Kölm Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 :slap: Sej ne morš verjet. In to daš še sm gor??? Tistem tatretjem ( na TDR 125 al kuga ), je treba možgane instalirat al mu pa raj šajtrgo kupte, pa u gmajno pošlte. Ko bo naslednič gor, kar napiš to tuki, da gremo gor z avti in ne z motorji. Onemu z Enduro ( DT al kuga ) pa kol iz riti vzemte ( zgleda kot de ga srat tiši ).
Basko Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 Ta tretji je pa res pretiraval pri vožnji čez sredino. Če bi mu avto ali tovornjak (tudi to se na MR dogaja) pripeljal nasproti bi se težko umaknil na svoj pas. Glede na stanje ceste bi lahko pričakoval, da bi se izogibovalni manever končal na mokrem asvaltu, zelo verjetno pa bi šel nabirat kostanje. Ta pravi mojstri se vozijo po svojem pasu (tudi z glavo).
VmasIna Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 pjebi ne me kurcat, dober vem da sem se po sred pelu, sej drugač je bolš. Se zgodi, da imaš včasih probleme z motorjem, sam lahk bi se tam drugač končal, sam na srečo se ni.
GrCaR Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 pjebi ne me kurcat, dober vem da sem se po sred pelu, sej drugač je bolš. Se zgodi, da imaš včasih probleme z motorjem, sam lahk bi se tam drugač končal, sam na srečo se ni. probleme z motorjem? kukr jst vem, da ti motor čist dobr dela, tko da je po večini motorist kriv, če se kej naredi!!!
Gregs Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 pjebi ne me kurcat, dober vem da sem se po sred pelu, sej drugač je bolš. Se zgodi, da imaš včasih probleme z motorjem, sam lahk bi se tam drugač končal, sam na srečo se ni. Saj te nihče ne kurca, samo povemo, kar mislimo. In to, da voziš v tistem ovinku po levi strani, je ZELO nevarno. Drugič pojdi počasneje, pa je. Saj ni nič narobe, če ne poskušaš na vsak način najhitreje odpeljati. Mimogrede: tudi na profilu imaš fotko, kjer si krepko čez sredino v nepreglednem ovinku. Se ti zdi to v redu? Meni ne, zato ti povem in te ne kurcam. Še mimogrede: ni problem iti čez sredino v preglednem ovinku. To tudi sam kdaj naredim, ampak tam na Mariji Reki v tistem ovinku pa pač nikoli, ker je prenevarno. Toliko v vednost... .)
Kölm Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 pjebi ne me kurcat, dober vem da sem se po sred pelu, sej drugač je bolš. Se zgodi, da imaš včasih probleme z motorjem, sam lahk bi se tam drugač končal, sam na srečo se ni. Iz posnetka je bolj razvidno, da imaš probleme sam s sabo. BOJIŠ SE namreč, povrhu pa še pameti nimaš. Čisto verjamem pa, da se drugače znaš lepo pelat, sam pred kamero si hotel pokazati nekaj, kar še ne znaš, na vsak način pa si hotel loviti kolegeta, ki sta bila hitrejša.
SiR Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 Ja kaj - fantje so videli svoje vzornike, morda celo na Motosvetu, in so si rekli "to pa tudi mi zmoremo". Vprašanje, kaj bi bilo, če ne bi zmogli.
Frips Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 (popravljeno) Pol bi pa bilo RIP :cry: Sicer pa fantje...poslušite starejše in bolj izkušene....se lahko veliko naučite.....vem iz lastnih izkušenj :grim ne pa da si mislite ka se ti tle neki pizdijo zdej .) PS.: pa po svoji strani se pelte....zna bit drugače ful zajeban ehm khm..... :xx: Popravljeno November 2, 2005. Popravil Frips
simonsi Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 Na temle ovinku pri spomeniku, v smeri gor, se mi je enkrat prikazal tovornjak s hladilnikom, ki je prav velikodušnoi po mojem pasu vzel ovinek. Če takrat nebi po svoji strani pravilno pripeljal, zdele ne bi tega pisal. :mellow:
VmasIna Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 Evo bom povedu kak je blo, GrCaR, hidravlika me je glih tedi neki fukala k si reku, da je blo vse ok. No sej to sploh ni važn ane, po sredin se nimam kej za furat. Ma v glavnem ovinek sem narobe vzel ker sem v bistvu prepočas pelo čez ovinek, pa še premal za robom sem začel; sej po tej neumnusti sem pol lepše fural, ker sem sam vedu, da sem ga posral, pa še rekl so mi; tak, da fantje nč bat, črta je zid.
Motorist_ Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 . . . , po sredin se nimam kej za furat. Ma v glavnem ovinek sem narobe vzel ker sem v bistvu prepočas pelo čez ovinek, pa še premal za robom sem začel; sej po tej neumnusti sem pol lepše fural, ker sem sam vedu, da sem ga posral, pa še rekl so mi; tak, da fantje nč bat, črta je zid. Polovico ti je že oproščeno, ker se zavedaš neumnosti. Glej, da tega res nikoli več ne boš počel. In čez leta ti bomo oprostili še drugo polovico neumnosti. Srečno.
Godfather Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 ma kaj ste res vsi tako popolni in 100% v svoji vožnji da tako kritizirate tega fanta ?????????????? :whistle:
Kölm Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 Evo bom povedu kak je blo, GrCaR, hidravlika me je glih tedi neki fukala k si reku, da je blo vse ok. No sej to sploh ni važn ane, po sredin se nimam kej za furat. Ma v glavnem ovinek sem narobe vzel ker sem v bistvu prepočas pelo čez ovinek, pa še premal za robom sem začel; sej po tej neumnusti sem pol lepše fural, ker sem sam vedu, da sem ga posral, pa še rekl so mi; tak, da fantje nč bat, črta je zid. Po tem postu ti Kölm odpusti O:-) :D
hajoktejn Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 Daleč od tega da bi bil popoln, ampak če naredim kaj butastega, ne objavljam tega v javnosti in se "hvalim" s tem. :alien1: :alien1:
mi Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 Daleč od tega da bi bil popoln, ampak če naredim kaj butastega, ne objavljam tega v javnosti in se "hvalim" s tem. :alien1: :alien1: sej ni on objavu...še manj se je pa važu
Zigc Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 (popravljeno) fantje se bo treba bolj po svojem pasu vozit ne pa po sosednjem :unsure: Ei ma sj mi je mal zou d sm dav posnetke notr k pele cist po drugi strani, js pa na RSki lepo pelm po svoji strani, sploh sm biu pa tkt prvič na MR to so bli eni prvih ovinkov na tem delu! Ce je pa kdo pamtn se lohka pa dobiva pa mal pogledava kdo zna kako ovink zvozt :glare: čeprov js sam z 15KM... Pa tkt k je pocasn posnetek k sva obrisala prah iz špeglov je un model itk čist na mojem pasu (sj to mislm d je sam ene parkat faliu linijo <_< ) Eh jebesh za naprej vem d objavlam sam svoje posnetke d se noute spravlal na drug folk :angry: Brez zamere vmasina, so ti dal saj neki "pametnih" nasvetov! Sam morte pa rect d sm dobr zmonteru :P (sm se jebu celo uro) :OK: pa se muska zravn je iz Screamerja 2 (ce je kdo igrov slucajno) Ce kdo hoce kj pizdit okol muvija nj posle men PM! :grim Popravljeno November 2, 2005. Popravil zigaspy
hajoktejn Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 Eh jebesh za naprej vem d objavlam sam svoje posnetke d se noute spravlal na drug folk :angry: Brez zamere vmasina, so ti dal saj neki "pametnih" nasvetov! Sam morte pa rect d sm dobr zmonteru :P (sm se jebu celo uro) :OK: pa se muska zravn je iz Screamerja 2 (ce je kdo igrov slucajno) Ce kdo hoce kj pizdit okol muvija nj posle men PM! :grim Zmontiru si solidno, sam take posnetke po kontra pasu lahko pa ven brišeš, razen če pošiljaš posnetke za kakšen "jackass Show". Pa brez zamere. ;)
Zigc Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 Zmontiru si solidno, sam take posnetke po kontra pasu lahko pa ven brišeš, razen če pošiljaš posnetke za kakšen "jackass Show". Pa brez zamere. ;) U pohvale se kr vrstijo, pa ne usi na 1x pisat k bo forum zasteku od pohval :lol1: :lol1: :lol1: Mogu bi pa res dat komad v ozadju od SLON IN SADEŽ - LEVI PAS :lol: :lol: my bad
hajoktejn Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 To bi blo kul; :lol: :lol: :lol: :lol:
Miki Mauss Objavljeno November 6, 2005 Opozori Objavljeno November 6, 2005 Res bi lhk po svoji strani vozil. To je moj skromn mnenje. Tud ležat se da pol metra od roba, ni treba bit pr sosedi na pasu. Kokr je meni znano, je sekanje črte čist navadno pomanjkanje izkušenj in strah, da bi ti ob vožnji blizu roba zmanjkal ceste. Če si pa prvič gor kot se zgovarjaš - se pa pelji po pamet pa se najprej ceste navadi. Edin če ste mel tekmo kdo bulš prvič MR odpelje, kar pa dvomim. Sicer se pa hitro zgodi "Duhec" Drgač so pa posnetki zanimiv in solidno zmontiran za internetno distribucijo. Lahk bi še jst kej dodal k pilim tačko ali pa celo auspuhe :hmm: ampak ne da se mi :OK:
Robert Objavljeno November 6, 2005 Opozori Objavljeno November 6, 2005 (popravljeno) Evo bom povedu kak je blo, GrCaR, hidravlika me je glih tedi neki fukala k si reku, da je blo vse ok. No sej to sploh ni važn ane, po sredin se nimam kej za furat. Ma v glavnem ovinek sem narobe vzel ker sem v bistvu prepočas pelo čez ovinek, pa še premal za robom sem začel; sej po tej neumnusti sem pol lepše fural, ker sem sam vedu, da sem ga posral, pa še rekl so mi; tak, da fantje nč bat, črta je zid. Šele zdaj videl ta video :slap: Na kratko povedano, nimaš blage veze, kako ovinek prijet. En in isti ovinek si na videju dvakrat enako odpeljal. Ti bom kar direkt povedal, če bi bil jaz na uni apriliji, bi ti enostavno jeb** mat**, pa še dva cmoka po vrhu bi dobil. Me prav zanima, kako bi se izteklo, če bi bil tvoj kolega par metrov niže .) Če še nisi vešč, potem vozi, tako, da drugih ne boš ogrožal in pejt se Rossija špilat šele ko boš to znal. Pa še izjava:"Ovinek sem narobe vzel, ker sem v bistvu prepočas pelo". :slap: Pozdrav od Roberta P.S.: Mogoče sem ti preveč strogo povedal, vendar je že prav tako .) Upam, da boš razumel moj post in ga ne boš vzel kot osebni napad :) Popravljeno November 6, 2005. Popravil Robert
The Doc. Objavljeno November 6, 2005 Opozori Objavljeno November 6, 2005 Šele zdaj videl ta video :slap: Na kratko povedano, nimaš blage veze, kako ovinek prijet. En in isti ovinek si na videju dvakrat enako odpeljal. Ti bom kar direkt povedal, če bi bil jaz na uni apriliji, bi ti enostavno jeb** mat**, pa še dva cmoka po vrhu bi dobil. Me prav zanima, kako bi se izteklo, če bi bil tvoj kolega par metrov niže .) Če še nisi vešč, potem vozi, tako, da drugih ne boš ogrožal in pejt se Rossija špilat šele ko boš to znal. Pa še izjava:"Ovinek sem narobe vzel, ker sem v bistvu prepočas pelo". :slap: Pozdrav od Roberta P.S.: Mogoče sem ti preveč strogo povedal, vendar je že prav tako .) Upam, da boš razumel moj post in ga ne boš vzel kot osebni napad :) JA Doohan, prav maš :grim
Robert Objavljeno November 6, 2005 Opozori Objavljeno November 6, 2005 (popravljeno) JA Doohan, prav maš :grim Sem le Robert in to si tudi želim bit še naprej in si ne domišljam, da sem Rossi, Doohan ali kdo drug. Zato vozim po mojih zmogljivostih (zelo dobro se zavedam kakšne so) in kar je pomembno, po svojem pasu in če že sekam, potem vem točno kje lahko .) Pozdrav od Roberta Popravljeno November 6, 2005. Popravil Robert
SiR Objavljeno November 6, 2005 Opozori Objavljeno November 6, 2005 Na kratko povedano, nimaš blage veze, kako ovinek prijet. En in isti ovinek si na videju dvakrat enako odpeljal. Ti bom kar direkt povedal, če bi bil jaz na uni apriliji, bi ti enostavno jeb** mat**, pa še dva cmoka po vrhu bi dobil. Me prav zanima, kako bi se izteklo, če bi bil tvoj kolega par metrov niže .) Če še nisi vešč, potem vozi, tako, da drugih ne boš ogrožal in pejt se Rossija špilat šele ko boš to znal. Pa še izjava:"Ovinek sem narobe vzel, ker sem v bistvu prepočas pelo". :slap: Fantje os pač po suhem pelal ... če se prav spomnim, je blo suho sam kak meter ob črti, potem pa mal vlage na robu ... so bli pač "previdni", ampak nagibat je pa blo vseen treba ...
Priporočene objave