Skoči na vsebino

Marija Reka

Priporočene objave

Objavljeno

Nič novega na Marički.... :worship:

Objavljeno

Malo pred formolo sem jo naskočil.... :whistle:

Objavljeno
Nič novega na Marički.... :worship:

Ma ja bil vsoboto gor ne z motorjem pa so policaji strašl 100 na uro,jih je blo kar 3-kom. na motorjih in so ustavljal samo motoriste,celo 1 kom. je bil dol pr križu in je popisoval obcinstvo ki je samo sedelo pri križu.

Tak da ne verjamem če ni nič novga. :o

Objavljeno

Vi, ko divjate :kva2: mene bi lahko kaznoval edino zaradi oviranja prometa... :lol1:

Objavljeno
Malo pred formolo sem jo naskočil.... :whistle:

Pa ti je dala :whistle: ?

Objavljeno
Pa ti je dala :whistle: ?

še preveč orgazma... :worship:

Objavljeno (popravljeno)

Danes 7x :whistle:

:worship:

Popravljeno . Popravil KeC
Objavljeno
Danes 7x :whistle:

:worship:

"ti pa si žila" :worship: Pokaži mi pot iz smeri Lj, ker me žal tam še ni bilo :whistle:

Objavljeno
"ti pa si žila" :worship: Pokaži mi pot iz smeri Lj, ker me žal tam še ni bilo :whistle:

sta 2 smeri....mim litije pa skozi trbolje za prebold....ali pa po stari cesti proti mb oz celju pa skozi prebold proti trbovlju

Objavljeno

Najbolje: Lj-Trojane-Vransko-Šentrupert-pred Šempetrom odcep desno za Prebold-skozi Prebold in si tam.

Druga varianta: Lj-Litija-Trbovlje-Pa proti Preboldu.

Svetujem prvo varianto, saj je cesta iz savinjske strani boljša.

Objavljeno

THX :worship:

Tudi tebi THX :worship:

Pa da vidim to čudo, lepe vožnje enkrat!

lp

Objavljeno

Tudi jaz sem jo danes ene štirikrat naskoču :naughty: (prvič)in ugotovil,da mi ne bo treba več hodt na Gerovo. :worship:

Razen,če ne bo tko kot na Planini. :headbang: Pa še občinstva ni,kar mi je zlo všeč. :rolleyes:

Objavljeno

Če se bo v to temo na veliko pisalo kot se je v tisto zaklenjeno bo kmal spet dirkališče na mariji reki, seveda tudi z občinstvom ter policaji na vsakem vogalu, kot je bilo pred dvema letoma.

Objavljeno

Policaji so še vedno kar redno gor. In za večino voznikov, ki obiščejo Marijo Reko obstaja neke vrste nenapisano pravilo, da se skozi Prebold in mimo hiš v Mariji reki vozi izključno po omejitvah in brez navijanja. To velja tudi za najvišje ležečo kmetijo (tam je pametno vozit po reglcih predvsem zaradi lastne varnosti) in če se le da, se obrača kakšnih 300m višje od te kmetije.

Je pa zadnji dve leti malo več miru, kar gre verjetno zahvala tudi večjemu nadzoru policije in meni tako ustreza.

Objavljeno

Danes je Marička usrana. Gor grede vsi desni ovinki posuti z neko rdečo svinjarijo. Oprijemljivosti nisem preiskušal :SS

Objavljeno

Evo pa sm tut jst prvič obiskal maričko ko je tolk govora od nje. Sm kr navdušen, res zakon cesta, sam kako hudo navijal nisem, predvsem zaradi kolesarjev, drugač grem pa definitivno še gor.

Objavljeno

dans spet bili gor policaji :headbang: dva na motorjih sta stala dva ovinka nad križem in ustavljala na poti dol... ona rdeča svinjarija pa še vedno na cesti, na srečo že precej zvožena, sam mi ni bilo za testirat oprijem na tistem :BUA:

Objavljeno

Bil gor malce postal in ugotovil, da sem preutrujen, da bi jo parkrat odvozil. Letečmana sta bila dobr izgovor :D

Svinjarija se je malo sprala, upam da bo po napovedanih nevihtah bolje.

Upam, da sem komu prišparal nekaj evrov, saj sem celo pot navzdol mahal in krožil z roko.

Objavljeno (popravljeno)
Bil gor malce postal in ugotovil, da sem preutrujen, da bi jo parkrat odvozil. Letečmana sta bila dobr izgovor :D

Svinjarija se je malo sprala, upam da bo po napovedanih nevihtah bolje.

Upam, da sem komu prišparal nekaj evrov, saj sem celo pot navzdol mahal in krožil z roko.

No ja js sm se okol pol 11ih pelu čez z avtom, in je bilo še kar nekaj peska oz. mivke na cesti. Se je kar pošteno kadilo za mano od te mivke in gume niso držale bogvekaj, tako da po pameti ;) ...

Popravljeno . Popravil Zigc
  • 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Evo bil danes gor in sem jo naskočil 4X. :naughty:

Bila je odlična brez peska in POLICAJEV.

Srečel kar nekaj motoristov ampak nazaj ni blo nobenga mislim,da so bli samo turisti. :rolleyes:

Objavljeno

Tut jst v družbi Dusty-ja in Megi-ja, v dopoldanskem času ko ni bilo prometa.

Objavljeno

:eek:

Kdaj pa ste bili? Jaz bil gor nekje od 10 do 12. :kva2:

Objavljeno

Dva s cestaki s ta v petek popoldne ne ravno po omejitvi peljala tudi čez Prebold, na vrhu Maričke obrnila, malo počakala na ovinku, potem pa šla nazaj v dolino, kjer so u ustavili možje v modrem.

Kdo od tu?

Je treba po naselju nadoknadit, kar izgubiš čez ovinke? :krneki:

Objavljeno
:eek:

Kdaj pa ste bili? Jaz bil gor nekje od 10 do 12. :kva2:

Si bil opažen v družbi še enega z eno temno enduro.

P.S.: Hitro si prišel na Gerovo, ker tam pišeš, da si bil okoli poldneva tam :whistle:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!