Skoči na vsebino

Marija Reka

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Gerovo dal skozi v soboto ;) (poglej datume).

Aha poliesterska R1. Viden, glasen. Lepo!

Popravljeno . Popravil KeC
Objavljeno (popravljeno)
:eek:

Kdaj pa ste bili? Jaz bil gor nekje od 10 do 12. :kva2:

Okrog 12:00 smo gor kavico spili in se pol spustli proti Trbovljam.

(poliester R1 opazu gor, v družbi še nekoga sta naredla ene tri poskuse.

Popravljeno . Popravil sjeng
Objavljeno
Okrog 12:00 smo gor kavico spili in se pol spustli proti Trbovljam.

(poliester R1 opazu gor, v družbi še nekoga sta naredla ene tri poskuse.

Pa sm učer mislu it mariji snet junfer prvič letos :whistle: ... pa je MDR zavila levo prot Topoljščici namest desno :closedeyes: ... nima ure na roki, pa ne ve kera je leva in kera je desna stran :lol1:

Objavljeno

Aja, prej sem pozabu napisat, sej verjamem da med vami niso takšni pa vendar: Pri križu je takšen svinjak, da kr glava peče. :headbang: Dejte pospravit za sabo. Če lahko jaz odnesem prazno flašo/piksno/karkoli jo lahko tudi ti.

Objavljeno

Se absolutno strinjam. Plastenk polno. Mogoče je akcija iz planinskih rid lahko dober zgled.

Objavljeno
Se absolutno strinjam. Plastenk polno. Mogoče je akcija iz planinskih rid lahko dober zgled.

Se pridružujem mnenju... Lahko naredimo vseslovensko akcijo motoristi za čisto okolje! Nam je vzelo bore pol ure, da smo počedili "zloglasne ride".

Objavljeno

Tudi danes sem jo naskočil ampak ne sam,smo bli 3je nekdo je snemal ce je kdo od tu prilepi slike.

Morem priznat,da je bla odlična. :naughty:

Objavljeno
Morem priznat,da je bla odlična. :naughty:

se strinjam, sm biu dons dopoldne

:worship: :worship: :worship:

Objavljeno
Aja, prej sem pozabu napisat, sej verjamem da med vami niso takšni pa vendar: Pri križu je takšen svinjak, da kr glava peče. :headbang: Dejte pospravit za sabo. Če lahko jaz odnesem prazno flašo/piksno/karkoli jo lahko tudi ti.

Vsakič, ko se peljem čez gledam tiste pločevinke. Priznan, da nisem našla teme o Mariji Reki, da bi napisala.

Že nekajkrat sem rekla, da se bom ustavila in tistim gledalcem tam šenkala vrečo in jih prosila, da poberejo. Pa čeprav jo potem jaz odnesem v smeti.

Svinjak ni samo pri križu ampak tudi pri odcepu za Smrekovino in v zadnjem ovinku pred ocepom za Mrzlico.

Objavljeno

Ervina se popolnoma strinjam z tabo!! biu včeraj na mariji reki! en ovinek pred križem pločevinke spitega piva :headbang: pa pazite tudi pesek v tistem ovinku in zadnji in predzadji ovinek na vrhu posuta z peskom!

lp! Dusan

Objavljeno

Jutr pridem mogoče mal pogledat proti večeru. Organizirajte, da ne bo štrumfov gor. :naughty:

Objavljeno

Bil gor v petek popoldne. Sameval :naughty: :naughty:

Levo hrsssk, desno hrsssk, :devil: ... 'benti plug od Fazerja, :glare:

Ampak pri križu je pa res pošteno zasvinjano... pyzda, a je res tako težko odpeljat prazne piksne do prvega smetnjaka??

Objavljeno

Naskočil danes maričko. Bilo je fajn, gužve ni bilo. Družbo mi delal en na dučeju 999 + mislim da je bila še movie starka in srebrna r1.

Pri križu "žalostna" sedela simpatična deklina in "klela" ker nima svojga motorja.

Me je pa zeznla bencinska v Trbovljah. Nisem vedel da dela samo do 19 ure :headbang: . Sem se na hlapih pripeljal do Hrastnika, tankal 21l :krneki:

Objavljeno
Naskočil danes maričko. Bilo je fajn, gužve ni bilo. Družbo mi delal en na dučeju 999 + mislim da je bila še movie starka in srebrna r1.

Pri križu "žalostna" sedela simpatična deklina in "klela" ker nima svojga motorja.

...

Tole si pa mal zamešal. Bila je srebrna r6 in r1 v poliestrih. Simpatična deklina mi je pa pol še cel večer (spet) na dušo polagala, da naj ji že vendar kupim svoj motor. :whistle:

By the way, kupi si kaj bolj športnega, na tem že vse po tleh ruži ... :worship:

Objavljeno

Glede na do da je lastnik 999ke še čisto friški lastnik upam, da ni pretiraval, ker z Z750 se je gor peljal :worship:

Objavljeno (popravljeno)
Tole si pa mal zamešal. Bila je srebrna r6 in r1 v poliestrih. Simpatična deklina mi je pa pol še cel večer (spet) na dušo polagala, da naj ji že vendar kupim svoj motor. :whistle:

By the way, kupi si kaj bolj športnega, na tem že vse po tleh ruži ... :worship:

Ja se mi je zdel da sem mal pomešal :blush: Deklina je pa prav nesrečno sedela na tistih stopnicah. Hudiča, motor kupit in gasa :whistle:

Ehmm...mislim da sem po tleh vse zaružu kar sem lahko, da se pa še držim na kolesih. Ja, ja, bo treba menjat :evilgrin:

Glede na do da je lastnik 999ke še čisto friški lastnik upam, da ni pretiraval, ker z Z750 se je gor peljal :worship:

Se je lepo peljal :grim

Popravljeno . Popravil Frips
Objavljeno

dons sm jo naskoču :naughty:

počas.. ampak zihr :whistle:

Objavljeno

Ko jo boš spet naskakoval pokliči pa jo lahko skupaj :naughty:

Objavljeno
Ko jo boš spet naskakoval pokliči pa jo lahko skupaj :naughty:

a da greš s tvelkm čez :lol1:

:kva2:

Objavljeno

:blush:

Jutri ziher, danes pa meybi beybi ... :whistle:

Objavljeno
Me je pa zeznla bencinska v Trbovljah. Nisem vedel da dela samo do 19 ure :headbang: . Sem se na hlapih pripeljal do Hrastnika, tankal 21l :krneki:

Zgornji Petrol v Trbovljah dela do 21h. Spodnj pa res samo do 19h.

Objavljeno

Ervina sta se v zadnjem tednu z Davom kaj vozila preko? Se mi zdi, da sva vaju z Dr. Racingom vidla pri odcepu z glavne ceste proti Preboldu.

Objavljeno

Pa še vsem obiskovalce mogoče en nasvet, dajte parkirat motorje pri križu tako, da boste omogočili prehod po gozdni cesti avtomobilom. Ko sem bil nazadnje gor, je domačin skoraj spustil iz avta zelo jeznega psa, ker je moral skoraj na pol na cesti čakati, da so ljudje umaknili motorje. Situacija tudi zelo nevarna za vse ostale udeležence v prometu.

:closedeyes:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!