marko55 Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 :blush: Jutri ziher, danes pa meybi beybi ... :whistle: Jaz pa danes... :010
SEOI-NAGE Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 Ej KEC a sva se midva zadnjič pogovarjala pri "spomeniku" na Mariji Reki ? Vem da je bil en ST ki sem mu pomahal naj gre mimo mene saj jaz nisem mogu divjat, sopotnika zravn mel
ton1 Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 Pozor!!!Na cesti veliko vej in listja...
KeC Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 Ej KEC a sva se midva zadnjič pogovarjala pri "spomeniku" na Mariji Reki ? Vem da je bil en ST ki sem mu pomahal naj gre mimo mene saj jaz nisem mogu divjat, sopotnika zravn mel Hm ne vem če sva se pogovarjala ampak ja se te pa spomnem na GSX-rju. Sam je tam malce nevaren del za prehitevanje tako, da sem raje še malce počakal. :whistle:
KeC Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 Daj mi osveži spomin o čem je tekla beseda, gor je že malce redek zrak pa se zgodi, da pri mojih letih že kaj zbeži iz spomina :whistle:
Frips Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 Dejte pomest tiste veje, pridem danes mogoče kaj pogledat. :evilgrin:
maus Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 a vi se na ovinku ustaute... :unsure: ... js se ustavm komi na vrhu... na kufetu :whistle:
Frips Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 Maus prlet jutr, bomo kako rekli (ob kofetu) !
KeC Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 Ja mausi uleti. :evilgrin: (lokalciskritehčerkepress) :krneki:
Brihta Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 Ej KEC a sva se midva zadnjič pogovarjala pri "spomeniku" na Mariji Reki ? Vem da je bil en ST ki sem mu pomahal naj gre mimo mene saj jaz nisem mogu divjat, sopotnika zravn mel Sopotnik je zakon. Mal zadnjo gumo obremeni da ta bolj drži. PA tudi motor bolj trd rata, tko da gre s sopotnikom še boljš :grim
Ervina Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 Ervina sta se v zadnjem tednu z Davom kaj vozila preko? Se mi zdi, da sva vaju z Dr. Racingom vidla pri odcepu z glavne ceste proti Preboldu. Nazadnje sva bila kake 14 dni nazaj z motorjem preko Marije Reke. Sva pa bila nekajkrat z avtom v zadnjem času. .) Klimaaaa :blush:
Frips Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 Sopotnik je zakon. Mal zadnjo gumo obremeni da ta bolj drži. PA tudi motor bolj trd rata, tko da gre s sopotnikom še boljš :grim Se popolnoma strinjam s tem.....leti kr povprek :whistle: :devil:
maus Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 Maus prlet jutr, bomo kako rekli (ob kofetu) ! Ja mausi uleti. :evilgrin: (lokalciskritehčerkepress) :krneki: kdaj se pa dobivate gor... da uskladim urnike :lol1:
Frips Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 ehmm pol 5 al pol 6, pozabu :blush: Še mojo prpelem, da se ovinke nauči polagat. Ne bo šla dol, dokler fusstretna ne zapoje hehe
KeC Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 17:30 al pa že malo prej :D Nazadnje sva bila kake 14 dni nazaj z motorjem preko Marije Reke. Sva pa bila nekajkrat z avtom v zadnjem času. .) Klimaaaa :blush: Hmmmm ...., ma ok tudi možno, mislim da se mi je zarad vročine mal skisal :D
Erik Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 če boste gor pridem ampak z avtom :headbang:
KeC Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 Jutri bomo, če prideš bi lahko prinesel eno vrečo, da mal popucamo plastenke? Cya jutri,kot kaže bo gužva, ne vem če je blo to tolk pametno da smo rekli :D
2384nsdf83 Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 (popravljeno) Hm ne vem če sva se pogovarjala ampak ja se te pa spomnem na GSX-rju. Sam je tam malce nevaren del za prehitevanje tako, da sem raje še malce počakal. :whistle: u, fak, kake pusice sta - oba samo neki izgovori - en je mel sopotnika, drugi je videl "nevaren del za prehitevanje" ... ;) :naughty: Popravljeno Julij 25, 2007. Popravil brum brum
Frips Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 Cya jutri,kot kaže bo gužva, ne vem če je blo to tolk pametno da smo rekli :D Madona, bomo vstopnino začel pobirat hehehe
SEOI-NAGE Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 u, fak, kake pusice sta - oba samo neki izgovori - en je mel sopotnika, drugi je videl "nevaren del za prehitevanje" ... ;) :naughty: Sej za drugo kot zafrkavat ne znaš, ne bi raje manj kotletov prej pa potem nas ogovarjal ? KEC ! DA SE SPOMNEM KASNEJE SI ME PREHITEL, SEM TI Z ROKO POMAHAL BEŽ NAPREJ KO JAZ NISM MOGU U DVEH. JA BELI GSX-R SIGURNO SEM BIL JAZ. GOR PA JE BILA ŠE TVOJA LEPOTICA PA ŠE DVE NINJE ZX-6R OBE ZELENI. SMO PA SEDELI PRI SPOMENIKU ČE SE DOBRO SPOMNIM.
KeC Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 He he ne se zarad brum bruma sekirat. :whistle: Mhm, je blo to ja :D
Frips Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 Namontiral nove distančnike (uporabil klešča,kladivo :whistle: ), namuču se u p.m. Tako, da jutri se vozim ko po jajcih, da takoj spet ne uničim vse. :rolleyes:
maus Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 90 % možnosti je, da bom okol 18,00 ure gor. KeC... če boš tm.. prid na vrh na pijačo... al me boš pa vidu, k bom počas pelu mim ovinka in se naum ustaulu, da naum kje padu :whistle:
Priporočene objave