Manu Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 Zasvojenka. :BUA: Sedajle, sredi sončnega dopoldneva buli v televizijo. :wacko: A tebi slučajno sonce na glavo sije? :devil: Pri nas v Kanomlji je megla.... <_< In zasvojeni so otroci in ne jaz :devil: Jaz sem samo malo poškilila in sem opazila... :) :P Drgač sem pa že dve uri zasvojena z internetom. :) Iz čistih izobraževalnih nagibov. :) Brskam namreč po straneh o Evropski zvezi. :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 Ej, pejte gledat neposredni prenos slovesnosti s tromeje..... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 Aha, ta teden si počitniška mama. :) Potem pa ti je seveda vse oproščeno. :rolleyes: In seveda, nisi TV zasvojenka. :D :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kura Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 včeraj gledal slakova trenja na popu tema nekej okol evrope (ne vem točno ker nism od štarta gledal) naredil so telefonsko anketo z anketnim vprašanjem "ali mislite da boste po vstopu v EU živeli bolje kot sedaj", rezultati ankete: okol 10% je glasoval da se bomo mel boljs okol 80% da bo življenje slabše okol 10% pa ne ve zdej če bi bil jst slak (pa na srečo nism) bi dal v naslednjih trenjih telefonsko anketo z vprašanjem "zakaj hudiča ste pol glasoval za vstop v EU" na konc se bo izkazal da je bil izid referenduma montiran :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 Ura je 12! V Novi Zelandiji so že v Evropski uniji! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 (popravljeno) na konc se bo izkazal da je bil izid referenduma montiran :lol1: Da in iskazalo se bo, da nismo v Evropi ampak v Srbiji. :blink: :doze: :zzz: Popravljeno April 30, 2004. Popravil lina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 aaaaaa............ ja polll........ :doze: srbi so najbrz dobili to zadnjo balkansko vojno (gdje srbin tamo srbija). slovenija se vedno ne premore zadosti samozavesti. razen za vino. balkan se ocitno res zacne na juzni meji avstrije. imajo jodlerji prav. ste tam kjer hocete biti. ne se potem cuditi in repenciti ko bo prvic drugace in drugic kot ste mislili. nazdravje. :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 zdej če bi bil jst slak (pa na srečo nism) bi dal v naslednjih trenjih telefonsko anketo z vprašanjem "zakaj hudiča ste pol glasoval za vstop v EU" na konc se bo izkazal da je bil izid referenduma montiran :lol1: Dejansko smo slovenci narod kroničnih jamračev (jaz eden od hujših :rolleyes: ) in pesimistov. Najlažje je jamrat da so za vse drugi krivi, pač srbski sindrom na balkanu nima meja, da bi pa kaj spremenil, neee bi bilo treba preveč napora v glavi, da kakega drugega sploh ne omenim. Glede na to, da se dosti po Prekmurju zadržujem, in da je tam cvet slovenske pridelave živil, ki bojo kao najbolj na udaru, lahko samo ugotavljam, da bo tole na sedajšnji način v Evropi crknilo. ,Z miselnostjo, kot tudi s cenami so z redkimi izjemami vsi še vedno v dobri stari jugi, njive raztresene po celem Prekmurju kot bi jih en nas..al (za arondacije pa komasacije še slišali niso), bio pridelava ne bo možna še par generacij, saj je na vasi poznavanje fuzbalistov zamenjalo poznavanje vrst škropiv, cene pa... no se nižajo, se bojo pa še bolj ko bo Madžarska z žitom pa Češka s krompirjem na trg prišla, da samo največje omenim. Pri delavcih je pa stanje ravno obratno, oni o v Evropi že sedaj in to dost manj zaščiteni od kmetov, jim bo šlo lahko samo na bolje. Dejansko je kapital preveč participiran na dobičku, tukaj pa srbsko logiko zamenja hrvaško/ruska tajkunska logika. No se bo tudi to v Evropi spremenilo, ko bo sindikat kar naenkrat mel par milijonov namesto par sto članov. lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 pašenekaj.. danes je zadnji dan na balkanu :lol1: v to čast sem si za kosilo privoščil pleskavico :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 pašenekaj.. danes je zadnji dan na balkanu :lol1: v to čast sem si za kosilo privoščil pleskavico :OK: :yea2: :yea2: :yea2: Mi bomo zvečer pa čevapćiće in ražniće pekl! :yea2: :yea2: Takoj po polnoči pa si bomo prvošl eno kranjsko klobaso s kislim zeljem! :OK: :notworthy: Najprej smo sicer načrtoval pivske klobase in ta velke kriglne pira zraven, potem smo imel v mislih kakšen dunajski zrezek, razmišljali smo celo o tortelinih ala bolonez, nekomu je kapnilo, da potemtakem francoski siri ne smejo manjkat.... in tako dalje.... :wacko: Nato sem jaz (seveda, kdo pa drug :doze: ) strokovno ugotovila, da bomo že takoj prvi dan zgubili našo slovensko identiteto in da moramo vstop proslaviti z zeljem..... :) :D :P Če nam je že za potico in cviček zmanjkalo keša :? :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 Nato sem jaz (seveda, kdo pa drug :doze: ) strokovno ugotovila, da bomo že takoj prvi dan zgubili našo slovensko identiteto in da moramo vstop proslaviti z zeljem..... :) :D :P Če nam je že za potico in cviček zmanjkalo keša :? :huh: :rolleyes: ... tko se dela :yea2: Manu ... :004 da pa gremo v EU = :topic: :SS ... škoda :cry: IMHO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 v X000 letih je slovenija preživela 13 let svoje svobode in 13 let svoje zgodovine (drugače je njena zgodovina vedno del zgodovine nekega drugega naroda) Hlapci (by Cankar) po osvoboditvi niso vedeli kaj bi s svobodo, saj jim je hlapčevstvo zlezlo v gene naredili so edino pametno stvar - poiskali so novega gospodarja SLO štale, katero so že pošteno zasvinjali in zanemarili jutri se bomo spet zbudili kot hlapci in sanj o svobodni in samostojni Sloveniji bo konec :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 jutri se bomo spet zbudili kot hlapci in sanj o svobodni in samostojni Sloveniji bo konec Huh? :) Zelo sem radoveden - zanima me, zgodovino katerega naroda naj bi po tvoje pisali od jutri naprej? Hehe ... kuuuu-kuuuuu :lol1: In kje je tu manj samostojnosti? Ah ja :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 Da in iskazalo se bo, da nismo v Evropi ampak v Srbiji. :blink: :doze: :zzz: Huh se dobra urca do EU in ne SCG :rolleyes: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greyhound Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 Bil na Kongresnem trgu v Ljubljani. Čista žalost. Pred in po govoru predsednika države poje Nuša Derenda neke komade v stilu "I'll always love you" z bendom za na teraso hotela na plavom Jadranu. Nobenega futra (npr. čevapov), nekaj pira, gužva pa na Miklošičevi pred "Nobel burekom". A nebo plače........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 (popravljeno) In zgodilo se je ...... smo v EZ ..... :naughty: da vidno kdo bo dobu stavo uni ka so rekli da bo bolje al uni ki so rekli da bo slabše :P In kaj bomo zdaj počeli? O čemu bodo zdaj naši politiki lagali ?? :unsure: :? (PSmotosvetmaenouronazaj .) ) Popravljeno April 30, 2004. Popravil Dr. _MAXXI_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 No pa smo uradno u Evropa! B) Cestitke vsem Evro motosvetovkam in motosvetovcem :yea2: :afro1: Pri nas nazigajo petarde in ognjemeti pa sevede rakete :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ziro1 Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 Čestitke "končno" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 pašenekaj.. danes je zadnji dan na balkanu :lol1: v to čast sem si za kosilo privoščil pleskavico :OK: Pa se to .) , rece se balkanski polpet po slovensko, samo toliko, da ne izgubimo se Slovenskega jezika! :afro1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 Pozdravljeni v Europi - SLOVENIJI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 Pa smo notr...čestitke vsem :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kura Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 ne vem men še zmeri vse enak zgleda v bistvu isto ko takrat ko smo bli še balkanci :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno April 30, 2004 Deli Objavljeno April 30, 2004 ČESTITKE :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Maj 1, 2004 Deli Objavljeno Maj 1, 2004 ... zgodovino katerega naroda naj bi po tvoje pisali od jutri naprej? ... In kje je tu manj samostojnosti? ... spet A, I zgod. ... ekonomska nesamostojnost = osnova za vso nesamostojnost, tudi politično Cyc, kako pa to, da tega ne veš? <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Maj 1, 2004 Deli Objavljeno Maj 1, 2004 Hja, je prvic da nas v to nihce ne sili, pac pa (vsaj vecina) to hocemo sami, ker si od tega obetamo vec koristi kot skode. Do sedaj je bila vsakrsna povezava taka, da je bila proti nasi volji in da smo prisli v tako podrejeni polozaj, da so hoteli zatreti nas jezik ipd. Te komponente sedaj nekako ni a ne :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se