cagiva super city Objavljeno April 25, 2004 Opozori Objavljeno April 25, 2004 oj. mene pa zanima ke bi lahko dobu zajlo za števc za cagivo super city?
kađiva Objavljeno April 27, 2004 Opozori Objavljeno April 27, 2004 Po moje najbol,da greš do Zupana (@gidl-a) v Mengeš al pa do Langusa v Podnart,če ti pa ni odveč se pa v italijo zapel en dan :)
JaRaNe Objavljeno Junij 11, 2005 Opozori Objavljeno Junij 11, 2005 kdor ima kaj izkušenj s tem motorjem naj mi poroča, ali ima res isto mašino kot mito, kako se kaj obnaša na cesti itd.
Mirchy Objavljeno Junij 11, 2005 Opozori Objavljeno Junij 11, 2005 ma zlo podobno mašino k mito sam da ni tok navita. končna hitrost je tm okol 160km/h, za ovinke je odličen motor pa tud za dolge ture je dober.
mathias Objavljeno Junij 11, 2005 Opozori Objavljeno Junij 11, 2005 kaj pa kdo mogoče ve mal več o cagivi super city 50ccm?? ker se ga da dost ugodno dobit, pa me zanima, če se da dobit dele, pa kaka je mašina.. končna pa pospeški, ter še kaj?? hvala..
Enzo Objavljeno Junij 12, 2005 Opozori Objavljeno Junij 12, 2005 kdor ima kaj izkušenj s tem motorjem naj mi poroča, ali ima res isto mašino kot mito, kako se kaj obnaša na cesti itd. ← Pomoje je nekej takega kot Yamaha TDR in TZR. Ista mašina, drugačen menjalnik in vse skup ni tolk navito.
CagivaRuleS Objavljeno April 16, 2006 Opozori Objavljeno April 16, 2006 (popravljeno) kupujem super city ce kdo ve zanjo naj prosim napise, ce ni druge zagotovo kupim od mircija, ki mi je zelo vsec pa ce ahko malo porocat kaksen je ta motor od njega, po eni strani niti ni tako vazno kaksna je ker jo kupim zagotovo od njega :OK: Popravljeno April 16, 2006. Popravil CagivaRuleS
_ales_ Objavljeno April 16, 2006 Opozori Objavljeno April 16, 2006 kupujem super city ce kdo ve zanjo naj prosim napise, ce ni druge zagotovo kupim od mircija, ki mi je zelo vsec pa ce ahko malo porocat kaksen je ta motor od njega, po eni strani niti ni tako vazno kaksna je ker jo kupim zagotovo od njega :OK: kolkr js vem k smo se mal ukol vozil skupi, je zlo ohrann, gre mu ene 160, mau pokur, sam zadnjo gumo boš mogu zamenat se mi zdi...
CagivaRuleS Objavljeno April 16, 2006 Opozori Objavljeno April 16, 2006 hudo sm zvedu da ma porabo samo 5l :OK: pa samo 400tisoč hoče zanjo :OK: zakonnnn, fantje kdaj bo prva tura??? ta tedn bo moja :D
Priporočene objave