k0ci Objavljeno Februar 13, 2008 Deli Objavljeno Februar 13, 2008 danes ob 13.00 rdeče črna CBR 1000 RR 2008 po tržaški, kdo od tu :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Februar 13, 2008 Deli Objavljeno Februar 13, 2008 Dons ob 15.15h crna Fazerca, rdec kombinezon na dolenjki na petrol pol pa na obvoznco, pa prot NM...... Kdo od kle? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Rdeča ninja 9(tudi rdeče feltne) in tavelk BMW GS oba v BTCju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Ena rdeča VTR SP v Ljubljani, dve Fazerki (ena rdeča) na Planini, en sv-650 Cerknica-Grahovo itd itd :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rrrr Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Včeraj zvečer na Vrhniki. Ti na tamali Vari. Spravi si rit v motoristične hlače, ker v kavbojkah tam okrog nule na motorju ne izgledaš smešno, ampak butasto. Če razumeš, kaj je pesnik želel povedati, jasno. Po pameti, rrrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@to Objavljeno Februar 15, 2008 Deli Objavljeno Februar 15, 2008 Včeraj, ob pribl. 16:00 sem eno dekl'co pri Texasu, pardon Gali, srečal. Mačka 27, ti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Februar 15, 2008 Deli Objavljeno Februar 15, 2008 Včeraj, ob pribl. 16:00 sem eno dekl'co pri Texasu, pardon Gali, srečal. Mačka 27, ti? :grim yap...bla moja malenkost... :whistle: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Februar 15, 2008 Deli Objavljeno Februar 15, 2008 dns pa sam par taljančkov mutil po senožečah... ka j biu res tak mraz? hehe... :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ven0m Objavljeno Februar 16, 2008 Deli Objavljeno Februar 16, 2008 Ena rdeča VTR SP v Ljubljani, dve Fazerki (ena rdeča) na Planini, en sv-650 Cerknica-Grahovo itd itd :worship: a je bil sv rumen?? Ti k se vozš tlele okol se kdaj pr men ustav na kak kofe :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Februar 16, 2008 Deli Objavljeno Februar 16, 2008 okrog 15:30 je črn Z mislim da 750 peljal proti Senožečam. Iz avta sm mahal, upam da je razumel, da ga opozarjam na laser v Senožečah. Kdo od tu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ven0m Objavljeno Februar 16, 2008 Deli Objavljeno Februar 16, 2008 Dns na rakeku r1 in neka yamaha sam nahitr vido. Tale z R1 vem da je kle na forumu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Februar 17, 2008 Deli Objavljeno Februar 17, 2008 Dns na rakeku r1 in neka yamaha sam nahitr vido. Tale z R1 vem da je kle na forumu :D itak, tu j biu nš jurko :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Februar 17, 2008 Deli Objavljeno Februar 17, 2008 se kdo ud tuki včeri vozu po ridah s hondico 125? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 17, 2008 Deli Objavljeno Februar 17, 2008 Dns na rakeku r1 in neka yamaha sam nahitr vido. Tale z R1 vem da je kle na forumu :D pol sm pa jz najbrž tebe vidla zdej enkrat ta teden,nekje v okolici rakeka,če maš kombinzon živih farb nism zihr ma se mi zdi da je blo na relaciji laze-ivanje selo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
čeladko Objavljeno Februar 17, 2008 Deli Objavljeno Februar 17, 2008 Danes ob 14:30 honda hornet na aškrčevi cesti v Lj. Anyone ? Jap... Mal na sprehod pelu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Februar 17, 2008 Deli Objavljeno Februar 17, 2008 Danes popoldne- črna fazerca na Kočevje-Dvor in en črn chopper v Ribnici. Anyone ? Upam, da imate ogrevane ročke ker jaz jih nimam so prsti zmrzovali k norc :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno Februar 17, 2008 Deli Objavljeno Februar 17, 2008 se kdo ud tuki včeri vozu po ridah s hondico 125? Verjetno da se je.... Tam v logatcu je še vozil za mano (krška registracija)nato pa sem se odpeljal naprej... Mraz je bilo pa ko hudič :) nato sem se privlekel do postojne (na OMV) to je bilo okoli treh - v postojni sem debetiral s starejšim gospodom z bordo rdečo VFR800 - no malo sem okleval ali naj grem proti morju ali ne - ker pa se rad vozim in ker sem malo čez les sem se odpeljal v tistem mrrazu še proti morju do pirana.V piranu sem se zasidral ob 4-ih. No ker nisem imel denaraja za privez sem se takoj odfural proti domu... Sem mislil da bom zdržal celo pot do doma po stari cesti vendar me je preveč zeblo v roke in sem v Divači zapeljal na avtocesto - mi je bilo res hudo, ker sem moral tja zaviti. Potem pa gas do doma - kakšne so bile hitrosti na avtocesti pa raje ne govorim, ker imam še danes slab občutek :) No je pa bila lepa furca ... rabil bi samo debelejše nogavice pa gretje ročic :) Na poti sem srečal še belo hornetko na vrhniki se mi zdi, dve fejzrci tam nekje pri razdrtem, tam nekje pri senožečah pa še mislim da eno klapo varaderotov ali pa so bili v-stromi ... ne vem me je preveč zeblo. Na poti domov sem na avtocesti srečal še eno Yamaho XJ-diversion to je bilo pa tud vse... Danes se nisem vozil ker sem se mogel malo odtajat :) LP ROk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ven0m Objavljeno Februar 17, 2008 Deli Objavljeno Februar 17, 2008 pol sm pa jz najbrž tebe vidla zdej enkrat ta teden,nekje v okolici rakeka,če maš kombinzon živih farbnism zihr ma se mi zdi da je blo na relaciji laze-ivanje selo nene nimam ŠE kombinezona :D sm bl kavbojke rajdr. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 Verjetno da se je.... Tam v logatcu je še vozil za mano (krška registracija)nato pa sem se odpeljal naprej... LP ROk aha, k sm bla na ridah, pa se je gor in dol vozu... sm mela bl slab občutek... mrzu asfalt pa tko... ampak vse oki, upm d ga nej prevč zeblu... se widimo na cesti :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ven0m Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 Dns nekdo na črni Yamahi R6 (tanov model) po Postojni gor pa dol okol 14.00h??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 Danes pa en črn potovalnik na Lj-Kočevje in en črn kawa Z na poti na Rakitno :worship: Mater včeraj in danes sami črni motorji... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 Novo mesto, mim BTCja, 16.00 na uč, CBRka rdeče-črna al pa črno-rdeča....anybody.....vroče ti zihr ni blo, k se ti je tok mudil :rolleyes: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 Dns zutri u logatcu okrok 6:30 - - - črna yamaha fazer ....kdorkoli je bil->vsaka čast :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 Včeraj 17.20, Šmartinka, TDM 900 (se mi zdi da zlate barve, al' je b'la srebrna??), počasi po desnem pasu proti Petrolu. Kdo od forumašev?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 Danes okoli 15:00 nekdo z neko oranžno zadevo na ridah v Planini. Morda bivol? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se