Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
Dadi.....tebe je pa en fajn razpizdil!!!!!

Poklič.......pa da ga bijemo zajedno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tut jaz sem zadnje cajte neki zlooooooooooooooooo našpičen!!!!

no no, prestrašit ga pa res ne smem, v vsakem primeru ga najdem, tako ali drugače, raje drugače, mi bolj leži !

sem pa napisal na štiri oči, brez prič !

Popravljeno . Popravil Dadi
Objavljeno

Danes na Jeprci ob 19.50 en naked (Tuono ali pa Z)... :unsure:

Objavljeno
v nedeljo 4. maja okoli petih popoldan sem šel malo počivat na petrol v cerknici, ko sem ravno vstopil v prodajalno me je ogovoril neki motorist s katerim sem se zapletel v pogovor ravno okoli pozdravljanja med nami motoristi, no ker me je presenetil z zanimivim stališčem, bi se še kdaj pogovoril z njim na štiri oči glede tega, o njem pa vem samo to, da ima hornet 600 črne barve 2007 letnik ali 2008, zadaj je imel top case in šotor ali spalko svetlo modre barve, velik je tam nekje okoli med 185-190 cm, ker pa je prehitro odpeljal mu nisem vsega mogel povedat kar sem hotel, ali je bil mogoče kdo med vami takrat tam in je to bil ravno on ? vem boste rekli, da ga bo na takle način težko najti, pa bi poskusil najprej takole, da mi ne bi treba ravno dobit posnetek kamere na kateri se vidi registracija !!??

lp. Dadi

no no, prestrašit ga pa res ne smem, v vsakem primeru ga najdem, tako ali drugače, raje drugače, mi bolj leži !

sem pa napisal na štiri oči, brez prič !

jaz ga poznam, pa ti ne povem keri je, razn če poveš o čem se morš tak nujno z njim pogovorit :P

Objavljeno
Danes, na semaforju na Vrhniki. Brdaus če se ne motim.

Lep motor :worship:

Jaz sem se pa zdele peljal iz vrhnike za brdavsom. Sem mu hotel nekak povedat da sm iz tle ampak me je samo elegantno spustil naprej na drenovem griču :rolleyes:

Spet je srnce lovil :naughty: :OK:

Objavljeno

ob ene 14.30 v zbilah pri jezeru en model z rumeno CBR RR pa zravn še kolega z R1..kdo od tle??' je blo vroče a fanta :naughty: :whistle:

Objavljeno

danes na relaciji dravograd-SG-vitanje-MB srecal veliko prestrasenih.

vsi so se bali, da jim balanca ne odleti iz rok.

(prstzbalancenipozdravpress :whistle: )

Objavljeno

že par dni opažam v kopru pri zelenem parku parkiranega enega srebrnega fazerja. danes sem celo ugotovila, da ga vozi en kreten (ne morem drugače rečit). namreč... pelje se po pločniku in to ni počasi. pohodi plin. če bi danes gospa stopila ob napačnem času iz avtobusne postaje (tiste, ki varuje pred dežjem in soncem), bi jo povozil. čelado ima na komolcu, namesto na glavi :wacko:

a lahko potem kako drugače rečem temu?

bi vprašala, če je kdo od tuki, pa se tisti itak ne bo javil, čeprav lahko, da to bere.

Objavljeno

Na bencinski v Šdravljah (smer proti centru) črna ninja 250. Kdo od tuki??

Objavljeno

Danes ob ene pol štirih parkiran pred FDVjem rdeče črni GSXR 600. Who was it?

Objavljeno
Danes ob ene pol štirih parkiran pred FDVjem rdeče črni GSXR 600. Who was it?

Tvojo yamaho sem pa pomoje že vidu pred FDVjem (sej je črne barve??). Drugač mam pa jst gsx-r 1100 pa ga ponavad parkiram pri uvozu v garaže. Je kar nekaj motoristov na FDV zgleda. Vsaj sodeč po motorjih.

Objavljeno

...včeraj skozi Grič pred Ribnico @DAN z rdečo VFR-o, z njim pa se kompo na CB1300F...

...dons, mimo Kluba 300, @Brdaus na svoji petardi...

lp flox

Objavljeno
...včeraj skozi Grič pred Ribnico @DAN z rdečo VFR-o, z njim pa se kompo na CB1300F...

lp flox

... na CB 1300 SA ... :winkiss:

Objavljeno

...dons, mimo Kluba 300, @Brdaus na svoji petardi...

lp flox

Pa se mi res zdi,da sem videl nasprot eno FZ1,dobr si to pogruntal :yea1: :worship:

Objavljeno
Pa se mi res zdi,da sem videl nasprot eno FZ1,dobr si to pogruntal :yea1: :worship:

A ima kateri od vas vfrjašov rdečo in feltne polirane v kombinaciji z rdečo barvo? Sem ga videl včeraj na pumpi v postojni in zgleda zelo besno.

Objavljeno (popravljeno)

...jebat ga, ta najboljš čelada te izdaja :naughty: ...@Gallus - sorry :worship: za F, se mi je zdel, da je bolj fancy mašinca :naughty: ...

lp flox

Popravljeno . Popravil flero
Objavljeno
ob ene 14.30 v zbilah pri jezeru en model z rumeno CBR RR pa zravn še kolega z R1..kdo od tle??' je blo vroče a fanta :naughty: :whistle:

Te dva sm tud jest vidu 2x dons. Prvič ob 2eh v kranju na zlatmu polju, drugič pa ob pol 6ih na primskovem :whistle:

Objavljeno
Te dva sm tud jest vidu 2x dons. Prvič ob 2eh v kranju na zlatmu polju, drugič pa ob pol 6ih na primskovem :whistle:

Pa mislm, da še na Delovskem mostu okol 18h :D

Objavljeno

Blekbrda s sopotnico v belem puloverju po tržaški ob 17:30-18:00

Pa rdeč Duče- en starejši ne 848/1098 ob 13:30 danes IN včeraj po tržaški

bom tko napisu kt vsi drugi:

kdo od tukej?

Objavljeno
Pa mislm, da še na Delovskem mostu okol 18h :D

Ha, sej res ja :whistle:

Btw, je bil danes kdo na zbiljah? ? FJR, Deauville ??

Objavljeno

Dons se okrog po postojni vozu nekdo z RC8 :worship: oči so skor vn padle :eek:

Kdo od kle? :whistle:

Objavljeno
Tvojo yamaho sem pa pomoje že vidu pred FDVjem (sej je črne barve??). Drugač mam pa jst gsx-r 1100 pa ga ponavad parkiram pri uvozu v garaže. Je kar nekaj motoristov na FDV zgleda. Vsaj sodeč po motorjih.

Hja to pa dvomim, še nikoli nisem bil z njo v mestu, kaj šele FDVju :whistle:

Žal hudič ni registriran :headbang:

Objavljeno

Sem mislu k sem vidu eno xtz yamaho enkrat parkirano bliz fdv-ja :unsure:

Objavljeno (popravljeno)
Dons se okrog po postojni vozu nekdo z RC8 :worship: oči so skor vn padle :eek:

Kdo od kle? :whistle:

Dam roko v ogenj, da sem ga videl med 13o in 14o (mislim da bližje 14i), na cesti med Strunjanom in Izolo.

Oranžen, yes?

@TadejZ, si šel ti danes po avtocesti proti domu? (okoli 8ih zvečir?)

Popravljeno . Popravil yack_ass
Objavljeno (popravljeno)

ob 17:02 pri Celjski avtocesti od izvoza za žalec severno proti Vojniku, tam malo pred kamnolomom... nekdo z belim hyundaiem prehiteva celo kolono (traktor prvi, nepregledni ovinki, nihče drug ne prehiteva) v nepregleden ovinek. Situacija je zgledala skorajda smrtonosno ker je nasproti pripeljal motorist (nisem uspel videt na čem, je pa bila zadeva rdeče barve, mislim da naked ali DP po poziciji sedenja sodeč, videl sem res na hitro) ki se je tega le za las ognil, se je zakadilo po makadamu tako da je zgleda malo zapeljal po bankini (?!?)

Fotoaparat sem imel v foto torbi na sovoznikovem sedežu zato mi ga ni uspelo poškljocat, sem si pa zapisal reg:

CE 57-42F star bel, relativno velik, limuzina oblika, domnevno hyundai sonata.

Če je motorist od tu, sem vesel, da se je izšlo dobro, v primeru trka, jaz prvi ustavim, zavarujem kraj nesreče, nudim PP kolkr obvladam in pokličem policijo ter gnjavim dokler se temu ne odvzame izpit!!! Ker takšni nesposobneži niso za volan. Vpliv novih astronomskih kazni v takšnih kriznih primerih je vprašljiv...

Hecno je to, da sem slutil da se bo ta lokalpatriot lotil česa tako neumnega, ko sem ga minuto nazaj videl kako se je vključeval v promet iz stranske ulice, neprestano je silil naprej v križišče, skrajno objestno!

Da ne bom preveč off-topic, če si bil ti tisti na rdečem motorju, hi-5!

Popravljeno . Popravil hydros
Objavljeno

Jest sm tud vidu včerej RC8 na gorenjski avtocesti pri ljubljani smer kranj...

Pa kdo ma LC4 supermoto parkiran pred FE :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!