BMWflar Objavljeno Oktober 9, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2010 Kakšno uro nazaj v Tuhinjski dolini pred Pod Skalco vas je bilo veliko Kdo od tu? jest!
Grut Objavljeno Oktober 9, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2010 Kakšno uro nazaj v Tuhinjski dolini pred Pod Skalco vas je bilo veliko Kdo od tu? Pod Skalco ni v Tuhinski dolini...
kaya Objavljeno Oktober 9, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2010 Pod Skalco ni v Tuhinski dolini... Je pa začetek. :closedeyes:
helenca46 Objavljeno Oktober 10, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2010 danes postojna omw okol pol3....pouno folka u bifetu..kdo od tle?
Ervin93 Objavljeno Oktober 10, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2010 danes postojna omw okol pol3....pouno folka u bifetu..kdo od tle? si bla mogoče včeri v družbi honde cbr ter morda er-6 oz nekaj podobnega. Uglavnem sledil sem tem motorjem vse do postojne kjer so nato zavili na omw
helenca46 Objavljeno Oktober 10, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2010 si bla mogoče včeri v družbi honde cbr ter morda er-6 oz nekaj podobnega. Uglavnem sledil sem tem motorjem vse do postojne kjer so nato zavili na omw am ne u čeri pa nism šla u to smer....pa možn da smo se dons srečall..kej tm pr rakeku..
urssa Objavljeno Oktober 10, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2010 danes cca ob 13.30 na relaciji Slovenj Gradec - Mislinja 20+ komadov kak je ziher od tu drgač pa s koroške do lj via zasavje plehovja malo morje danes popoldan maus 1
JONI 46 Objavljeno Oktober 10, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2010 Rumeni proti logatcu okol treh pa thumper tudi na tomosu, thumper jst ti rumen kombinezon prodam pa ti nav treba odsevnika nost , pred pol ure pa cez dob 4 z r1-nkami, kako lepo je bobnelo
Guest Nely77 Objavljeno Oktober 10, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2010 Hm, to bi bila pa lahko jaz....rdeča Cbr-ka in modra SV, ja? si bla mogoče včeri v družbi honde cbr ter morda er-6 oz nekaj podobnega. Uglavnem sledil sem tem motorjem vse do postojne kjer so nato zavili na omw
osa rider Objavljeno Oktober 10, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2010 (popravljeno) ebony . . . .videna na omv-ju . . . . .k je kavni mlinček točila!!!!! :naughty: thumper . . . . viden v postojni . . . . . mat si šu tok hitr z tisti kavnim mlinčkom .. . . upam da se ti odsevni rezrokavnik ni rastrgal. . . . . k si tok hitr pelu . . . . . skor si se vame zaletu . . . . . jst pa ti mahu k nor. . . . . ti pa . . . . resn k otrok na kahlci, nč vidu! pa še ena skupinca motorju . . . . . skozi postojno . . . .dost znanih . . . . . a vsi ste bili . . . . nekam full resni . . . . . :headbang: :headbang: Popravljeno Oktober 10, 2010. Popravil osa rider
Guest Nely77 Objavljeno Oktober 10, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2010 Iz gorenjskega konca prot obali (Piran) pa se je danes peljala malo večja skupinica 20+ strojčkov...->Gorenjska motosvet sekcija (smo naredili eno furico za zaključek sezone)... drugače pa danes opaženih, videnih velikooo motoristov... crnaudova in bajkr88 1 1
trebor Objavljeno Oktober 10, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2010 Včeraj videna punca na motorju SV 650 na poti v Vipolže na zbor. Na hrbtu je imela pritrjenega psička. Nekaj malega sva spregovorila na semaforju v Ozeljanu, nato pa sem te dohitel še malo pred motozborom v Brdih in tudi prehitel. LP Robert P.S.: Pes je bil v obliki nahrbtnika :grim , ni bil živ :grrr . brembo, Maximus, crnaudova in 1 other 4
simonsi Objavljeno Oktober 10, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2010 pozdrav modelu na kornetu 900, za popestritev po trzinski obvoznici crnaudova 1
rumenicestak Objavljeno Oktober 11, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2010 Rumeni proti logatcu okol treh pa thumper tudi na tomosu, thumper jst ti rumen kombinezon prodam pa ti nav treba odsevnika nost , pred pol ure pa cez dob 4 z r1-nkami, kako lepo je bobnelo Sm se res neki vozu tam naokol Srečanih res cela gora motoristov, Trumper, Dant3, Ebony, Maus, Svobodnaptičica in jvalant s spremstvom, Omega, Dinamik, Gregor in Nejc z družbo, RCjuniorZET, ........................... crnaudova 1
rumenicestak Objavljeno Oktober 11, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2010 Sm se res neki vozu tam naokol Srečanih res cela gora motoristov, Trumper, Dant3, Ebony, Maus, Svobodnaptičica in jvalant s spremstvom, Omega, Dinamik, Gregor in Nejc z družbo, RCjuniorZET, ........................... Pa 2x al pa 3x byker77 crnaudova 1
Dr_Jakob Objavljeno Oktober 11, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2010 Sej res: v soboto okol 14h na vrhniki na Petrolu... Mimo sta peljala Omega in Dinamik? Se ne motim, ne? Pa sm vaju hotu takoj za tem ujet pa ni slo ... ni blo lih po predpisih, ne? :evilgrin: trebor, omega, pajkica in 3 others 3 3
thumper Objavljeno Oktober 11, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2010 Rumeni proti logatcu okol treh pa thumper tudi na tomosu, thumper jst ti rumen kombinezon prodam pa ti nav treba odsevnika nost , pred pol ure pa cez dob 4 z r1-nkami, kako lepo je bobnelo kombinezon ni zame pr mojih letih .. se pol ne smem zredit... ebony . . . .videna na omv-ju . . . . .k je kavni mlinček točila!!!!! :naughty: thumper . . . . viden v postojni . . . . . mat si šu tok hitr z tisti kavnim mlinčkom .. . . upam da se ti odsevni rezrokavnik ni rastrgal. . . . . k si tok hitr pelu . . . . . skor si se vame zaletu . . . . . jst pa ti mahu k nor. . . . . ti pa . . . . resn k otrok na kahlci, nč vidu! pa še ena skupinca motorju . . . . . skozi postojno . . . .dost znanih . . . . . a vsi ste bili . . . . nekam full resni . . . . . :headbang: :headbang: na omv sm letu ... na kofe ... sej jst pozdravm vsakega ... če mi kak avto ne mečka pred mano.. crnaudova 1
brembo Objavljeno Oktober 11, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2010 maus a sva se midva srečala pr ta lepih ovinkih med logatcem in vrhniko ob 18:20 dns ? nism registriral k me je zeblo :surrender: crnaudova, maus in bajkr88 2 1
maus Objavljeno Oktober 12, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2010 maus a sva se midva srečala pr ta lepih ovinkih med logatcem in vrhniko ob 18:20 dns ? nism registriral k me je zeblo :surrender: Sem se ti, od mraza, kr prikazovau :lol: ... nism biu jes, kakšn drug čudak je bil U nedeljo pa sreču ogromno motoristov ... vsem hvala, ker ste me pozdraulal, js sm usakmu reku "dober dan", sam ne vem, če so me slišal, k so tok diujal mim mene :lol: trebor, bajkr88, DAMI34 in 2 others 4 1
rumenicestak Objavljeno Oktober 12, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2010 (popravljeno) Sej res: v soboto okol 14h na vrhniki na Petrolu... Mimo sta peljala Omega in Dinamik? Se ne motim, ne? Pa sm vaju hotu takoj za tem ujet pa ni slo ... ni blo lih po predpisih, ne? :evilgrin: Ja motiš se , pa če bi ju že hotu ujet tudi ti ne bi bil glih po predpisih, ne!!!! :evilgrin: Popravljeno Oktober 12, 2010. Popravil rumenicestak omega in crnaudova 1 1
casper7 Objavljeno Oktober 12, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2010 RVT viden pr Tuš-u na kavi sameval okol 16.30h, a si slišu troblo sm eneparkrat potrobu s kombijem :D
omega Objavljeno Oktober 12, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2010 Sej res: v soboto okol 14h na vrhniki na Petrolu... Mimo sta peljala Omega in Dinamik? Se ne motim, ne? Pa sm vaju hotu takoj za tem ujet pa ni slo ... ni blo lih po predpisih, ne? :evilgrin: Midva sva bila v Brdih na motozboru popoldan ...... bo treba špegle zamenjat :evilgrin: rumenicestak, mojamiska in pajkica 1 2
Dr_Jakob Objavljeno Oktober 12, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2010 Midva sva bila v Brdih na motozboru popoldan ...... bo treba špegle zamenjat :evilgrin: Sorćy punćy, I'm only human, right? rumenicestak, pajkica, brembo in 1 other 2 2
DAMI34 Objavljeno Oktober 13, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2010 Vidu Thumpera v Trzinu. Hvala za prjatu. mojamiska 1
brembo Objavljeno Oktober 13, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2010 Vidu Thumpera v Trzinu. Hvala za prjatu. dami ali BOŠ ti danes na omv v postojni ? bajkr88 in maus 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se