Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

U  matr,  se  pa splaca ke  it  zgleda!  :D

Objavljeno

Danes ob 12.00  srečal v Hani hotit Gs-800 KR registrska???

Solo voznik.

Kurba, kaj ti ni dolcajt tak daleč od doma   :)

Objavljeno

Včeri LJ Rudnik zelen Kawasaki W800 črna aftermarket šipa LJ tablice...

BTW Krivine imaš nenormalno plave...  en peden na dolgo. Na teh motorjih je bil vpoklic. Fouš luft ti vleče. Pelji k serviserju!

• Všeč mi je 2
Objavljeno
48 minutes ago, maxxa said:

@protector v soboto okoli poldan v centru Rijeke mogoce?

Bok

Prije sat vremena vratio sam se s kratkog izleta ... Senj, Novi Vinodolski, lokalne ceste u zaleđu. Nisam ni prismrdio u Rijeku.

:cool:

Objavljeno

Uceri zjutraj videl enga majhnega v belem kombinezonu na crni mindzi k se je glih od doma odpravu,ze pri 30 na uro je bil videti kot divjak,ziher je bil Maus.:kva2:

Objavljeno
pred 5 urami, luxsa pravi:

Uceri zjutraj videl enga majhnega v belem kombinezonu na crni mindzi k se je glih od doma odpravu,ze pri 30 na uro je bil videti kot divjak,ziher je bil Maus.:kva2:

maš prav, jaz sem ga včeraj na ridah vidu, še tam ne zna sedet pri miru :P

Objavljeno

Danes na poti proti morju. Ob ene 11h, nekje med Livoldom in Petrino. Smo bili 3je v avtu, škoda da potnica na zadnjem sedežu ni imela vklopljene kamere. Tip na zelenem sportaku nas prehiteva, in ravno ko je bil vštric z nami, gasa pa na zadnje kolo. Še ene 30 metrov se je tako peljal, potem ga je pa skoraj do komolca položil v desni ovinek...Je treba priznati, da je manever obvladal kot kakšen VR... Ali si bil ti?

Objavljeno
pred 8 minutami, izibajker pravi:

Danes na poti proti morju. Ob ene 11h, nekje med Livoldom in Petrino. Smo bili 3je v avtu, škoda da potnica na zadnjem sedežu ni imela vklopljene kamere. Tip na zelenem sportaku nas prehiteva, in ravno ko je bil vštric z nami, gasa pa na zadnje kolo. Še ene 30 metrov se je tako peljal, potem ga je pa skoraj do komolca položil v desni ovinek...Je treba priznati, da je manever obvladal kot kakšen VR... Ali si bil ti?

@sesir bi lahko bil, ustreza opisu?

Objavljeno
pred 19 urami, luxsa pravi:

:O

voziti po omejitvah, je moj moto .. kaj ti ni jasn :P 

pred 14 urami, DAMI34 pravi:

maš prav, jaz sem ga včeraj na ridah vidu, še tam ne zna sedet pri miru :P

mraule sem meu u riti :lol1:

pa vsem ki so mi kufe plaćeval, se zahvaljujem, še posebi @GoBobi , ki je hotu plačat še malco :P 

pa organu za notranje zadeve, ker je z lulćkam ustavu kolonaša ... enga k je kolono delu, da nismo mogl kulenćkat :P 

Objavljeno
pred 20 urami, luxsa pravi:

Jest pa u Logatcu, čist pousod ga je blo ugromn:P

Objavljeno
Pravkar, VS800 pravi:

Jest pa u Logatcu, čist pousod ga je blo ugromn:P

đe spa ti bio :eek:

tok hiter, da sem na več koncih hkrati :P 

Objavljeno
pred 5 minutami, maus pravi:

đe spa ti bio :eek:

tok hiter, da sem na več koncih hkrati :P 

U autu mal čez eno...jest prot Vrhnk ti prot morju:)

Objavljeno
pred 2 minutami, VS800 pravi:

U autu mal čez eno...jest prot Vrhnk ti prot morju:)

ne jebem automobilistou :lol1: 

učer sem šu pozn iz LJ ... lepotni poćitek sem rabu, in spau do 10:34 ... in preden splezam na motorćek, je bila ura 12:42 in pol po omejtvenih omejitvah ... res je ... vstopil sem v Lohatec ob 13:02 in ga zapustil ob približno 13:14 uri.

:huh: 

• Haha 2
Objavljeno
pred 1 uro, maus pravi:

...pa vsem ki so mi kufe plaćeval, se zahvaljujem, še posebi @GoBobi , ki je hotu plačat še malco :P ...

No, ni blo čist tko :mad:

Odločno sem sicer reku za račun za kufe, sem pa potem res bolj nežno vprašal natakarico, če mi bo vse arašide, ki si jih pojedel, računala kot malico. Pa je rekla, da ne bo, ker moraš malo več pojest :ras:... Je pa res dodala, da ne toliko, kot očitno pojem jaz, saj ima nindža vseeno omejeno število kojnov... Nazaj sem ji zabrusu, da kolenčkat se da tud v leru :ras:!!!

...pa se mi zdi, da ni razumela:blush:...

Ajd!

• Haha 3
Objavljeno
pred 1 minuto, GoBobi pravi:

No, ni blo čist tko :mad:

...pa se mi zdi, da ni razumela:blush:...

Ajd!

je je :lol1: 

upam :huh: 

Objavljeno
pred 11 minutami, 4janic pravi:

Ste bli mogoče z Aprilio in Goldwingom? Sem od Logatca do Idrije nekaj casa vozil skupaj z njimi / vami, tip z Goldwingom s sopotnico zadaj mora imet težka jajca :D!

nene. Vtr v dvoje pa hornet solo. 

Objavljeno

Kdo od tukaj, vceraj zvecer Biograd na MoruIMG_20170801_001756.thumb.jpg.4aabb14aca7582526a4bedb867c7de5e.jpg

Objavljeno

Trojan na Zephyrju ob 4ih na Viču. 

Objavljeno

Včeraj popoldne v Hoferju v Nm se mi je zdel, da bi lahko bla ex-belokranjka :whistle:

Objavljeno
1 hour ago, Kor13 said:

Včeraj popoldne v Hoferju v Nm se mi je zdel, da bi lahko bla ex-belokranjka :whistle:

Motor počiva od nedelje, kako bi me sploh lahko drugač prepoznal? :eek:

Objavljeno
pred 49 minutami, lucif3rka pravi:

Motor počiva od nedelje, kako bi me sploh lahko drugač prepoznal? :eek:

Bi blo skor mau čudn, če bi bla z motorjem v trgovini, ja.. :D

Sej je čist lepo pisal... se mi je zdel, da bi lahko bla... Nism vedu za sigurn. Očitno sem pa uganil. Se je že dost :eek: vidlo na profilni, da sem potrofu.. (pa glih cajt sem mel okrog sebe opazvat, k je una teta gužvo na blagajni nardila... :P )

• Haha 2
Objavljeno
Just now, Kor13 said:

Bi blo skor mau čudn, če bi bla z motorjem v trgovini, ja.. :D

Sej je čist lepo pisal... se mi je zdel, da bi lahko bla... Nism vedu za sigurn. Očitno sem pa uganil. Se je že dost :eek: vidlo na profilni, da sem potrofu.. (pa glih cajt sem mel okrog sebe opazvat, k je una teta gužvo na blagajni nardila... :P )

No, čelado nikoli zunaj Hoferja ne puščam :P Tista teta s tistimi brisačami mi je pa čist živc potegnila, pa samo čimprej sm hotla domov z ledeno kavo pa sladoledom nooooo :D 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!