Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Sm mislla, da je bil @Xebec prej v lescah, vendar izpuh ni bil pravi :)

Objavljeno

Včeraj me je nekdo na črnem Monstru spremljal od Roške pa do Rakovnika.
Saj motor je lep ane, ampak gospod na njem bi pa morda lahko včasih za trenutek počakal in premislil situacijo.
Isto tisočinko, ko se prižge zelena, na polno gas in potem levo v križišču, kjer si fantu v srebrnem avtomobilu odvzel prednost. Dobro, da tudi on ni imel namena izvajati hitrostnega speljevanja. Po kasnejši vožnji ni izgledalo, da se ti je kam pretirano mudilo, tako da mi res ni jasno kaj je bilo treba izpeljati takšen manevr. :rolleyes:
....pa jezna sem. Pacek. Brez kakršnekoli olike. A ne veš, da če prehitevaš kolono, počakaš da se najprej taprvi motorist premakne, ne pa da ga prehitiš. :ras: Že prov. :P

Malo pred osmo zvečer, @Roger G. Jagger pri tunelu? Motor je že bil pravi, ne vem pa kako je bilo z voznikom. :P

Objavljeno

Tole temo dajte med Kr neki, saj se v glavnem menijo Kr neki, pa še moraliziranja je preveč. 

Objavljeno
pred 4 minutami, tomash pravi:

Tole temo dajte med Kr neki, saj se v glavnem menijo Kr neki, pa še moraliziranja je preveč. 

zmaknjeno v kr neki

Objavljeno
pred 18 urami, Yoghurt pravi:

...Malo pred osmo zvečer, @Roger G. Jagger pri tunelu? Motor je že bil pravi, ne vem pa kako je bilo z voznikom. :P

Bil. Ampak ne tisti, ki norel po kriziscih :smoke:

ne vem pa, kako jaz tebe nisem opazil. Bom naslednjic bolj pozoren

lp

Objavljeno
53 minutes ago, Roger G. Jagger said:

Bil. Ampak ne tisti, ki norel po kriziscih :smoke:

ne vem pa, kako jaz tebe nisem opazil. Bom naslednjic bolj pozoren

lp

Jaz sem stala na semaforju nasproti, v smeri proti centru. Sem ti še pomahala, pa si ravno glavo obrnil v ovinek. :ninja::P

• Haha 2
  • Zmeden 1
Objavljeno
13 hours ago, Yoghurt said:

Jaz sem stala na semaforju nasproti, v smeri proti centru. Sem ti še pomahala, pa si ravno glavo obrnil v ovinek. :ninja::P

Joj, to se zdaj se bolj grozno slisi (beri:kot, da nalasc)....! Od zdaj bom sabo nosil sokoladnega jezka in ko te srecam na dolenjski-tatata ga dobis! :blush:

Objavljeno (popravljeno)
On 8/5/2017 at 9:22 AM, Roger G. Jagger said:

...Od zdaj bom sabo nosil sokoladnega jezka in ko te srecam na dolenjski-tatata ga dobis! :blush:

No prav no... Ko že ravno vztrajaš...  :blush::P:whistle:

Popravljeno . Popravil Yoghurt
Objavljeno
5 minutes ago, Yoghurt said:

Seveda vztrajam, za neumnost se je treba odkupit :afro2:

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 1 uro, Yoghurt pravi:

pred 1 uro, Roger G. Jagger pravi:

Seveda vztrajam, za neumnost se je treba odkupit :afro2:

Roger, ne hitet z vztrajanjem. @Yoghurt ima tudi enega ježka v dolgu, pa se ji nič kaj ne mudi :whistle:

Objavljeno

a niste mal oftopic :whistle:

če bi jaz tkole pisal, bi mi že nekdo navajal da nabijam ... sam ve kdo :jezik: 

Objavljeno

19.30 sva se srečala med Sodražico in Novo Vasjo, advenčr z fluorescenčno čelado. Si bil ti?

Mogoče je bila tudi sopotnica, so me ledice prevzele in je nism opazu :fredyjecar:

Objavljeno
Ob 8. 8. 2017 ob 13:36, maus pravi:

a niste mal oftopic :whistle:...

Spet si mal mim brcnu.

Oftopic si ti, ker ne veš u kakšnih čokoježkovih relacijah so nekateri protagonisti iz zadnjih postov.... 

Objavljeno

Dans me en gentleman spustil ven iz OMVja, face nisem videl, je mel čelado gor, lepotec ki ga je čakal pri pumpi pa je bil zelena ninja. Si tukaj? Okol 5.30 zjutraj OMV Grosuplje:

Objavljeno

...ali si bil ti?

598c6d5a7dd4f_20170429_1111021.thumb.jpg.39c4112cab018546eaf483bf9d3e553c.jpg

... neeee.. moj brat dvojček...  :P

Objavljeno

Če ga bi zadost tepu (tko, po miličarsko), bi ti povedu za vso žlahto teh žlahtnih jižkov. Bi se vsi napapcal, tko si se pa sam ti :ras:. No, pa tvoj brat dvojček, al čigav je zdaj ta brat dvojček :huh:... Sasvim si me izgubio, majkemi :(...

Aja, aja, ži vim! Jižki, jižki... jižke je treba tepst ku bike, da pol pojejo ku kanarčki o svoji bratovščini. Tko k mačka, če ji stopiš na rep al pa kozu brez rogov, k je k baba brez joškov :boobies:...

Dost o teh jižkih, da ne bom preveč :topic:.

Aja, a me je kkšn vidu u ponedeljek, ko sem križaril po cestah in po dolgem času zopet ubijalsko ubijal :ninja:?

Ne, vidva ne štejeta (prelepooka dušokupovalka in organ z gladko glavico, močnim vratom ter čvrstim trupom)...

Ajd!

Objavljeno

... tastar, kakšn tablet bo treba vzet ... :kva2:

Objavljeno

Sem jih že ene par :huh:... A ti niso bile všeč moje basni? :blush:

Ajd!

Objavljeno
pred 9 minutami, pik1 pravi:

.

... tastar, kakšn tablet bo treba vzet ... :kva2:

Sm ga pa že mislu vprasat če je kej pil:panic:

• Haha 3
Objavljeno

A je blo tolk težko razumet :ras:... dopustite mi malo svobode v izražanju :winkiss:...

Ajd!

Objavljeno
pred eno uro, GoBobi pravi:

Sem jih že ene par :huh:... A ti niso bile všeč moje basni? :blush:

Ajd!

.

... so so ... bile všeč .... :P

Objavljeno

@GoBobi

...a je zdej v redu...sem tepu unadva dvojčka...zmesaru...in preden sem ju požru...sta mi vse priznala....kje se skriva vsa njihova žlahta...

20170811_094359.thumb.jpg.6c937c23587a0bc4f48b82031d1472b8.jpg

Objavljeno

...danes malo čez poldne je fuuuulll dišalo po cimetu po Tržaški...Bleiweisovi in Celovški.

...ali si bila ti... :D (bila je "ona"...po ritki sodeč...   :P  

...pa neki ene kugle temnorjave barve so se kotalile za njo...ko da bi odpadali šokoladni ježki...

Objavljeno

vi in ježki :dry: zdj grem v mercatorja po ježka

• Haha 1
  • Zmeden 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!