Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

a si bla ti k si jedla ćebulo in na glas rigala :huh: 

Objavljeno
pred 8 urami, maus pravi:

a si bla ti k si jedla ćebulo in na glas rigala :huh: 

.

... nisem bla jest ... :sleep2:

Objavljeno (popravljeno)
pred 12 urami, Zivnorc pravi:

@GoBobi

...a je zdej v redu...sem tepu unadva dvojčka...zmesaru...in preden sem ju požru...sta mi vse priznala....kje se skriva vsa njihova žlahta...

20170811_094359.thumb.jpg.6c937c23587a0bc4f48b82031d1472b8.jpg

No vidiš ;)... Sem malo starejši tudi jaz, pa sem par stvari slišal in se mi je zdelo primerno, da jih delim z ljubitelji čokoladnih jižkov.

pred 11 urami, Zivnorc pravi:

...danes malo čez poldne je fuuuulll dišalo po cimetu po Tržaški...Bleiweisovi in Celovški.

...ali si bila ti... :D (bila je "ona"...po ritki sodeč...   :P  

...pa neki ene kugle temnorjave barve so se kotalile za njo...ko da bi odpadali šokoladni ježki...

Za tole lušno črno mlado damo pa sumim, da je članica OZČJ (Organizacija za zaščito čokoladnih jižkov) in da ni, kot se rada javno predstavlja, jedka le-teh. Vsaj jaz jo še nisem videl, da bi jih konzumirala. Ne bi se čudil, če je celo vegetarijanka :eek:, ker ugriznit v krof, pa čeprav čokoladen, ni isto kot šausnit po nežnem jižku iz prave čokolade in pravega biskvita in pravih nežnih čokoladnih mrvic. 

Ajd!

P.S.: @Yoghurt, imaš ZS z vabilom ;)...

@Zivnorc, bom na majhno napisal, da ne bo opazila -> jo bom postavil pred dejstvo - jižek al´ krof !?! Pa da vidmo... Bom poročal :ninja:...

Popravljeno . Popravil GoBobi
  • Hvala 1
  • Haha 2
Objavljeno
pred 12 urami, Zivnorc pravi:

@GoBobi

...a je zdej v redu...sem tepu unadva dvojčka...zmesaru...in preden sem ju požru...sta mi vse priznala....kje se skriva vsa njihova žlahta...

20170811_094359.thumb.jpg.6c937c23587a0bc4f48b82031d1472b8.jpg

Pa kam se vozite na te pregresne divote....hočem info kuj in to s kordinati

• Haha 2
  • Zmeden 1
Objavljeno

Sploh ne vem kje naj začnem!
Sram vas je lahko! Toliko šokoladnih ježkov... a je mene kdo povabil zraven? Ni!
Packi ste, vsi po vrsti! Izdajauci izdajauski! :cry:

22 hours ago, Zivnorc said:

...danes malo čez poldne je fuuuulll dišalo po cimetu po Tržaški...Bleiweisovi in Celovški.

...ali si bila ti... :D (bila je "ona"...po ritki sodeč...   :P  

...pa neki ene kugle temnorjave barve so se kotalile za njo...ko da bi odpadali šokoladni ježki...

Ti špijun bi pa lahko pomahal, ne pa da mi potem pošlješ SMS, ko sem že kilometre daleč! :ras:
Dišalo po cimetu...? A sploh veš, da je to najlepši kompliment, kar ga cimetov jogurt lahko prejme? :wub: Hvala. :blush:

22 hours ago, mladench said:

vi in ježki :dry: zdj grem v mercatorja po ježka

V mercatorja? Ne ne ne ne ne. :cry:

11 hours ago, GoBobi said:

Za tole lušno črno mlado damo pa sumim, da je članica OZČJ (Organizacija za zaščito čokoladnih jižkov) in da ni, kot se rada javno predstavlja, jedka le-teh. Vsaj jaz jo še nisem videl, da bi jih konzumirala. Ne bi se čudil, če je celo vegetarijanka :eek:, ker ugriznit v krof, pa čeprav čokoladen, ni isto kot šausnit po nežnem jižku iz prave čokolade in pravega biskvita in pravih nežnih čokoladnih mrvic. 

Ajd!

P.S.: @Yoghurt, imaš ZS z vabilom ;)...

@Zivnorc, bom na majhno napisal, da ne bo opazila -> jo bom postavil pred dejstvo - jižek al´ krof !?! Pa da vidmo... Bom poročal :ninja:...

Na ježka me še nisi povabil.... :P
Članica OZČJ? Pffff, ustanoviteljica! :P

Šokoladni ježek! Vedno! Za vedno! :blush:

11 hours ago, Wakasaki said:

Pa kam se vozite na te pregresne divote....hočem info kuj in to s kordinati

Šokoladno šokoladasti Pečjakov šokoladni ježek.
Mmmmmm.....
Z njimi se redno prehranjujejo motoristi s Škofljice. :whistle:
Zadnje čase se glas o tej nadčudežni dobroti širi v vse konce in kraje Slovenije!
Mikrolokacija je top secret, lahko pa povprašaš koga izmed anonimnih jedcev šokoladnega ježka :ninja:, da ti prinese enega za poizkušnjo...

In za konec, da ne bom popolnoma offtopic:

Včeraj sem te srečala. No, tebe in tvojega prijatelja. Ležala sta tam, v senci, sredi bencinske. Najbrž sta se hladila, saj je bilo kar soparno. Nič čudnega, saj sta oba bolj kosmate sorte in vama je najbrž hitro vroče. Ti si opazoval mimoidoče ljudi, tvoj prijatelj je pa ležal na hrbtu z vsemi štirimi tačkami v zraku. In smrčal. Zelo glasno. Sem te pa že večkrat videla na tej relaciji, tako da si najbrž domačin. Kočevar pač.

598ec9f7bbf8c_koevar.thumb.jpg.ddc2c6226835fe33829702e3c0d90426.jpg

Ali si bil ti? :wub:

Objavljeno

Žitov čokoladni ježek je najboljši!!

Objavljeno
38 minutes ago, mladench said:

Žitov čokoladni ježek je najboljši!!

Napačna tema! (izdajauc!)   @DAMI34 radiraj! :ninja::jezik::whistle:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Zdaj ste me pa do konca zrajcali.... 

V ponedeljek ob 10:30 bom v Pečjaku na Škofljici( če ne bo konc sveta :D ), da poskusim to zver!

Bo kdo priča? Al pa sostorilec?

Pol gremo pa lahko še na kofe :P

Lp,

C eagle

Objavljeno

Če ga boš jedel par ur, se ti lahko proti koncu pridružim. Bom šel tudi med sostorilce, čeprav me sladkarije ne ganejo, niti ne šokoladni ježek (oprosti Yoghurt).

• Všeč mi je 2
  • Žalosten 1
Objavljeno

se lahko zmenimo za popoldansko izmeno :P

Objavljeno
16 hours ago, C eagle said:

V ponedeljek ob 10:30 bom v Pečjaku na Škofljici( če ne bo konc sveta :D ), da poskusim to zver!

Bo kdo priča? Al pa sostorilec?

Šokoladnega ježka pa res ne moreš sam jesti... Rabiš družbo ane? Domačinko po možnosti. Takšno, z izkušnjami kar se tiče šokoladnih dobrot.  :blush:

• Haha 2
Objavljeno

@DESIM danes s pumpe na Tivolski... je biu tolk resen, da tud pomahat nisem upala... :sleep2:

Objavljeno
1 hour ago, Yoghurt said:

Šokoladnega ježka pa res ne moreš sam jesti... Rabiš družbo ane? Domačinko po možnosti. Takšno, z izkušnjami kar se tiče šokoladnih dobrot.  :blush:

Seveda rabim strokovno vodstvo...

Pa družbo met je zmeri fajn. Da ni člouk sam, kukr en potepuški pes.

Lp, C eagle

Objavljeno
53 minutes ago, SMX17 said:

jebo vas ta ježek

Ti pa, kot da si kej fouš.

Pridi zraven. Saj ne rabiš glih šokoladnega ježka pojest. Lahko kaj druzga. 

Če pa prov nič nočeš, lahko pa račun plačaš... :lol1:hec...

Resno,pridi zraven. Vreme bo lepo, za družbo sem pa tudi sigurn, da bo fajn.

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)

Verjamem da bo ampak sem asocialen

Popravljeno . Popravil SMX17
  • Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 16 urami, NinaBina pravi:

@DESIM danes s pumpe na Tivolski... je biu tolk resen, da tud pomahat nisem upala... :sleep2:

Njemu pa lahko vedno pomahaš. Tudi če je videti resen, je ena dobričina. Si se tudi ti vozila? Sem srečal en tak motor kot je tvoj, pa se mi zdi da je bil gor moški.

On topic: Sem že mislil, da sem včeraj srečal samega sebe od Idrije proti Tolminu. Enak angleški Fičo, ampak potem sem opazil, da na svojem sedim jaz sam. :D

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 39 minutami, gretzky pravi:

Njemu pa lahko vedno pomahaš. Tudi če je videti resen, je ena dobričina. Si se tudi ti vozila? Sem srečal en tak motor kot je tvoj, pa se mi zdi da je bil gor moški.

Nisem se vozila... tm mimo sem šla peš, v najvecji vrocini v flisu. Za prebunkat me je :D

• Haha 2
Objavljeno

@maus fina rita na Kozini sam gleda names d bi pozdravu, zdj se pa tud na Vikiju noum ustavu da mi nou treba dat za kawo! :jezik:

Objavljeno

Maus, kdo te je u nedelo pozabu na OMV Postojna ene 15:15? Sameval ko da par KMju okol smrdi :D

Objavljeno

.

... a si bi ti ??? :kva2:

hdr_00110_1.jpg

Objavljeno
pred 8 urami, Haki pravi:

@maus fina rita na Kozini sam gleda names d bi pozdravu, zdj se pa tud na Vikiju noum ustavu da mi nou treba dat za kawo! :jezik:

zih sm pod čelado zahlipau .. pozdrauljen :huh:

pred 7 urami, Xebec pravi:

Maus, kdo te je u nedelo pozabu na OMV Postojna ene 15:15? Sameval ko da par KMju okol smrdi :D

nuben se noče z mano it :cry:

sicer pa .. sm biu u najboljši družbi, ker sem biu sam :P

p.s.

sorite, ampak res vas ogromno poznam, tko da včasih ne vem kam koga dat, pa že mau str sm pa pozablam, tko da me je treba kr ogovorit.

imena pa tko al tko pozablam .. če ne bi meu po kombinezonu pousod maus napisan, še tega ne bi vedu kako me kličejo :P

• Všeč mi je 1
  • Haha 2
Objavljeno

Enega pastirčka vidu, si bil ti Romun?

DSC_0198.thumb.JPG.433656ab5630df6e5e97a20d0446baeb.JPGDSC_0197.thumb.JPG.a6c541ed208b5bae2c13b6e7f98984ac.JPG

Objavljeno

Dozdeva se mi, da bi se na tejle fotki lahko tudi kakšen motosvetovalec najdel, nikakor pa ne najedel...20170815_174741s.thumb.jpg.9c4a505edb9ecd40b6023b051ee177cf.jpg

Objavljeno
pred 9 minutami, izibajker pravi:

Dozdeva se mi, da bi se na tejle fotki lahko tudi kakšen motosvetovalec najdel, nikakor pa ne najedel...

nikamor se ne morm skrit :ras:

prteku bi pa sladoled prnesu :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!