Maniak Objavljeno Maj 1, 2004 Deli Objavljeno Maj 1, 2004 Zdravo! Mene pa zanima če kdo ve kje tu v bližini (Avstrija, Italija) bi se dalo dobit ta izpuh, za aeroxa? Po možnosti če je nakup možen preko pošte? http://www.tunescoot.de/auspuffanlagen/tecnigas/tecnigas.htm (se da na tej strani naročat tud za slovenijo?) Lp, Maniak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Maj 1, 2004 Deli Objavljeno Maj 1, 2004 Ne rabiš nikjer naročat v avstriji .... Ta izpuh se dobi pri nas. Pošljejo ti ga po pošti brezplačno klik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniak Objavljeno Maj 1, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 1, 2004 (popravljeno) ja sma jaz mam zaenkrat še 50 cc? pa ga maš loh tud na 50? Popravljeno Maj 1, 2004. Popravil Maniak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cime Objavljeno Maj 1, 2004 Deli Objavljeno Maj 1, 2004 seveda maš lahko na 50 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Maj 1, 2004 Deli Objavljeno Maj 1, 2004 Mislim da je ta next narejen prav za 50-tko. Lahko da se motim. Ker potem za 70 maš RS70 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniak Objavljeno Maj 1, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 1, 2004 ja saj kje pa ti vidš next r? jest tm najdem samo RS 70? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Maj 1, 2004 Deli Objavljeno Maj 1, 2004 Tukaj na strani ga res nimajo, vendar sem prepričan da bi se 100% dalo dobit tudi next r, ker oni zrihtajo tudi takšne dele kot jih npr.vidiš na scooter-attack ..... Mogoče bo _Roba_ vedel ker je bolj v kontaktu s njimi :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 1, 2004 Deli Objavljeno Maj 1, 2004 Mogoče bo _Roba_ vedel ker je bolj v kontaktu s njimi :hmm: Sem se vse pozanimal in so rekli da ga nimajo na zalogi ce da RS70 gor nebo nic narobe.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Maj 1, 2004 Deli Objavljeno Maj 1, 2004 (popravljeno) ob menjavi izpuha s sportnim je priporocljivo menjat tud zracni filter in dizo, da ne pride do spiranja karterja! .) Popravljeno Maj 1, 2004. Popravil Zok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Maj 1, 2004 Deli Objavljeno Maj 1, 2004 Kaj ti čvekaš? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Maj 1, 2004 Deli Objavljeno Maj 1, 2004 Kaj ti čvekaš? :unsure: menjaj sam auspuh... ...in cez eno leto bos vedel, kaj imam zdaj v mislih... :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zazy Objavljeno Maj 1, 2004 Deli Objavljeno Maj 1, 2004 Avapuhe ti lahka js zrihtam, ker je namrec scooterkit.com oz. marson moj sosed ki jih uvaza in prodaja, pa tudi vse ostale stvari za predelavo!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cime Objavljeno Maj 1, 2004 Deli Objavljeno Maj 1, 2004 menjaj sam auspuh... ...in cez eno leto bos vedel, kaj imam zdaj v mislih... :D :D :D in kaj naj bi se zgodilo čez eno leto ? kdo ti pa ve kje bo skuter končal v enem letu... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PRJATU Objavljeno Maj 1, 2004 Deli Objavljeno Maj 1, 2004 on misle da bi tarad tega ker nebi menjov filtra in dize da bo prislo do izpiranja kraterja!s tem bi se cilinder uniču in verjetno ribnu ampak jst se od nobenga nosem slisal pa tud sam mam sem mel navaden filter gor pa ni prislo do nobenih okvar! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Maj 2, 2004 Deli Objavljeno Maj 2, 2004 da citiram samega sebe iz neke druge teme: vsi ti kao sportni izpuhi so bolj odprti, t.j. imajo vecjo propustnost plinov, in ko das tak auspuh na cist originalen scoot, se tlak v izpusnem sistemu zmanjsa, tako da se pretok plinov poveca, in ob izpusnem taktu gre v izpuh vec plinov, in to je to - spiranje karterja - ni vec dost plinov, ni vec dost olja, motor laufa bolj "na suho". tako da ce menjas izpuh, moras obvezno dat vecji uplinjac (recimo 17.5 mm je ze kr konkretno vecji :P , pomaga pa tud sportni filter + ustrezno vecja šoba). to je se en razlog, zakaj majo vsi motorji z majhnimi uplinjaci tak kur*eve auspuhe. :P :D tomosi, recimo. :) zato recimo pri tunerjih velja, da ce mas odprt izpuh, mors odpret se uplinjac. edited: aja, se to: masina ti ne bo kr tak, za brezveze zaribala ce mas drug izpuh, ti bo pa recimo ob hladnih jutrih pred potjo v solo z veliko tezavo vzigala, najvecja moc in hitrost pa bosta padli. to se najveckrat dogaja tud pri tunanih APNih, ki imajo se originalne uplinjace, priznam, tud pri meni je prislo do tega. :cry: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x_darc Objavljeno Junij 3, 2004 Deli Objavljeno Junij 3, 2004 Ma mogoče kdo kakšne izkušnje z Tecnigas TEK izpuhom? Aja pa še slika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krispicar Objavljeno Oktober 4, 2004 Deli Objavljeno Oktober 4, 2004 Avapuhe ti lahka js zrihtam, ker je namrec scooterkit.com oz. marson moj sosed ki jih uvaza in prodaja, pa tudi vse ostale stvari za predelavo!!! ej dej ce lahka plis men zrihtas tecniugas next r ce pa ne pa ce kdo ve kje ga u slo dabit??????????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Oktober 4, 2004 Deli Objavljeno Oktober 4, 2004 verjetno pri skuterkit lahko kupiš...oni majo te tecnigase Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krispicar Objavljeno Oktober 4, 2004 Deli Objavljeno Oktober 4, 2004 verjetno pri skuterkit lahko kupiš...oni majo te tecnigase ja sam tm je sam rs 70 nikjer ne pise da je next r pa jz mam sym-a tak da bo vretn tezi to u slo dabit?????????pa za kog ga prodajajo???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 4, 2004 Deli Objavljeno Oktober 4, 2004 ja sam tm je sam rs 70 nikjer ne pise da je next r pa jz mam sym-a tak da bo vretn tezi to u slo dabit?????????pa za kog ga prodajajo???? Pisi na info@scooterkit.com in ti bodo vse pojasnili ce se da dobit ali se ne da... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nitro freek Objavljeno November 13, 2004 Deli Objavljeno November 13, 2004 Tecnigas next R Izpuh se da miljon procentno dobit pr scooterkitu. Pa za tiste k majo še tomose avtomatike se da tut tecnigas next r izpuh dobit. Za tanovejše frčeke pa še to: kit,uplinjač,lamelni ventil,pa še je stvari ki se jih da dobit... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno September 11, 2005 Deli Objavljeno September 11, 2005 Dobr dan A po pravte da se da to dobit tut u sloveniji.lepo to Jst mam parilijo sr50 pa bi si dou gor unga R-ja gor pa a bi blo kej narobe ci bi ga dou gor dej PuVEJTE cim hitrejs prosm !!!!!!!!! Lp :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno September 11, 2005 Deli Objavljeno September 11, 2005 Dobr dan A po pravte da se da to dobit tut u sloveniji.lepo to Jst mam parilijo sr50 pa bi si dou gor unga R-ja gor pa a bi blo kej narobe ci bi ga dou gor dej PuVEJTE cim hitrejs prosm !!!!!!!!! Lp :? :? :? ← dj gor zx-a (leovince) al pa gianellija...;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 ma nevem tist mi je tko mau lepsi pa ze na kurac mi grejo ti leovinceji pa gianneliji pa bi meu rt tega gor a pol ne bi blo nc narobe ce bi ga dou gor :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 ma nevem tist mi je tko mau lepsi pa ze na kurac mi grejo ti leovinceji pa gianneliji pa bi meu rt tega gor a pol ne bi blo nc narobe ce bi ga dou gor :hmm: ← ja tko...auspuh ti je auspuh, bistvene razlike ne boš opazil, razn, če bo razlika v ceni 30 čukov... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se