beta-men Objavljeno Avgust 28, 2006 Deli Objavljeno Avgust 28, 2006 jst zdej mam notr meteor 40l. res lahek bat in sm ga še neki odrezu da je še lažmi...in piči res dobro frčo sam zdej ga bom še izbolšaw da bo šow še bolje torej potrebujem tisto kar si mi ti lukaaa1 napisal :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_rac3r_ Objavljeno September 11, 2006 Deli Objavljeno September 11, 2006 alo folk kje je tta trgovina scooterkit al je to sam preko internetne strani (sm iz celja) :devil: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smartyyy Objavljeno Oktober 15, 2006 Deli Objavljeno Oktober 15, 2006 nekaj vprasanj mam: a lahk tastar cilinder na avtomatiku menjam pa gor dam tavlkega? je treba kaj bloke prerihtat? ...? kolk kaj stanejo? ga mogoce kdo prodaja(lahk je zariban...) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slovenc46 Objavljeno Oktober 15, 2006 Deli Objavljeno Oktober 15, 2006 alo folk kje je tta trgovina scooterkit al je to sam preko internetne strani (sm iz celja) :devil: :whistle: trgovina je prek net bol kot ne prej mors narocit drgac ma pa sedez v novi vasi v celju ulico ti pa lahk pokazem sm ze biu parkrat tam .) sam tam tak nima velik delov vecina ma tiste ko cakajo da jih kdo prevzame Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DrummY Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 Ka bi mi lahka en povedu, če bi se dal u frčota dat tretji prestavo :hmm: ,recimo tko ko se da u apn-ja peto ? Nekje na netu sm vidu kok je en naredu frčota ku gre 80-je to možno,kr bi js to tut meu :yea2: :yea2: vse se da porihtat, razen tretje prestave. mislim pa da je nekaj zlo pomembnega izpuh. moraš si kupiti bolj odprt izpuh, pol pa menjaš bat(daš večjega, po možnosti L bat), dizo večjo, povečaš zračni filter za kak milimetrček, zdj za elektroniko pa ne vem. to bojo pa drugi bolj vedli. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sanaki Objavljeno December 10, 2006 Deli Objavljeno December 10, 2006 lp, mene pa zanima 1. ali se da predelat menjalnik in sklopko od avtomatika po vzoru skuterjev(variomatic)? vaše izkušnje? 2. ali se da montirat vplinjač 19(moto kit) na frčota letnik 90, kako je s kanalom- moraš sam narest krivino ali je že v kompletu ,kolk se poveča poraba? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno December 10, 2006 Deli Objavljeno December 10, 2006 (popravljeno) poraba je odvisna od dize k je not...vecja diza vec zre... Popravljeno December 10, 2006. Popravil Cilindr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AljazK Objavljeno December 20, 2006 Deli Objavljeno December 20, 2006 No pa še bom jaz nekaj rekel glede teh vaših trditev da ti štel zvije... Če daš gor RAPTOR-ja ti štela nebo nič zvilo(preverjeno), če pa daš kako e90 gor potem pa že, saj sam štel kot tak zdrži veliko. Lahko pa vam povem, da če hočete imeti lepo predelani avtomatik, nabavite RAPTOR speed kit in Dellorto sha 16/16(na mopedkit-u), pa boste videli kaj lahko avtomatik dela :eek: :naughty: . Gre pa okoli 80km/h, pospeški so ful hudi :eek: z 19-tko bi še šel več in še boljši pospeški bi šli :OK: Sam imam ta kit pa sem zaenkrat zelo zadovoljen. Lp .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ffaca Objavljeno December 20, 2006 Deli Objavljeno December 20, 2006 Pa zaka dnar bek mečete za automatika to men še vedn ni jasn?? pa a je 80 tko vlka hitrost?? no za avtomatika že sam sm js sol pr nas en race pa je men šol scooter 95 (preverjeno po avto števcu) pa je njemu šol okol 90.Ma pa ful hud dušilc od akrapoviča :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 20, 2006 Deli Objavljeno December 20, 2006 (popravljeno) Pa zaka dnar bek mečete za automatika to men še vedn ni jasn?? pa a je 80 tko vlka hitrost?? no za avtomatika že sam sm js sol pr nas en race pa je men šol scooter 95 (preverjeno po avto števcu) pa je njemu šol okol 90.Ma pa ful hud dušilc od akrapoviča :D Pa zaka dnar bek mečete za scooterje to men še vedn ni jasn?? :P Popravljeno December 20, 2006. Popravil Zok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno December 21, 2006 Deli Objavljeno December 21, 2006 nobenih jajc se ne splača predelovat...pač počakte 2 leti pa kupte neki močnejšega...pa s5 člakite 2 leti pa čakite...itd...dokler ne boste usi mel ducatija 1098 :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 21, 2006 Deli Objavljeno December 21, 2006 i prefer inline four. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno December 21, 2006 Deli Objavljeno December 21, 2006 i prefer inline four. :devil: ok, MV Agusta F4 than :? :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brzi Objavljeno December 21, 2006 Deli Objavljeno December 21, 2006 bol ko žre bol gre :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 21, 2006 Deli Objavljeno December 21, 2006 bol ko žre bol gre :D ni nujno. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno December 21, 2006 Deli Objavljeno December 21, 2006 Fantje za zacetk DUCATI 916=Dal pa 748 ampak k ma k mito luci=D tko pa cez 2 let si ga bomo mogoce se res lahk prvoscl ce ze zdej zacnemo delat =D :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inyection Objavljeno Februar 14, 2007 Deli Objavljeno Februar 14, 2007 živjo jst bi pa prosu če bi mi kdo razložu al pa če ma kdo kakšen načrt kk bi od apn6 dav mašino na avtomatika.k sm že mal primerjov pa ma apn širi nosilce!pa me zej zanima kk bi to pošeru pa naredu luknje za mašino k tud ne pašejo!hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inyection Objavljeno Februar 14, 2007 Deli Objavljeno Februar 14, 2007 živjo mene pa zanima če ma kdo že izkušnje al pa kkšen načrt kk bi dav mašino od apn6 na frčka.sem že mal gledov pa sm opazu d ma mašina od apn6 šeri nosivce kt avtomatik pa tud luknje za šravfe ma drgač!jst bi prosu d mi kdo to mal razloži kk bi to predelov(nosivce).hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Februar 14, 2007 Deli Objavljeno Februar 14, 2007 Si nov,a ne? Dobrodošel! Mislim,da je o tem bilo že kaj napisanega. Probaj uporabit iskalnik. Ni mi pa jasno,zakaj hudiča bi štirkin motor silo na štel od avtomatika? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inyection Objavljeno Februar 14, 2007 Deli Objavljeno Februar 14, 2007 ja mašino sm dobu za par evrov brez bata pa celindra.mam pa še doma celindr pa bat,in bi rad dav to na frčija Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Marec 23, 2007 Deli Objavljeno Marec 23, 2007 sej ni problema samo malo zajl boš mogu menjat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Axeman Objavljeno Marec 25, 2007 Deli Objavljeno Marec 25, 2007 jst sm pa zj dokler ne zberem keša za skuter mami zaplenu avtomatika :P letnik je 87 zj pa me zanima če bi mu pobrov blokade kulk bi letu :? pa ki so tte blokade ne mislim pa neki predelat bom raj našparu pa kupm skutr pa tizga predelam :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Marec 25, 2007 Deli Objavljeno Marec 25, 2007 blokade u tomosih hehe ti samo zbrusi kanale in zniži glavo lahko odpreš avspuh samo ti ne bo delal nič bolše samo glasnejši bo čene še malo brskaj po forumu to je skoraj edino kar se da naredit brezplačno (če imaš vsaj malo pojma o motorjih) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Marec 28, 2007 Deli Objavljeno Marec 28, 2007 dns sm slišu mojega bratranca da je na avtomatika dal cilind od ctx-a (80ccm) gre ko prasica samo ne zdržijo kosi u motorju (okoli 2 meseca dela) čene zanimiva predelava :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kev Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 dns sm slišu mojega bratranca da je na avtomatika dal cilind od ctx-a (80ccm) gre ko prasica samo ne zdržijo kosi u motorju (okoli 2 meseca dela) čene zanimiva predelava :OK: :OK: Jao in kako je on spravu 80 cm3 na 50 cm3 bloke ;) Ne paše gor no, edin od BT-ja je lohk dal gor, ker je 50. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se