JAZBEC Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 lepa dekleta ne ljubijo nobenih barab...to je cista klobasa ki so jo nastrikali zafrustrirani mamini sinčki :angry: dekleta...vsa..ne samo lepa :angry: ..imajo rada karizmatične, samosotjne , samozavestne fante, ki jim lahko ponudijo spoštovanje, ljubezen in emocionalno varnost.... zato dragi moji ni presure na moške, naj ze koncno urihtajo tisto svojo debelo rit, ki res ne zgleda...ker stvar ne bi vzgala--->ker je dekletom pomembno vse kaj drugega prej kot to kako zgledajo noge njenega izbranca dobra rita sicer ni nepomemba, a nikoli bistvena :grrr ..ko pa moški pove kaj mu je lepo pa udri po njemu....... ma je treba pohvalit odprtost naših besed pa še :004 :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 ehem, meni pa se to vse skupaj zdi brezveze. OK sestavek je napisan realno in malo sarkastično, se lahko nasmehneš zraven ko bereš. ampak moti me nekaj drugega in to je da vedno ženske jamrajo o pritisku, ki se izvaja in "kultu" telesa, ki ga (moški-industrija) propagira. meni se zdi, da je ravno toliko popolnih moških v vseh reklamah in povsod drugje kot popolnih žensk in da je na moške ravno tak pritisk, da morajo biti popolni. malo poglejte koliko 1,8-1,9 m visokih, urejenih, postavnih, z popolnimi sixpacki in bicepsi moških vidite povsod. če gledamo podobo ženske, ta more biti lepa, postavna in urejena. in to je to. moški more bit lep, visok, natreniran, urejen in zraven vsega še uspešen v biznisu, romantičen, olikan, popoln ljubimec in popoln fant/mož itd. ne verjamete, samo poglejte vse reklame, od kozmetike do avtomobilov, da o poplavi raznih men's health in podobno ne govorimo. mislim, da se imamo moški vso pravico razburjati o pritiskih ki se izvajajo na nas. A SE NE! zakaj, ker nas boli k.... in na vse te zadeve gledamo malo bolj na easy. vsak, ki je kdaj imel ali saj poskušal imeti popoln sixpack (trebušne mišice če kdo ne ve, imenovane tudi radiator) ve kako težko je to dobit in vzdrževat in noben ni tistim manekenom fauš tega. oni imajo sixpack, a za njega krvavo delajo, medtem ko mi lahko brez slabe vesti spijemo kako pivo :P . se pač po večini ne sekiramo za te zadeve tako kot ženske. tisti moški, ki pa se zaradi te idealne podobe sekirajo, pa so ravno tako zafrustrirani kot nekatere ženske, ki se potem razburjajo nad tem "kultom" telesa. gledal sem intervju z svetovno znanim manekenom, ki ga lahko vidite v vseh men's healt in podobnih revijah. tip ima popolno telo, a za njega trenira okoli 8 ur dnevno, prehranjuje se po posebnih dietah in sam je izjavil, da bi vse dal, da bi lahko kdaj normalno pojedel kak steak in spil kako pivo pa ne sme niti slučajno. Ok njemu je to biznis, kaj pa mi povprečneži, kaku mu naj bomo podobni? NO WAY niti nočem mu bit, se pa ne sekiram ker nisem. če imaš v glavi razčiščene stvari se ne boš sekiral zaradi nepopolnega telesa in boš živel čisto zadovoljno, če pa v glavi ne štima, ti tudi popolno telo ne pomaga do sreče. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Skubaduba Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 al so lahko kosmate barabe?? .) .) :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 Ma ja. Hecne so edino izjave v stilu "ma mi je všeč če da ženska kaj nase". Tak človek pač, upam vsaj, tudi sam "da nekaj nase", da je lahk všeč ženskam, ki razmšljajo podobno, kot on ... :D Eni pač dajo "nase", eni pa "vase" :D Kdo je baraba in kdo ne, ter zakaj, pa je že tretja zgodba ... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 Večina preostanka moškega sveta je več ali manj vodena (hadvaojana). PS: vsi smo pretežno iz vode . :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 Ma ja. Hecne so edino izjave v stilu "ma mi je všeč če da ženska kaj nase". ....ma to je isto kokr kupuješ motor-iščeš takega k ti paše in ne gledaš vse po vrsti...in najdeš tapravga-primerna moč,kubatura...lepota....ne gledaš samo motor po kubaturi pa ni važn al je cesti al čuper al enduro - iščeš tkga k ti je všeč in pol ga iz možnih izbereš/razen če si tekmovalc in ti potisnejo kr v roke /isto ti je z žensko(razen če si tekm....ops.-jebač in ni važn al je visoka v višino al v širino sam da ima auspuhe ....)....ma ne mi pravt da ni fajn če ženska ne poskrbi za sebe...ma bolan...ne mi pravt....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 ....ma to je isto kokr kupuješ motor-iščeš takega k ti paše in ne gledaš vse po vrsti...in najdeš tapravga-primerna moč,kubatura...lepota....ne gledaš samo motor po kubaturi pa ni važn al je cesti al čuper al enduro - iščeš tkga k ti je všeč in pol ga iz možnih izbereš/razen če si tekmovalc in ti potisnejo kr v roke /isto ti je z žensko(razen če si tekm....ops.-jebač in ni važn al je visoka v višino al v širino sam da ima auspuhe ....)....ma ne mi pravt da ni fajn če ženska ne poskrbi za sebe...ma bolan...ne mi pravt....... mah različne ženske na različne načine "dajo nekaj nase". Ene delajo na fasadi, ene na jeziku, ene na mozgu. Seveda so kombinacije možne, ampak žal je fasada večini moških najprej vidna in tudi najpomembnejša... Če že fasada ni optimalna, potem opazijo jezik. Tisto tretje, sivo gmoto v lobanjski votlini, pa le redko sploh evaluirajo... In potem se seveda naredijo stereotipi v stilu "ženska mora dati nekaj nase, ni nujno, da šminko, ampak naravna lepota je pomembna". Naravna lepota my ass. Naravna inteligenca preferred. Vse drugo se da natrenirat/dokupit/naravno_pridobit_s_pomočjoAnubisa recimo :D hočem rečt - vsak ma posvoje, tukaj pač izmenjujemo mnenja :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 Sym - pravzaprav gre verjetno pri vsakemu tipu za kombinacijo zgoraj nastetega - iskanje naravne lepote in inteligence. Poudarki so pa razlicni, ampak verjetno je zelo malo takih, ki bi bili navduseni nad - recimo - izjemno lepoto in hkrati izjemno zabitostjo in po drugi strani izjemno inteligenco in ... Tudi dvomim da bi kdo videl zensko, mu ne bi bila fizicno vsec, ampak bi se z njo nekaj casa pogovarjal in potem pri sebi zakljucil "hudica, za pogledat res ni, ampak matr je brihtna, dejmo jo na zmenek povabit". OTOH - bolj verjetna situacija je, da tip vidi lustno zensko, se zacne pogovarjat z njo in potem razocarano ugotovi da "to ni to", da ni sorodna dusa/je dolgocasna/drugo ... Zunanjost je pac tisto kar najprej opazis, pa ne gre samo za fizicni izgled, tudi za "obnasanje" (s tem mislim na to ali gre za kako veselo ali zamorjeno bitje ipd.). Ko so kriteriji za zunanjost vsaj priblizno izpolnjeni potem naprej raziskujes kako je z ostalim ... in s tem ni receno da je pamet manj pomembna. :) So pa seveda kriteriji za zunanjo lepoto odvisni od tipa do tipa posebej ... stvar okusa pac. Eni imajo rajsi vitke, drugi malo manj vitke ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 BTW - isto velja za zenske, ceprav same dostikrat pravijo, da "zunanjost ni pomembna". Mislim shit no, do neke mere vseeno je no, pol jim pa nalepis sliko ene kosmato porascene zadeve moskega spola v damski peskovnik, se pa zgrazajo ... jaa? Kaj zdej - a je pomembno al ni hehe. Bi morali enkrat nalepit sliko kakega takega tipa, ali pa cesa zanemarjenega ... spodaj pa pripis "... ampak FUL simpaticen in brihten!" Nekaj mi pravi, da vseeno ne bodo navdusene :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 Sym - pravzaprav gre verjetno pri vsakemu tipu za kombinacijo zgoraj nastetega - iskanje naravne lepote in inteligence. Poudarki so pa razlicni, ampak verjetno je zelo malo takih, ki bi bili navduseni nad - recimo - izjemno lepoto in hkrati izjemno zabitostjo in po drugi strani izjemno inteligenco in ... ne gre vedno za kombinacijo. Imaš tipe, ki iščejo prav posebej lepe, a tudi prav posebej butaste punce, sam za kako hitro numerco :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 Imaš tipe, ki iščejo prav posebej lepe, a tudi prav posebej butaste punce, sam za kako hitro numerco :) Ja, ja, to itak - mislil sem za trajna razmerja, ne one night stande :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Maj 7, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 7, 2004 Bi morali enkrat nalepit sliko kakega takega tipa, ali pa cesa zanemarjenega ... spodaj pa pripis "... ampak FUL simpaticen in brihten!" ne bi bilo odziva..pa ne zato ker ne bi nobena hotla met nicesar z grdim tipom..ampak ker se simpaticnost in brihtnost izkazuje v zivo in bi v tem primeru pac ne prisla do izraza... torej....ce hocete resnicno se pokazat v pravi luci se je treba opogumit in dekle peljat na kavo, sladoled, knjiznico, na furo..blah blah..in se izkazat v zivo... in ce si za kaj....ce ne spadas med une tavodene (liquid) potem imas veliko mero sans da ti rata ne glede na to kako grd si... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Maj 7, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 7, 2004 ....ma ne mi pravt da ni fajn če ženska ne poskrbi za sebe...ma bolan...ne mi pravt...... ravno toliko kot je fajn ce da fant nekja nase... v glavo, v karakter .... osebno so mi fantje s popolnim izgledom odbijajoci :SS ali vsaj dolgocasni :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 Tejka - to je bilo ze narejeno, nekomu se je to zdelo komicno in je eno kreaturo nalepil v vas peskovnik, sicer brez pripisa da je morda inteligenten, da pa se tega zal ne vidi ... Je bila pa reakcija zensk cisto ogorcenje ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Maj 7, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 7, 2004 a so mogoce pogruntale da jih nekdo na suho nateguje :hmm: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 moški more bit lep, visok, natreniran, urejen in zraven vsega še uspešen v biznisu, romantičen, olikan, popoln ljubimec in popoln fant/mož itd. Hmmm....samo jaz pa sem tak. Sem potem zgrešil dimezijo? BTW...pa še vedno se ga kak vikend pošteno nažgem ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Maj 7, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 7, 2004 moški more bit lep, visok, natreniran, urejen in zraven vsega še uspešen v biznisu, romantičen, olikan, popoln ljubimec in popoln fant/mož itd. to ni res to je se ena klobasa ki jo je nastrikal nekdo, ki ne pozna zensk.... fant ne rabi bit visok, urejen, lep in natreniran..niti uspesen v biznisu... niti romanticen ali olikan.... :angry: samostojen, samozavesten in predan zenski kvecem... a bo pretezko :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 a si vse stavil na svojo zadnjico? jaz tudi. Big S. (big ass) :D :doze: glede na to, koliko sedim. :grim ......... ali drugace povedano, CAD pac ne mores izvajati na masini, motorju ali pri joggingu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceco Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 fant ne rabi bit visok, urejen, lep in natreniran..niti uspesen v biznisu... niti romanticen ali olikan.... :angry: samostojen, samozavesten in predan zenski kvecem... a bo pretezko :naughty: ... pa dišat mora svoji Mački in imeti seksi ritnice. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 (popravljeno) predan zenski kvecem... :? :? :? Popravljeno Maj 7, 2004. Popravil JAZBEC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 :? :? :? Tud sanja se ti ne, kaj to pomeni, a ne? :blink: :? :huh: Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 Tud sanja se ti ne, kaj to pomeni, a ne? :blink: :? :huh: Alla B) valjda da ne - če pa a drugimi gleda in trdi, da morajo vse po vrsti nekaj dat nase, da jih on sploh lahko opazi :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 Tud sanja se ti ne, kaj to pomeni, a ne? :blink: :? :huh: Alla B) make it 2 :devil: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Maj 7, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 7, 2004 (popravljeno) tebi pervy pa ne verjamemo da ne ves....se nam zdi, da imas samo malo izkrivljen nacin s katerim to kazes :naughty: Popravljeno Maj 7, 2004. Popravil tejka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 Hah, Pervy.....če bi te poznala samo preko odgovorov na forumu, bi ti še verjela....tko pa..... :004 :wub: :wub: Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se