Mopedist Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 Pozdravljeni! Imamo tudi Seniorja,Juniorja,E90,BT-ja,itd. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 Huda zadevica :OK: Kje se pa kej vozite z tem? Na kaksnih progah? Kok ma kej koncne pa pospeskov? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 zanimivo B) Kok kaj to stegne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mopedist Objavljeno Maj 7, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 7, 2004 Glede hitrosti nevemo,pospeški so dobri.Zaenkrat je gor mašina od 15SL ne od D6-ke.Cilinder bomo pa kmalu dobili in 6 prestav.Za enkrat se še ne peljemo po progah. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 kak pa je kaj v ovinkih.......pa nekam mali se mi zdi :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 zgleda noro :OK: pa mav neudobno :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mopedist Objavljeno Maj 7, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 7, 2004 Dobr se drži ovinkov.Taka je pač D6-ka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 To bi jaz mel :) Tega se nima foter.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HAWKey Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 zakon stvar.... upam da še gor kak zic pride :lol1: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 :OK: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUCiNhO Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 kak je svetovni ne :yea2: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 hudo ja ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x_darc Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 Keri letnik je to? Drugače pa vrei zgleda :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OrkAA Objavljeno Maj 8, 2004 Deli Objavljeno Maj 8, 2004 Ma pa na balanci fajne rore za nasadit se :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Valentin Objavljeno Maj 8, 2004 Deli Objavljeno Maj 8, 2004 (popravljeno) Samo tale geštel in zadnje vilice iz prešane pločevine pa ni bogve kaj... Popravljeno Maj 8, 2004. Popravil Valentin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Maj 8, 2004 Deli Objavljeno Maj 8, 2004 (popravljeno) Samo tale geštel in zadnje vilice iz prešane pločevine pa ni bogve kaj... ce je bilo dobro za svetovno prvenstvo GP 50, bo dobro tudi za dirke starodobnikov - drugo kot to tako v skupini 50 cc Sport tako ali tako ni dovoljeno, ce ni dirkalo ze v sestdesetih/sedemdesetih letih v 50 cc klasi. replika pac. pa se ojacano je. in stavim, da se da s tem bolidom in z D6 masino postavit na stezi boljsi cas kot z X9 500! :naughty: :devil: O:-) Popravljeno Maj 8, 2004. Popravil Zok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Valentin Objavljeno Maj 8, 2004 Deli Objavljeno Maj 8, 2004 V mladih letih sem imel eno sfrizirano APN-ovo mašino na geštelu od 3-brzinca. Do konca pobrušen cilinder, posebej ulit bat z L obročkom, uplinjač Delorto 24. Je letel blizu 100. Take moči zadnje vilice iz prešane pločevine niso preveč dobro prenesle, zato so se skrivile, pa še ene parkrat mi je potrgalo vijake na zadnjem zobniku. Je pa res, da kakšnih ojačitev ni bilo pa nobenih... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Maj 8, 2004 Deli Objavljeno Maj 8, 2004 na mojem sem menjaval zadnje vijake na zobniku na vsaka 2 tedna, ker mi jih je enega za drugim potrgalo. potem sem dal 13ke s pobrusenimi glavami not, in matice na zunanjo stran, pa je bil mir. :) imel sem ze novejsi okvir (APN6S, brez aftermarket ojacitev), kateremu sem prvo, ko sem ga dobil, menjal puse, potem pa je laufalo skoraj dve leti, na koncu pa je okvir ze res bil rahlo zvit. pa na voznji se s tistim vzmetenjem ni kaj dosti poznalo. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno Maj 8, 2004 Deli Objavljeno Maj 8, 2004 hmm a bi se dal komu prlimat slikco od seniorja tle gor? (po moznosti real life, ne z neta; ce kdo se ima kaj podobnega doma) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mopedist Objavljeno Maj 9, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 9, 2004 Še za tiste k hočte Seniorja vidt Izpuh je originalen razen dušilca,mašina je trenutno od E90.Imamo tudi od Seniorja cilinder. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Maj 9, 2004 Deli Objavljeno Maj 9, 2004 Kaj pa primarni zobniki, so od APN al od CTX-a oz E90? BTW :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mopedist Objavljeno Maj 9, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 9, 2004 V mašini so tko kot v E90 ali pa APN. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se