Guest zkuna Objavljeno Avgust 21, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 Danes sem ravno naročil dve reči preko eBay-a (svečke iz UK in odzadnji kavalet iz DE), pa bom videl, koliko časa bo potovalo ... Danes sem prejel oba paketa. Glede na to, da je bil vmes vikend, je bila dostava super - 4 delovne dni. Izdelki pa skladni s pričakovanji. Zadovoljen. P!
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 21, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 Ali je kdo že kupoval na Pixmania.com ? Kakšna izkušnja? P! Vse potekalo brez težav. Edin fuknjenga špediterja imajo v Sloveniji, sem šel kar osebno tja mal red nardit (in poiskat svojo pošiljko) ... Nihče? Kaj moram ravno jaz prvi? Ne rabiš. Ti je zdaj odleglo?
Guest zkuna Objavljeno Avgust 22, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2008 (popravljeno) Vse potekalo brez težav. Edin fuknjenga špediterja imajo v Sloveniji, sem šel kar osebno tja mal red nardit (in poiskat svojo pošiljko) ... Ne rabiš. Ti je zdaj odleglo? O, hvala. Pogledal sem na eBay in tam je ocenjen kot "Power seller". Potem sem se opogumil in naročil en mikro hi-fi. Malo me je skrbelo, ker se po forumih in blogih bere samo slabo o Pixmania-ji. Ker se po potrditvenem e-mailu, navkljub "in stock" izdelku, niso kmalu oglasili, sem paranoično pisal e-maile. Po treh dneh so le potrdili odpremo in odposlali izdelek. Ob tem sem dobil 1-kratno možnost povleci "user manual", iz katerega je razvidno, da je izdelek drugačen od tistega v opisu v trgovini (kasetnik, drugačni zvočniki, priključki, .. .) . Spet sem pisal na servs in čakam, da mi obrazložijo, katerega so mi poslali - tistega s spletne trgovine ali tistega iz "user manuala". Upam, da bo regija DVD-predvajalnika ta prava. DPD pa je itak znan po tem, da je v k****! Ne samo v Sloveniji, široma po Evropi. Živ! Popravljeno Avgust 22, 2008. Popravil zkuna
frk Objavljeno Avgust 31, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2008 prosil bi nekoga, ki obvlada italijansko, da bi mi to malo prevedel http://cgi.ebay.it/Moto-Ricambi-e-Accessor...id=p3286.c0.m14 lp
Fritz Objavljeno Avgust 31, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2008 (popravljeno) Nov izpuh Arrow, aluminij, za ZX636 2003/04 s homologacijo in odstranljivim dB killerjem. Nov, v trgovini, stane (navedba prodajalca) čez 380€, njegova izklicna cena je 189€. Ima dva in pošilja samo v Italijo (verjetno bi se dalo kaj zmeniti, če ga neposredno kontaktiraš). Popravljeno Avgust 31, 2008. Popravil Fritz
frk Objavljeno Avgust 31, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2008 Nov izpuh Arrow, aluminij, za ZX636 2003/04 s homologacijo in odstranljivim dB killerjem. Nov, v trgovini, stane (navedba prodajalca) čez 380€, njegova izklicna cena je 189€. Ima dva in pošilja samo v Italijo (verjetno bi se dalo kaj zmeniti, če ga neposredno kontaktiraš). najlepša hvala
sonda Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 prisim če mi lahko kdo prevede to besedilo...neznam nemščine :whistle: HVALA že vnaprej!!! FRAGEN bitte vor dem Kauf abklären Gewährleistung nur möglich wenn über uns montiert wird, für Fremdarbeiten aller Art wird keine Gewährleistung übernommen. Nachverhandlungen ausgeschlossen. Artikel ist im Austausch, defekter Zylinder muss vorab an uns geschickt werden
danci1973 Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 FRAGEN bitte vor dem Kauf abklären Vsa vprašanja in nejasnosti razčistiti pred nakupom! Gewährleistung nur möglich wenn über uns montiert wird, für Fremdarbeiten aller Art wird keine Gewährleistung übernommen. Nachverhandlungen ausgeschlossen. 'Garancija' možna samo, če je montirano pri nas. Za tuje delo ne prevzemamo garancije. Kasnejša pogajanja so izključena. Artikel ist im Austausch, defekter Zylinder muss vorab an uns geschickt werden Artikel je zamenjava - pokvarjen cilindee morate poslati k nam vnaprej. D.
sonda Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 Vsa vprašanja in nejasnosti razčistiti pred nakupom! 'Garancija' možna samo, če je montirano pri nas. Za tuje delo ne prevzemamo garancije. Kasnejša pogajanja so izključena. Artikel je zamenjava - pokvarjen cilindee morate poslati k nam vnaprej. D. HVALA!!! :worship:
sonda Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 Vsa vprašanja in nejasnosti razčistiti pred nakupom! 'Garancija' možna samo, če je montirano pri nas. Za tuje delo ne prevzemamo garancije. Kasnejša pogajanja so izključena. Artikel je zamenjava - pokvarjen cilindee morate poslati k nam vnaprej. D. neki še...za zadnji prevod mi ni jasen...a če kupiš cilinder pri njih moreš starega svojega poslat ali če bi hotel zamenjat pokvarjen cilinder pod garancijo???
sonda Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 neki še...za zadnji prevod mi ni jasen...a če kupiš cilinder pri njih moreš starega svojega poslat ali če bi hotel zamenjat pokvarjen cilinder pod garancijo??? pa to bi še prosil za prevod: Artikel ist im Austausch, defekter Zylinder muss vorab an uns geschickt werden oder + 30 Euro HVALA
Guest Brumer Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 pa to bi še prosil za prevod: Artikel ist im Austausch, defekter Zylinder muss vorab an uns geschickt werden oder + 30 Euro HVALA Artikel(stvar-cilinder) je v zamenjavo,zato morate v naprej poslati vaš stari cilinder sicer je cena + 30 EU!
sonda Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 Artikel(stvar-cilinder) je v zamenjavo,zato morate v naprej poslati vaš stari cilinder sicer je cena + 30 EU! HVALA....sreča da sem vprašal ker denar sem nakazal samo točno tolk ko stane in ne +30eur...bi čakal na pošilko pa se načakal ker je nebi blo :whistle:
simonsi Objavljeno September 29, 2008 Opozori Objavljeno September 29, 2008 A je kakšna dobra duša s paypalom, ki bi nakazala 1 cent na moj paypal račun, toliko da vidim če dela. Seveda nakažem nazaj če bo šlo. :D Podrobnosti na PM.
simonsi Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 A je kakšna dobra duša s paypalom, ki bi nakazala 1 cent na moj paypal račun, toliko da vidim če dela. Seveda nakažem nazaj če bo šlo. :D Podrobnosti na PM. salo, hvala! :worship:
salo Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 salo, hvala! :worship: Ni panike :OK:
cheff Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 Pozdrav! Že dolgo bi rad začel kupovat na ebay-u in me zanima na kaj morem bit zelo pozoren pri nakupih in da me kdo ne nate*** Ali lahko samo z paypalom plačujem ker nimam master card, z moneybookers bi šlo? LP!
Kawl Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 Če hočeš plačevati s paypalom rabiš maste card oziroma katero koli drugo kreditno karico. Je pa polno enih potrditev pri tem paypalu. Poslal sem jim že en kup ene dukomentacije da sem to res jst nazadnje tudi račun od telefona, pa jim še vedno ni bilo dovolj, sedaj moram počakat na izpisek od mastercarda, itak nimam nobenga doma da bi jim poslal... uglavnm komplicerajo že mal. LP
Gallus Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 Če hočeš plačevati s paypalom rabiš maste card oziroma katero koli drugo kreditno karico. Je pa polno enih potrditev pri tem paypalu. Poslal sem jim že en kup ene dukomentacije da sem to res jst nazadnje tudi račun od telefona, pa jim še vedno ni bilo dovolj, sedaj moram počakat na izpisek od mastercarda, itak nimam nobenga doma da bi jim poslal... uglavnm komplicerajo že mal. LP ... komplicirajo ali pa skušajo preveriti indentiteto ter s tem posredno zaščititi sebe in tebe ....
simonsi Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 Pozdrav! Že dolgo bi rad začel kupovat na ebay-u in me zanima na kaj morem bit zelo pozoren pri nakupih in da me kdo ne nate*** Ali lahko samo z paypalom plačujem ker nimam master card, z moneybookers bi šlo? LP! najbolj sigurno je s paypal, če kupuješ od privat prodajalcev z malo zvezdicami. Če pa kupuješ od power sellerjev ali tistih, ki imajo 500+ zvezdic, potem pa lahko tudi preko nakazila brez skrbi.
cheff Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 Kako pa naj vem če je carina in koliko bo poštnine?
simonsi Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 Kako pa naj vem če je carina in koliko bo poštnine? če kupiš iz EU ni carine, za poštnino pa večinoma piše koliko znaša za slo ali pa vprašaš prodajalca.
simonsi Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 a drži, da za vrednosti do 22€ ni carine pa ddv-ja?
Kawl Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 Kolikor je meni znano je tam do nekje 80€ brez carine...
simonsi Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 Na web strani carine sem nekako izluščil da je do 22 za prejete pakete, če pa s sabo prineseš pa do 170€. Fajn bi pa bilo če bi kdo še iz prve roke povedal. :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se