Roky994 Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 Pozna kdo kšno lepo turco v okolici LJ ?? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drejči Objavljeno April 29, 2009 Deli Objavljeno April 29, 2009 Lj-Besnica-Trbeljevo-Grosuplje-Turjak-Ig-Podpeč-Rakitna-Borovnica-Vrhnika-Horjul-Lj ? motookapi in Izprijenec 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Maj 1, 2009 Deli Objavljeno Maj 1, 2009 Lj-Besnica-Trbeljevo-Grosuplje-Turjak-Ig-Podpeč-Rakitna-Borovnica-Vrhnika-Horjul-Lj ? Lepa, sam mogoče kšna krajša glede na to da sm 50cc :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Julij 11, 2009 Deli Objavljeno Julij 11, 2009 Pozna kdo kšno fajno turo v okolici LJ ? V rangu 30-100km ? (logatec, rovte, žiri, horjul itd ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nesrecnez Objavljeno Oktober 31, 2009 Deli Objavljeno Oktober 31, 2009 no pa da še jst mal povem o mojih pa naših klubskih kmih:D no med letošnjimi počitnicami mi je blo zelo dougcajt pa sn iz Celja skoču na morje in nazaj, vendar sem pri trojanah(ko sem šou domu) zavil desno pa lepo čez Trbovlje pa Marijo reko(3x-k je dobra cesta) potem pa po stranski cesti nazaj do celja, bilo je okol 500km, pa še z našim klubom kdaj kam dlje skočmo, recimo do Ptuja(cesta se ful vleče:S) pa potem zavijemo levo proti Mariboru, pa mal okol obiščemo kterga poznanga, pa nazaj; al pa do Krškiga je tut fajna cesta če greš čez Žegr (k so fajni ovinki tut), pa tko se kr dost furamo, drgač pa mamo tut neki posnetkov na Facebook-u, sam pod skupino MK Dark Dogs Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno Oktober 31, 2009 Deli Objavljeno Oktober 31, 2009 no pa da še jst mal povem o mojih pa naših klubskih kmih:D no med letošnjimi počitnicami mi je blo zelo dougcajt pa sn iz Celja skoču na morje in nazaj, vendar sem pri trojanah(ko sem šou domu) zavil desno pa lepo čez Trbovlje pa Marijo reko(3x-k je dobra cesta) potem pa po stranski cesti nazaj do celja, bilo je okol 500km, pa še z našim klubom kdaj kam dlje skočmo, recimo do Ptuja(cesta se ful vleče:S) pa potem zavijemo levo proti Mariboru, pa mal okol obiščemo kterga poznanga, pa nazaj; al pa do Krškiga je tut fajna cesta če greš čez Žegr (k so fajni ovinki tut), pa tko se kr dost furamo, drgač pa mamo tut neki posnetkov na Facebook-u, sam pod skupino MK Dark Dogs pa pol mim podsrede ?... tu vmes sm js doma tale cesta? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PeterFortuna Objavljeno Oktober 31, 2009 Deli Objavljeno Oktober 31, 2009 pa pol mim podsrede ?... tu vmes sm js doma tale cesta? jp, tale cesta... motookapi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
voda Objavljeno November 16, 2009 Deli Objavljeno November 16, 2009 Hm, no, moja dnevna tura je iz Mengša do Ljubljane in nazaj. Faks, kaj pa drugega Sicer pa grem zelo rada med vikendi kdaj do Krašnje pri Lukovici in tam zavijem na levo proti Vrhu nad Krašnjo pa potem po okoliških hribih in pridem ven nekje pri Kamniku, potem pa nazaj v Mengeš. Tukaj sem šla velikokrat še s 50 kubičnim skuterčkom, pa je cesta zelo lepa. Tudi staro cesto do Velenja in do Maribora sem dala že čez s starim skuterčkom, tako da sva skupaj marsikaj preživela ... No, moram še 250ko sprobat, računam da bi šla v Firence h kolegici, ampak ko bo malo lepše vreme in nekaj prostega časa. Je kdo že dal skozi to turo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sc0rp Objavljeno Januar 23, 2010 Deli Objavljeno Januar 23, 2010 Je tuki kdo iz Ljubljane oziroma okolice s 125-300ccm skuterjem za kakšn krog, ko se mal utopli? Piši mi na ZS, mail... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Izprijenec Objavljeno April 11, 2010 Deli Objavljeno April 11, 2010 Kak je pa kej s cestami na hrvaškem??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
weedboy Objavljeno Maj 26, 2010 Deli Objavljeno Maj 26, 2010 jap letos bom pa res obolu z roxom na morje... (v bistvu mam avto ampak z avtom si takoj dol) ene 3,5 ure pa je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Izprijenec Objavljeno Junij 7, 2010 Deli Objavljeno Junij 7, 2010 jap letos bom pa res obolu z roxom na morje... (v bistvu mam avto ampak z avtom si takoj dol) ene 3,5 ure pa je vso srečo!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ninjaxx Objavljeno Avgust 7, 2010 Deli Objavljeno Avgust 7, 2010 Lenart, Maribor, Ptuj, Ormož, Ljutomer, Murska Sobota, Lenart.... Motor: LONGBO LB50Y-5A 50cc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hoolcmb Objavljeno November 5, 2010 Deli Objavljeno November 5, 2010 kaj ve kiri ki bi lahko kupo belo prevleko pa piaggio mc2 nrg hellfire 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno December 15, 2014 Deli Objavljeno December 15, 2014 Pozna kdo kšno fajno turo v okolici LJ ? V rangu 30-100km ? (logatec, rovte, žiri, horjul itd ) Kalce - Idrija RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 16, 2014 Deli Objavljeno December 16, 2014 Na posnetku je samo del Godovič - Idrija, toda tudi med Kalcami in Hotedršico pred Godovičem je cesta "precej ugodna" za nagibanje v ovinkih ... :notworthy: rumenicestak 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxuz Objavljeno Marec 28, 2016 Deli Objavljeno Marec 28, 2016 Najdaljša dnevna tura 2015 -12ur Kotor-Črna gora do Ljubljana-Slovenija 740 km-honda silver wing-carica. In to za šalo,poraba 3,6. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se