_Roba_ Objavljeno Avgust 31, 2004 Deli Objavljeno Avgust 31, 2004 ej krneki ce hocs met res dobr avspuh pa ce mas dnar si kup HEBO RACING 2! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Pravi da gledas malo prevec scooter-freaks.? Na 50ccm vse orginal motorju bi mel on Hebota gor ti nisi normalen.... :wacko: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
runner_fan Objavljeno September 6, 2004 Deli Objavljeno September 6, 2004 ne bo kupu zx-a :unsure: :kva2: A B SE DAL KSN AUSPUH ZA RUUNERCO DOBIT PO SOLIDNI CENI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno September 6, 2004 Deli Objavljeno September 6, 2004 funkya prodaja kolega...za gilero, kot novi (manj kot dva mesca star), okoli 35k Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno September 7, 2004 Deli Objavljeno September 7, 2004 sej vem da ne bi blo normaln da bi mel hebota gor ce bi meu na skuterju vse originaln! to ga sam mal zajebavam! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EuroBiker Objavljeno September 16, 2004 Deli Objavljeno September 16, 2004 kaj pa pravte o MF POWER izpuhu? :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno September 16, 2004 Deli Objavljeno September 16, 2004 kokr sm jst slisu nej bi dal MF sam zvok dobr! Men je frend reku k ga je meu gor pa je reku da je bedn avspuh! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EuroBiker Objavljeno September 16, 2004 Deli Objavljeno September 16, 2004 je pa poceni :rolleyes: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoŽiG Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 malo dnara malo muzke <_< :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 kaj pa pravte o MF POWER izpuhu? :kva2: Se ne delajo vec kolk je meni znano. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 Jaz mam MF POWER-a na Aerox-u. Pa lahko zatrdim da doseže vsaj 95% zmoglivost ZX-a. Glede zvoka pa je tak. Vsak skuter se po mojem dere kot koza ali pa vuli kot sesalec :lol1: Ma pa vsak izpuh drugačen zvok.... Če ga boš dobo kje rablenega pa poceni ti priporočam da ga kupiš in prebarvaš, je pa res da jih ne delajo več. Moj je bil zadnji naret in to po naročilu :P To da pa moraš obezno menjat še valčke+federce pa upam da ti je tak jasno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 Pa še slikica MF-a (moj je prebarvan): Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 to pa nevem ce bi verjel da doseze 95% zogljivosti zx-a! ne bom se prevec pamtnga delu sam mislm da ni res vsaj kokr sm jst poslusu od tega avspuha! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dule3 Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 Dinamometer fantje, se bo vse takoj razjasnilo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 Dinamometer fantje, se bo vse takoj razjasnilo :OK: tocno tako. ce je slovenski proizvod se ne pomeni da je ze po defaultu slab. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoŽiG Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 Se ne delajo vec kolk je meni znano. :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 sej ne govorim da je slab zato ker je slovenski (poglejte akrapovica) sam velik sm slisu od tega avspuha zato! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EuroBiker Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 nebi reku da jih več ne delajo :unsure: :unsure: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoŽiG Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 nebi reku da jih več ne delajo :unsure: :unsure: :unsure: :huh: kaj pa? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EuroBiker Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 auspuhe. zt k je moj frend šl kupit mf-ja za frćaka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 kolko sem jaz ču za powerco sem ču da kvečemu zgubiš ko pa pridobiš :) kolga ma husara pa poverco pa mu re majn ko prej oz vleče mu majn! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 kontaktiraj ga.. mislim, da je to isti stric kot dela Wings dušilce. Ti bo povedal, da je s proizvodnjo za skuterje končal :) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 18, 2004 Deli Objavljeno September 18, 2004 ce vrzes dol original pa das MFa gor je logicno da ti bo sou slabse. povej mu, d mora se prave valjcke dat not! slabsi od originala ziher ni! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoŽiG Objavljeno September 18, 2004 Deli Objavljeno September 18, 2004 auspuhe. zt k je moj frend šl kupit mf-ja za frćaka. ja za tomose še jih delajo ja, za skutere pa sem jaz bil že pred nekaj časa na ptuju-tam kjer jih dela oni, pa je reko da več nebo delal za skutere :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno September 18, 2004 Deli Objavljeno September 18, 2004 kontaktiraj ga.. mislim, da je to isti stric kot dela Wings dušilce. Ti bo povedal, da je s proizvodnjo za skuterje končal :) :P Točno tako, MF POWER-e dela isti kot Wings dušilce. Za skuterje pa jih 100% NE dela več ker mu ni šla prodaja. Šla pa ni zato ker večina slovencev pač misli da če je nekaj domači proizvod, potem je avtomatsko slabo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EuroBiker Objavljeno September 24, 2004 Deli Objavljeno September 24, 2004 kaj pa mogoče kdo ve kuk stane nov zx v italiji? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se