ZABEC Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 Ok, pol pa recimo 10 km/h. Zadovoljen? ← No se ne kompliciram samo dosti je 20 km/h za ta malo masko, ki ščiti večinoma armaturni prostor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZABEC Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 a ni johan preverjeno (vectrapress) 234 letel z naked varianto? :hmm: ← z hornetko je šel 234 brez oklepa ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 a ni johan preverjeno (vectrapress) 234 letel z naked varianto? :hmm: ← Ne me spominjat, :slap: ker še me danes boli v denarnici. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZABEC Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 Ne me spominjat, :slap: ker še me danes boli v denarnici. ← Kaj so ti policaji toliko zmerli ? Ali je sledil padec za tem ? Kolk pa ma konjev hornet 600 92PS ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZABEC Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 Kaj so ti policaji toliko zmerli ? Ali je sledil padec za tem ? Kolk pa ma konjev hornet 600 92PS ? ← Pa je ta hornetka brez oklepa letela tolko ali z ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 z hornetko je šel 234 brez oklepa ? ← ne z FZ6 je hotel curiju dokazat da ne gre 275 :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 Pa je ta hornetka brez oklepa letela tolko ali z ? ← johan ni me uhornetke ampak FZ6 naked. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZABEC Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 ne z FZ6 je hotel curiju dokazat da ne gre 275 :devil: ← ja sej tisti ki je omeno da leti 275 se res pretiraval. mogoče je mislo z R6 ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZABEC Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 johan ni me uhornetke ampak FZ6 naked. ← Potem pa dobro leti če brez oklepa 234 km/h. Ker nekje sem bral da pri 10000 obratih doseže 200, pol do 12000 pa bi lahko zlezla do 234 ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 Moj bratranec je rekel, da jo je pritisnil do 225 km/h :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZABEC Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 Moj bratranec je rekel, da jo je pritisnil do 225 km/h :) ← Kar vredu. Pa nima oklepa ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 zabec, sja veš, da je končna hitrost odvisna od: - modela motocikla - temperature in vlažnosti zraka - kakovosti goriva - jajc voznika - maske/nemaske - vetra v prsa - vetra v hrbet - čelade - mase voznika - kufrov - tlaka v pnevmatikah - zjebanosti motocikla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZABEC Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 zabec, sja veš, da je končna hitrost odvisna od: - modela motocikla - temperature in vlažnosti zraka - kakovosti goriva - jajc voznika - maske/nemaske - vetra v prsa - vetra v hrbet - čelade - mase voznika - kufrov - tlaka v pnevmatikah - zjebanosti motocikla ← ja to mi je vse jasno samo sem hotel slišat iz prakse koga ki vozi FZ6 zdaj in mi lahko s prve roke pove kako in kaj. Drugače sem lani prodal CBR 1000RR Hondo. Pa me spet trga pa se mi ta dopade, če tudi se zavedam da v moči ni primarjave. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 Kar vredu. Pa nima oklepa ? ← Ne, niti šipce :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 Kawasaki Z750 baje bol leti ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 Pa kaj je to za eno temo? :blink: Čudno, da je noben še ni zaklenil :D Saj tema o FZ6 že obstaja. Moderatorji so se pomehkužili!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 samo Ice lahko zapira v tej kategoriji...ker ga ni tema do tedaj ostaja... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 (popravljeno) samo Ice lahko zapira v tej kategoriji...ker ga ni tema do tedaj ostaja... .) ← in Noise in Codeine in Decaf... ;) Popravljeno Avgust 30, 2005. Popravil SymRu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 Moj bratranec je rekel, da jo je pritisnil do 225 km/h :) ← jaz sem mojo hornetko pritisnil do 240 km pa brez vsake maske sem pa ležal na tanku in imam samo 60 kg :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 jaz sem mojo hornetko pritisnil do 240 km pa brez vsake maske sem pa ležal na tanku in imam samo 60 kg :OK: ← tolk je pisalo na števcu al je tolk bla dejanska hitrost? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 tolk je pisalo na števcu al je tolk bla dejanska hitrost? .) ← po števcu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanatos Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 Moja FZ6N je šla največ 234 - po števcu, pa še to samo kadar je imela dober dan. Drugače se zabava neha nekje pri 225-230 km/h v 5. prestavi. Aja, pa od 160 dalje kmalu začne boleti vrat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 in Noise in Codeine in Decaf... ;) ← Hmm.... Sicer me nekaj časa pred par meseci ni bilo na forumu pa sem zgleda zamudil, da Sym več ni moderator! Kako to if I may ask? :D P.S.: Sem se enkrat že spraševal pa sem pozabil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZABEC Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 Moja FZ6N je šla največ 234 - po števcu, pa še to samo kadar je imela dober dan. Drugače se zabava neha nekje pri 225-230 km/h v 5. prestavi. Aja, pa od 160 dalje kmalu začne boleti vrat... ← V 5 prestavi kaj pa 6 prestava potem še ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smokey20 Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 zjebanosti motocikla :kva2: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se