gilera50 Objavljeno Maj 24, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 24, 2004 Beno in njegov oče Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gilera50 Objavljeno Maj 24, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 24, 2004 Beno pred dirko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gilera50 Objavljeno Maj 24, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 24, 2004 Še zadnje priprave skuterja pred dirko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gilera50 Objavljeno Maj 24, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 24, 2004 Benojeva najboljša prijatelja.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gilera50 Objavljeno Maj 24, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 24, 2004 Jaz in Beno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gilera50 Objavljeno Maj 24, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 24, 2004 Beno pred štartom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gilera50 Objavljeno Maj 24, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 24, 2004 Beno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gilera50 Objavljeno Maj 24, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 24, 2004 Ciljna ravnina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gilera50 Objavljeno Maj 24, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 24, 2004 Beno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Maj 24, 2004 Deli Objavljeno Maj 24, 2004 kje si ti stal? mi smo bili tam doli čist pr ovinku... slik pa zdej nebom sem še daval ker sem jih že v oni drugi temi prilimal samo ena s treninga ko je blia še suha proga: btw: beno me veseli da sma se spoznala!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Maj 24, 2004 Deli Objavljeno Maj 24, 2004 btw: beno me veseli da sma se spoznala!! Mene tudi .) pa upam da pridete se na kaksno dirko pogledat (navijat) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PRJATU Objavljeno Maj 24, 2004 Deli Objavljeno Maj 24, 2004 Mene tudi .) pa upam da pridete se na kaksno dirko pogledat (navijat) :) pridemo pridemo če ne prej avgusta na brnik! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno Maj 24, 2004 Deli Objavljeno Maj 24, 2004 avgusta na brnik pa pride navijat cela delegacija Scooter Area Gorenjska :D :D :D :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gilera50 Objavljeno Maj 24, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 24, 2004 kje si ti stal? mi smo bili tam doli čist pr ovinku... slik pa zdej nebom sem še daval ker sem jih že v oni drugi temi prilimal samo ena s treninga ko je blia še suha proga: btw: beno me veseli da sma se spoznala!! To je blo namenjeno meni ali komu drugemo? Jaz sem en čas stal pri ovinku, po dežju pa sem šel naprej k startu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Maj 24, 2004 Deli Objavljeno Maj 24, 2004 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?ac...=post&id=334621 gilera50 zej se te pa spomnm ker si B) .) tu k sva se slikala sm glih celado gor dav k sm se ze za dirko prstimov ... upam da se vidva se na kaksni dirki .) 29.08 je seena dirka v MS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gilera50 Objavljeno Maj 24, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 24, 2004 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?ac...=post&id=334621 gilera50 zej se te pa spomnm ker si B) .) tu k sva se slikala sm glih celado gor dav k sm se ze za dirko prstimov ... upam da se vidva se na kaksni dirki .) 29.08 je seena dirka v MS Živjo Beno! Lepo da se me spomniš. Ja saj res sem te mogoče motil v nepravem trenutku, ko si se pripravlal za dirko, vendar sem kasneje videl, da si zmagal brez težav in fotografiranje z mano ni pustilo posledic :) :) Imam tudi polno tvojih videov in slik iz Murske Sobote, tako da če jih boš hotel imeti, mi povej pa ti jih prek maila pošlem, ale pa ti CD spečem pa ti ga dam, ko prideš naslednjič v MS. Glede naslednje dirke v MS : Seveda da pridem - tebe in tvoje vožnje ne morem zamuditi! Se vidimo!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Profi Objavljeno Maj 24, 2004 Deli Objavljeno Maj 24, 2004 Beno in njegov oče In stric :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoŽiG Objavljeno Maj 25, 2004 Deli Objavljeno Maj 25, 2004 29.08 je seena dirka v MS ziher pridemo! :) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Maj 25, 2004 Deli Objavljeno Maj 25, 2004 29.8 je moj rojstni dan :doze: :yea2: pridem :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Maj 25, 2004 Deli Objavljeno Maj 25, 2004 29.8 je moj rojstni dan :doze: :yea2: pridem :) upam ja....da nebote tak ko zaj, ko smo se zmenli, pol pa na koncu ni nobenega bilo :angry: drugač pa mi ziher pridemo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Maj 25, 2004 Deli Objavljeno Maj 25, 2004 beno cestitke;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gilera50 Objavljeno Maj 25, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 25, 2004 Beno eno vprašanje zate : Kakšne pnevmatike imaš na skuterju, s katerim si dirkal v MS? Zdi se mi, da imajo odličen oprijem na poligonu. Jaz imam na Runnerci DD Sava Racing Soft pa so odlične za ta poligon v MS. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Maj 25, 2004 Deli Objavljeno Maj 25, 2004 Beno eno vprašanje zate : Kakšne pnevmatike imaš na skuterju, s katerim si dirkal v MS? Zdi se mi, da imajo odličen oprijem na poligonu. Jaz imam na Runnerci DD Sava Racing Soft pa so odlične za ta poligon v MS. Ker je blo mokro sm vozu z sava racing soft Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
roost Objavljeno Maj 25, 2004 Deli Objavljeno Maj 25, 2004 29.8 je moj rojstni dan :doze: :yea2: pridem :) Moj tudi!! :D Čestitke benotu za zmago!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se