-baSe- Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 Reči tatkotu da te zapelje do trgovine kupi nove ploščice zamenjaj zavorno tekočino in boš imel mir za pribložno 2 leti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Junij 6, 2007 Deli Objavljeno Junij 6, 2007 in kej sm jst kej narobe reku? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Junij 9, 2007 Deli Objavljeno Junij 9, 2007 Ja mi je težko... Ok... Z busom žal ne morem it! Vsakemu pa nebom gnjavo naj me cukne do trgovine. Če pa misliš da bi se z skuterom tja peljal pa žal Še ne gre, saj še nimam izpita! Pa ne pametuj neke... Samo glumiš pa se delaš pametnega z svojim pinki tomosom... P.S. Vprašal sem tiste, ki hočejo pomagat ali svetovat ( jebac-car, kOci, Brumer,... ) in ne takšne, kot si ti! Lp NEjc Glej Nejc to je takole,ko boš montiral nove ploščice boš batek-(betka)potisnil nazaj,sicer nemoreš vstavit novih ploščic in ko batek pritisneš nazaj potisne zavorno tekočino nazaj v zavorni cilinder in večkrat se zgodi,da se takoimenovani povratni ventilček očisti od kakšnih vsedlin in potem spet zavore normalno delujeje brez kakršnega koli posega.Ploščice se mora zamenjati,ko so zavorne obloge znucane na 1 mm.Zavorne čeljusti so lahko narejene tako,da ko so obloge znucane postane zavorna ročica mehka zavore zelo slabo primejo in takrat jih je potrebno zamenjat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AeRoxx Objavljeno Junij 11, 2007 Deli Objavljeno Junij 11, 2007 Evo jaz sem včeraj zamenjal zavorno tekočino ( celo ) ter namontiral nove zavorne plošćice in kaj mislite da se je zgodilo?? NIČ!!! :headbang: :headbang: Isto se dogaja kot prej. Kaj je možno da je v oni cevki ko olje teče do bremze kaka smet noter?? Ker ko sem praznil posodico z zavorno tek. sem mogo pritiskat na bremzo, da je kaj ven teklo. A nebi moralo se to vlit ven? Kaj naj naredim?? Lp Nejc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Junij 16, 2007 Deli Objavljeno Junij 16, 2007 Kaj naj naredim?? Lp Nejc Pelji na servis! Lp seba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AeRoxx Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 Je že tam..=P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 Je že tam..=P Dobra odločitev :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AeRoxx Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 Dobra odločitev :worship: Vem ja :P :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 Vem ja :P :worship: Potem powej kaj so use naredili in zamenjali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Julij 14, 2007 Deli Objavljeno Julij 14, 2007 Mene pa zanima kwa nej nardim k mi bremze skoz mal drzijo, pol se pa diski zgrejejo in nc ne prime? Ko se sploh dol uzam celjust oz. na kaj morm pazt da mi ne bo ksn ole pa pa batk vn skoču? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Misko_ Objavljeno Julij 14, 2007 Deli Objavljeno Julij 14, 2007 Mene pa zanima kwa nej nardim k mi bremze skoz mal drzijo, pol se pa diski zgrejejo in nc ne prime? Ko se sploh dol uzam celjust oz. na kaj morm pazt da mi ne bo ksn ole pa pa batk vn skoču? kir motor pa maš to?batk ti nebo kar vn padel sam ko maš podrto nesmeš pritiskati na ročko za bremzo.dol pa tko uzamš da odšraufaš šraufe ki drži čeljisti skup in kjer so pritrjene.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Julij 14, 2007 Deli Objavljeno Julij 14, 2007 Mene pa zanima kwa nej nardim k mi bremze skoz mal drzijo, pol se pa diski zgrejejo in nc ne prime? Ko se sploh dol uzam celjust oz. na kaj morm pazt da mi ne bo ksn ole pa pa batk vn skoču? Nič ti nebo ven skočilo ker batek sploh nelaufa in ga bo potrebno z kakšnim papagajkam nazaj notri pritisnit in nato z ročko spet malo napumpat (pazi,da batek ne porine ven) in spet nazaj z papagajkam stisnit to parkrat ponovi.Predno boš to počel snami gumico(zaščitno) in batak malo namaži kar z zavorno tekočino (zavornim oljem),ko boš batek lepo razmigal spet zmontiraj in bremze se nebojo več grele.Če ga neboš mogel razmigat na ta način potem bo potrebno dat nekomu,da razdre čeljust in popravi(pobrusi in da novo gumico) ali jo zamenjati z novo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Julij 14, 2007 Deli Objavljeno Julij 14, 2007 Vem ja :P :worship: Nejc jaz sem ti napisal,da je povratni ventil v zavornem cilindru zanič (defekten)in ga je poterbno zamenjat.V delavnici ti bodo zanenjali gumice v zavornnem cilindru ali cel cilinder in dali malo olja ti pa precej Evrov. :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blahhh Objavljeno Junij 28, 2008 Deli Objavljeno Junij 28, 2008 Hej! Imam en problem s skuterjem Yamaha Aerox (98). Pred nekaj dnevi mi je zadnja zavora totalno popustila, oz. kako naj povem, stisnem jo do konca in nič ne prime. No in potem seveda prvo pogledam zavorno tekočino in bilo je je zelo malo in sem jo dotočil. Ampak zavora še vedno ne prime niti malo... Kaj bi lahko bilo narobe? Ploščice morda? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AeRoxx Objavljeno Junij 28, 2008 Deli Objavljeno Junij 28, 2008 Kak se pomika ročica? Gre na izi ? Poglej ploščise samo dvimim. Maš 2 min dela da preveriš oz ven vzameš. Drugač pa mislim da maš luft v sistemu . lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Junij 28, 2008 Deli Objavljeno Junij 28, 2008 tudi če so ploščice hin bi zadeva morala bremzat, bi pač drgnilo po železu.....če si imel olja zelo malo imaš ziher zrak noter ja, boš moral dat preluftat, ali pa reci enemu ki zna to delat, dela je za 10 minut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blahhh Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 Mensezdi da je tekočina rabila malo več časa da je stekla po ceveh, ker zdaj vredu dela razen ful "ruži" po disku čist proti koncu ko se ustaviš. To pa so vrjetno ploščice ne? No kako pa pogledaš kakšno je le stanje teh? Hvala! LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blahhh Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 Aja. Pozabil pa sem še vprašat, kaj hočeš nardit da nehajo škripat zavore? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 menjat ploščice :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blahhh Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blahhh Objavljeno Julij 2, 2008 Deli Objavljeno Julij 2, 2008 Kolko pa kaj stanejo ploščice (zadnje kolo)? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andro007 Objavljeno Julij 2, 2008 Deli Objavljeno Julij 2, 2008 Jest sem dal danes za svoje 15€ .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se