Jebediah Objavljeno Maj 24, 2004 Deli Objavljeno Maj 24, 2004 torej, pr skuterju se mi valjčki polinijevi uničujejo na vsak 2k km...shit ne...pa je stock skuter razen giannellija nrx-a zakaj ni recimo železnih valjčkov? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Maj 24, 2004 Deli Objavljeno Maj 24, 2004 ja, kr je to treba nekak mazat pa to, to bi se vse porajsalo ne kupi malossijeve pa bojo bol dolgo bli :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cime Objavljeno Maj 24, 2004 Deli Objavljeno Maj 24, 2004 uničujejo na 2.000 km ?! alora je nekaj narobe s tvojim varjatorjem.. če bi bli železni bi ti zbruslo varjator, namesto plastike od valjčkov .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Maj 24, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 24, 2004 ja ne vem...sm res hitr motor zgubi svoje sposobnosti pa gre ko polž :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 24, 2004 Deli Objavljeno Maj 24, 2004 2000km?In vse orginal :blink: To bi lahko rekel da bo za mene drzalo ce bo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno Maj 24, 2004 Deli Objavljeno Maj 24, 2004 Meni so na Aerox-u zdržali orginalni valčki 12000km, potem pa so mi nenjali jermen, pa ker potem ni več dobro potegno še valčke. Čez 1500km sem menjal auspuh in seveda (spet) valčke, pa so bli ti nekateri že kar fajn oguleni, pa mi ni jasno zakaj to :? Kaj bi naj bili vsi valčki (torej vseh 6) enako obrabljenih, in po vseh straneh enako obrabljeni. Ker pri meni so eni bolj, eni pa skoraj nič, pa še na vsaki strani so drugač obrabljeni :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Maj 24, 2004 Deli Objavljeno Maj 24, 2004 mogo?e maš vario v q :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Maj 24, 2004 Deli Objavljeno Maj 24, 2004 U madona! Zakaj niso železni? Ker bi oribali šalčko variomata in pa nebi se šteli kot potrošni material. Veš, da morjo zaslužit na nečem, jetak? <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Maj 24, 2004 Deli Objavljeno Maj 24, 2004 Lahko pa narediš testne iz diamanta al pa grafita :) pa poročaj čez nekaj časa :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Maj 24, 2004 Deli Objavljeno Maj 24, 2004 taksni pac so, ker je tak material najboljsi. mislis da se njihovi inzenirji niso vprasali iz cesa naj bodo valjcki? :) ce bi bli diamantni bi itak prerezali vse, diamant reze skozi steklo ce je oster... samo mala napakica pri izdelavi pa bi ti so k vragu variomat :> pa se cisto poceni bi bli pol taksni:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Maj 24, 2004 Deli Objavljeno Maj 24, 2004 Če t emoti to, pa si kupi Doppler s3r variomat v kirem ni valjčkov, ampak od zunaj menjavaš uteži :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BONO Objavljeno Maj 25, 2004 Deli Objavljeno Maj 25, 2004 Zakaj niso železni? Tudi teža ima nekaj zraven! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se