Brrrm Objavljeno December 13, 2001 Opozori Objavljeno December 13, 2001 Evo, danes je en uspešen dan. Sicer je zaradi snega in burje predvideni športni dogodek odpadel, vendar sem kljub temu ostal doma in sedaj položil Barbwire (na skener) in jo dvakrat potegnil (s skenerjem) ker prvič ni dobro ratalo. Dan tak, kot tista kitajska kislo/sladka omaka. Ko bo Codein objavil sliko, se lahko gremo stavnice: je ali ni Barbwire. Mislim, da je. Brrrm
lojzi Objavljeno December 13, 2001 Avtor Opozori Objavljeno December 13, 2001 quote: Sem danes v časopisu videl reklamo za mobitelovo tresoče se veselje z enim blontnim (poblajhanim) dekličem, ki zelo, zelo na daleč zaudarja na Barbwire, ampak mislim, da to le ni naša žička. Klimbra digitalca v roke in na cesto slikat jumbota, da vidimo če je ali ni! Brrrm Je, je (naša bivša?) Barbwire! Lojzi ma vas rad
Zarja Objavljeno December 13, 2001 Opozori Objavljeno December 13, 2001 A ste cist blentavi al kaj?!! Razocarana nad mosko sposobnostjo za opazovanje in prepoznavanje ne tako ocitnih delov zenskega telesa! NI BARB! Zarja
Brrrm Objavljeno December 13, 2001 Opozori Objavljeno December 13, 2001 Dvakrat sem jo videl. Prvič na Zbiljah, drugič na Bledu. Vsakokrat je bila drugačna. Ko gledam sliko, se mi enkrat zdi da je, drugič pa da ni. Codeine, objavi sliko, ki sem ti jo poslal. Brrrm
Zarja Objavljeno December 13, 2001 Opozori Objavljeno December 13, 2001 Codeine je ves ...nima casa... Zarja
Codeine Objavljeno December 13, 2001 Opozori Objavljeno December 13, 2001 Evo.... Slika, ki jo je poslal Brrrm
RAN Objavljeno December 13, 2001 Opozori Objavljeno December 13, 2001 quote: Razocarana nad mosko sposobnostjo za opazovanje in prepoznavanje ne tako ocitnih delov zenskega telesa! NI BARB! Zarja Ne moreš biti razočarana nad nečim, kar ne obstaja. Moški sploh nimamo sposobnosti za opazovanje in prepoznavanje ne tako očitnih delov ženskega telesa. Sploh ne vemo kaj je to. lp RAN
hotschko Objavljeno December 13, 2001 Opozori Objavljeno December 13, 2001 quote: Evo.... Slika, ki jo je poslal Brrrm Definitivno ni Barbwire. Usta in zobje ne štimajo. Ne vprašat kako vem . hotschko
Noise Objavljeno December 13, 2001 Opozori Objavljeno December 13, 2001 @Hotschko: kako veš? @topic: mogoče pa? Mater je podobna... //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
lojzi Objavljeno December 13, 2001 Avtor Opozori Objavljeno December 13, 2001 Hotscko, pozabljaš, da za par kDEM dons tud še kej še drucga novga dobiš, ne sam nove žnable pa zobe ! Lojzi ma vas rad Uredil - lojzi on 13/12/2001 13:43:43
Zarja Objavljeno December 13, 2001 Opozori Objavljeno December 13, 2001 Bravo Hotschko, Umetniki imajo pac bolj razvit cut za detajle od ostalih smrtnikov...... in koncno Hotschko se je tvoje strmenje obrestovalo. Zarja
andrej Objavljeno December 13, 2001 Opozori Objavljeno December 13, 2001 Moram vas razočarat. Na plakatu je moja sošolka iz faksa, ime ji je pa MATEJA. Andrej
vragica Objavljeno December 13, 2001 Opozori Objavljeno December 13, 2001 Go ZARJA go go Go ZARJA go go Go ZARJA go go Go HOTČKO go go Go HOTČKO go go Go HOTČKO go go Andrej... to je bila beseda. I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT!
Ice Objavljeno December 13, 2001 Opozori Objavljeno December 13, 2001 quote: Moram vas razočarat. Na plakatu je moja sošolka iz faksa, ime ji je pa MATEJA. andrej in BW sta sosolca na faksu ....lahko iz tega kaj sklepamo? ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
lojzi Objavljeno December 13, 2001 Avtor Opozori Objavljeno December 13, 2001 quote: Moram vas razočarat. Na plakatu je moja sošolka iz faksa, ime ji je pa MATEJA. andrej in BW sta sosolca na faksu ....lahko iz tega kaj sklepamo? ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Pa mogoče sploh kdo ve, kakšno je pravo ime naše Barbwire? Lojzi ma vas rad
Furioso Objavljeno December 13, 2001 Opozori Objavljeno December 13, 2001 Zdaj, ko sem sliko videl (al' pa vsaj približek)... ...lahko vprašam: Ja pa kaj je tako posebnega na BarbWire???
Brrrm Objavljeno December 14, 2001 Opozori Objavljeno December 14, 2001 Ti si videl sliko, mi pa original, vendar očitno ne dovolj podrobno. Brrrm
RAN Objavljeno December 14, 2001 Opozori Objavljeno December 14, 2001 quote: Zdaj, ko sem sliko videl (al' pa vsaj približek)... ...lahko vprašam: Ja pa kaj je tako posebnega na BarbWire??? Če bi dober pogledal, bi videl na levi roki prstan 0,75-1,0 karata. lp RAN
Brrrm Objavljeno December 14, 2001 Opozori Objavljeno December 14, 2001 Priznam, ko sem skeniral, sem šparal pike in sem spodaj odrezal dolinco in dva grička. Brrrm
lojzi Objavljeno December 14, 2001 Avtor Opozori Objavljeno December 14, 2001 Brrrm, temu mi ne recemo šparanje, ampak leta ! Sej nis iz Gorenjske! Lojzi ma vas rad Uredil - lojzi on 14/12/2001 11:17:47
Ice Objavljeno December 14, 2001 Opozori Objavljeno December 14, 2001 quote: Priznam, ko sem skeniral, sem šparal pike in sem spodaj odrezal dolinco in dva grička. Brrrm ts ts ts....najbolj razpoznavni znak gre odrezat..... to so res leta brrrm ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Ice Objavljeno December 14, 2001 Opozori Objavljeno December 14, 2001 odgovor na vprasanje: trenutno je na forumskem chatu ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Brrrm Objavljeno December 14, 2001 Opozori Objavljeno December 14, 2001 Zadnje novice iz virtualnega sveta: Barbwire = živa Barbwire = delno zdrava Barbwire je/ni na sliki (ni hotela povedati) Brrrm
Hanzi Objavljeno December 14, 2001 Opozori Objavljeno December 14, 2001 quote: Zdaj, ko sem sliko videl (al' pa vsaj približek)... ...lahko vprašam: Ja pa kaj je tako posebnega na BarbWire??? Upam da boš imel kdaj tako srečo kot mi pa jo boš videl v živo. Sicer pa malo bolj pozorno spremljaj reklame za mobitel pa jo boš videl po tv Škoda ker je že mraz, no zdaj pa še sneg
klimbra Objavljeno December 14, 2001 Opozori Objavljeno December 14, 2001 NE NE NE....TOLE NI NAŠA BARBI........ IMA VSAJ 2kg PREVEČ Klimbra.....preprosto neponovljiv
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se