Ghost_R1 Objavljeno Februar 11, 2002 Opozori Objavljeno Februar 11, 2002 quote: Ej Duhec ...saj ti lahko skeniram osebno izkaznico in pošljem ne email , vendar mislim , da bi bilo preprosteje , če povprašaš za mnenje "grmečega muckota" ...sedaj morš pa samo še ugotoviti kdo je to ...sem žleht a ne ? Pa še kak! Grobnik, 1:39.317
Furioso Objavljeno Februar 15, 2002 Opozori Objavljeno Februar 15, 2002 quote: quote: Ej Duhec ...saj ti lahko skeniram osebno izkaznico in pošljem ne email , vendar mislim , da bi bilo preprosteje , če povprašaš za mnenje "grmečega muckota" ...sedaj morš pa samo še ugotoviti kdo je to ...sem žleht a ne ? Pa še kak! Grobnik, 1:39.317 No, pa da vidimo... :D:D:D:D Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!
Furioso Objavljeno Februar 17, 2002 Opozori Objavljeno Februar 17, 2002 quote: No pa vseeno lahko pošlješ sliko Đizus, Duhec, kaj ti je že zmanjkalo idej??? Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!
A_je_to Objavljeno Februar 18, 2002 Opozori Objavljeno Februar 18, 2002 Look what a cat brought in :) LP Vsem skupaj po dolgem casu _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI.
Gregs Objavljeno Februar 18, 2002 Opozori Objavljeno Februar 18, 2002 Ljudi, pa Ajeto je se ziv!!!! Sem ze mislim zaceti osmrtnice brati...
Ice Objavljeno Februar 19, 2002 Opozori Objavljeno Februar 19, 2002 quote: Look what a cat brought in :) LP Vsem skupaj po dolgem casu looka here who´s around again..... WB ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Ghost_R1 Objavljeno Februar 19, 2002 Opozori Objavljeno Februar 19, 2002 quote: Đizus, Duhec, kaj ti je že zmanjkalo idej??? Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer! Ja to ti misliš! Še že mam kako železo v ognju Grobnik, 1:39.317
Furioso Objavljeno Februar 20, 2002 Opozori Objavljeno Februar 20, 2002 quote: Ja to ti misliš! Še že mam kako železo v ognju Železo, al žezlo?? Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!
Ghost_R1 Objavljeno Februar 20, 2002 Opozori Objavljeno Februar 20, 2002 quote: quote: Ja to ti misliš! Še že mam kako železo v ognju Železo, al žezlo?? Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer! Halo ŽELEZO sem reko žezlo pa kar ti mej Grobnik, 1:39.317
Furioso Objavljeno Februar 20, 2002 Opozori Objavljeno Februar 20, 2002 quote: Halo ŽELEZO sem reko žezlo pa kar ti mej Okej. S kakšnega materiala mi ga privoščiš? Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!
Ice Objavljeno Februar 20, 2002 Opozori Objavljeno Februar 20, 2002 quote: quote: Halo ŽELEZO sem reko žezlo pa kar ti mej Okej. S kakšnega materiala mi ga privoščiš? pa v redu....ce se imata tak rada vama placamo en teden v kaki samotni koci kje .... ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Furioso Objavljeno Februar 20, 2002 Opozori Objavljeno Februar 20, 2002 quote: pa v redu....ce se imata tak rada vama placamo en teden v kaki samotni koci kje .... Yihaaa!! ICE, si povabljen zraven... Pa še kakšnih 15-20 vročih bejb za izživljanje... Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!
Ice Objavljeno Februar 20, 2002 Opozori Objavljeno Februar 20, 2002 eeeee.....zdaj se pa neki zgovarja ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Furioso Objavljeno Februar 20, 2002 Opozori Objavljeno Februar 20, 2002 quote: eeeee.....zdaj se pa neki zgovarja [set extremely quiet]Okej, saj vem, da lady tudi tole čita... Dogovorjeno?[/set extremely quiet] Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!
Ghost_R1 Objavljeno Februar 20, 2002 Opozori Objavljeno Februar 20, 2002 quote: quote: eeeee.....zdaj se pa neki zgovarja [set extremely quiet]Okej, saj vem, da lady tudi tole čita... Dogovorjeno?[/set extremely quiet] Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer! Saj prav naj kar bere da bo vidla kaj ma doma Grobnik, 1:39.317
Furioso Objavljeno Februar 21, 2002 Opozori Objavljeno Februar 21, 2002 quote: Saj prav naj kar bere da bo vidla kaj ma doma Hmmm.. Kaj pa, če bi.. Hmmm.. No ja, mogoče... Hmmm... Eh, raje ne. Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!
Furioso Objavljeno Februar 25, 2002 Opozori Objavljeno Februar 25, 2002 quote: Kaj lepotec povej povej naj ti ne bo nerodno sedaj ko si uradno postal sex maratonec. Mogoče bo to na naslednji olipijadi panoga, pol mamo zlato medaljo zagotovljeno. Se prijavim, da grem zraven, da bom dekleta segreval in jih navlaževal. Moram kar začet tenirat in eno lu**** polizat. Mjami mjami kak je fina taka brez dla***. Hmmm - sem bolj ciljal na to, da bi ex. Top Gun pilot tudi svojo zraven pripeljal; sicer pa - kar se dlačic tiče - imaš popolnoma prav. Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!
Barbwire Objavljeno Marec 22, 2002 Opozori Objavljeno Marec 22, 2002 opala ... no prav mi je , ker sem toliko casa zapostavljala forum ... pa sem zamudila prvega slovenskega sex maratonca (beri Furioso)... sam ne vem s komsi to tekmoval , da sisi prisluzil tale naziv ... glede na to , da sem zadnja 2 meseca pridno nabirala kondicijo ... hmmm .... izziv??????
Furioso Objavljeno Marec 25, 2002 Opozori Objavljeno Marec 25, 2002 quote: opala ... no prav mi je , ker sem toliko casa zapostavljala forum ... pa sem zamudila prvega slovenskega sex maratonca (beri Furioso)... sam ne vem s komsi to tekmoval , da sisi prisluzil tale naziv ... glede na to , da sem zadnja 2 meseca pridno nabirala kondicijo ... hmmm .... izziv?????? Sprejmem. Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!
Noise Objavljeno Marec 25, 2002 Opozori Objavljeno Marec 25, 2002 Vprašanje je le, če ga bo BW tudi sprejela? N0iSe DaTa -=> Motosvet.com <=-
lojzi Objavljeno Marec 25, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Marec 25, 2002 quote: Vprašanje je le, če ga bo BW tudi sprejela? N0iSe DaTa -=> Motosvet.com <=- Lojzi ma vas rad
Furioso Objavljeno Marec 25, 2002 Opozori Objavljeno Marec 25, 2002 quote: Vprašanje je le, če ga bo BW tudi sprejela? Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!
Codeine Objavljeno Marec 25, 2002 Opozori Objavljeno Marec 25, 2002 quote: Vprašanje je le, če ga bo BW tudi sprejela? Ali pa sprejela in se nato skrila? --- Legends may sleep, but they never die!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se