greenninja Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 Z Decaf-om bila pa se mela fajn, napasla oči, potešila žejo. :)
Denny Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 Kaj slikic pa nic ne bo??? verjamem, da jwe bilo fajn, ker mi je uspelo enkrat biti na njihovem zuru in je bilo super. Jebi ga, ce pa samo delam :angry:
andrej honda Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 (popravljeno) druga postojanka... ← Na prvi sliki si najdva dobro zadel z leve :photo: se mogoče poznamo? Popravljeno Maj 31, 2005. Popravil andrej honda
stigmata Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 Na prvi sliki si najdva dobro zadel z leve :photo: se mogoče poznamo? ← Nre poznamo se (ŠE) jaz sem slikala, pa to čist na blef .) B) tak da smo se po vsej verjetnosti tud srečali .)
GHOST RIDER Objavljeno Junij 1, 2005 Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 blo ful noro :kva2: sam neke me tule prleplane slik jebe tak da bom drugic kej prlimo
iebi VeTeR Objavljeno Junij 2, 2005 Opozori Objavljeno Junij 2, 2005 organizacija :OK: :OK: :OK: žur :kva2: :kva2: :kva2: :yea1: :yea1: :yea1: od kameradov
mk panthers Objavljeno Junij 2, 2005 Opozori Objavljeno Junij 2, 2005 Evo naravnost iz kluba: Hvala za vse čestitke, rastemo :afro1: Upamo, da ste res vsi uživali, kajti prav to je naš glavni cilj. Naslednje leto se bomo potrudili, da bo vsaj tako, če ne še bolje :P , tako da pridite preverit....do takrat pa :OK: super se imejte in se vidimo na drugih zborih po SLO in tujini. MK Panther's -Plemi :yea2: :devil:
stigmata Objavljeno Junij 2, 2005 Opozori Objavljeno Junij 2, 2005 Evo naravnost iz kluba: Hvala za vse čestitke, rastemo :afro1: Upamo, da ste res vsi uživali, kajti prav to je naš glavni cilj. Naslednje leto se bomo potrudili, da bo vsaj tako, če ne še bolje :P , tako da pridite preverit....do takrat pa :OK: super se imejte in se vidimo na drugih zborih po SLO in tujini. MK Panther's -Plemi :yea2: :devil: ← Ooooooo šefe, ja lepo ste se potrudli, samo ne zrasite preveč, da se ne bote poslabšali :004
APAČI Objavljeno Junij 3, 2005 Opozori Objavljeno Junij 3, 2005 Evo naravnost iz kluba: Hvala za vse čestitke, rastemo :afro1: Upamo, da ste res vsi uživali, kajti prav to je naš glavni cilj. Naslednje leto se bomo potrudili, da bo vsaj tako, če ne še bolje :P , tako da pridite preverit....do takrat pa :OK: super se imejte in se vidimo na drugih zborih po SLO in tujini. MK Panther's -Plemi :yea2: :devil: ← Plemi pozdravljen super je blo in kot vedno je tut naša banda uletela, upamo da tut vi pridete k nam, pa da se skupi poveselimo. :yea2:
Zdrawc Objavljeno Oktober 9, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2005 ... eno si pozabu ;) ← tule jih je cel kup na njihovi web strani :OK:
Vengy Objavljeno Maj 12, 2006 Opozori Objavljeno Maj 12, 2006 26.5 - 28.5 2006 Na Ljubečni panoramska vožnja ob 15:30 v soboto
Zdrawc Objavljeno Maj 13, 2006 Opozori Objavljeno Maj 13, 2006 :whistle: zdej bo treba pa plan spremenit :slap: (klinkerjezakonpress) :grim
Vengy Objavljeno Maj 13, 2006 Opozori Objavljeno Maj 13, 2006 jst bom obvezno tam že samo zaradi pijače in muske kaj šele bo..
Kölm Objavljeno Maj 15, 2006 Opozori Objavljeno Maj 15, 2006 Pridem v soboto. V petek me ne bo, ker mi Lovšinova muska zamori še tako dobro vzdušje :BUA: .
EnBoIzCe Objavljeno Maj 15, 2006 Opozori Objavljeno Maj 15, 2006 EnBoIzCe! Pripravi fotkiča ;) Bom :yea1: Očitno moram še tvojo lansko sliko nalimati tu...
Špilferderber Objavljeno Maj 15, 2006 Opozori Objavljeno Maj 15, 2006 ka pa je bil v soboto za en piknik pri panterjih? :?
Klo Objavljeno Maj 15, 2006 Opozori Objavljeno Maj 15, 2006 Očitno moram še tvojo lansko sliko nalimati tu... Ajja. Raje letošnjo.. :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se