inge- Objavljeno Maj 31, 2006 Opozori Objavljeno Maj 31, 2006 ... nevem kako je to mogoče, vendar sem zgubil "laibič" z velikim logotipom "grunt pistons", :slap: hmmmm, zanimivo...kej tacga pa še ne Acman :lol1:
Loia Objavljeno Maj 31, 2006 Opozori Objavljeno Maj 31, 2006 vendar sem zgubil "laibič" z velikim logotipom "grunt pistons", :slap: če kdo mogoče ve kje bi bil >dobi nagrado< :OK: ker mi veliko pomeni!!! :nono: se je očitno velik dogajal :hmm: :naughty:
Zdrawc Objavljeno Maj 31, 2006 Opozori Objavljeno Maj 31, 2006 Ja zbor je bil hud kakor vsako leto! Piva dosti, zato je bila zjutraj čista megla... nevem kako je to mogoče, vendar sem zgubil "laibič" z velikim logotipom "grunt pistons", :slap: če kdo mogoče ve kje bi bil >dobi nagrado< :OK: ker mi veliko pomeni!!! :nono: Pijanče :lol1: :devil: :whistle:
Miha Z. Objavljeno Maj 31, 2006 Opozori Objavljeno Maj 31, 2006 (popravljeno) ja ma jo pa ti skuhas ej! java script:add_smilie(":wallbash:","smid_87") wallbash.gif pejd n stran od pantersov pa probej po mejlu.....lohk se je najdu bejži vedet... Popravljeno Maj 31, 2006. Popravil Miha Z.
Sanda7 Objavljeno Maj 31, 2006 Opozori Objavljeno Maj 31, 2006 Ti dej mau po mojmu spominu pobrskaj pa mi povej, ka je že to za en cof, k sm ga jz pomoje cufi klicala. CUFI - pomeni cufanje oziroma fu..n.e, v mojem svetu namreč :kva2: :OK: ma pero je cof,sej veš no k ste ga skup pili že u petek,pa kaktus ga je zakadu :grim
Tanjuška Objavljeno Maj 31, 2006 Opozori Objavljeno Maj 31, 2006 ma pero je cof,sej veš no k ste ga skup pili že u petek,pa kaktus ga je zakadu :grim aja sj res, cufi, matr sam z kaktusm sta se ga pa fajn zapohala :OK: ampak ta tip je pa taka faca, jz sm se mu sam smejala, dogodivščin je meu pa tud že en kup, crkneš od smeha :lol1: bo treba ponovit hehe
Sanda7 Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 če ne prej naslednji vikend v žireh :grim
-speedgirl- Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 Kaj zdej pantersi, maj se bliža, čakamo na datum kdaj bo zbor :D :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se