atomaz12 Objavljeno Junij 24, 2004 Deli Objavljeno Junij 24, 2004 Ja sam fora je da tam v Velenju je to edini Poobleščen serviser če se ne motm.Pa pizda oprosti stari ampak ti pa nimaš sreče s tem skuterjem... :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SlickTomy Objavljeno Junij 25, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 25, 2004 No, saj pomoje tud ni tk vroče ko kaže kazalec. Ker ko dam samo kontakt,pa lahko moped dva dni stoji, se kazalec premakne skor do prve črtice-pa je čisto mrzel. No v glavnem sem mislil, da bi termometer preveč kazal- ker pomoje se prej nikol ni premaknil vsaj minuto po tem še ne, ko je bil že vžgan.Tako hitro se pa najbrž ne more začet gret. Kaj mislite :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Junij 25, 2004 Deli Objavljeno Junij 25, 2004 macolo v roke pa 2x po cajngarju pa bo ko novo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SlickTomy Objavljeno Junij 27, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 27, 2004 Mogoče ima kdo več izkušenj z odstranitvijo termostata. A je pri tem tudi kakšna slabost, al pa so same dobre strani tega?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Junij 27, 2004 Deli Objavljeno Junij 27, 2004 A je pri tem tudi kakšna slabost poraba se ti bo dvignla, k bo rabu motor full vec energije d se bo zagrel na delovno temperaturo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SlickTomy Objavljeno Junij 27, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 27, 2004 poraba se ti bo dvignla, k bo rabu motor full vec energije d se bo zagrel na delovno temperaturo. To pomeni, da z stalnim kroženjem vode ne more škodovat cilindru, edino poraba je večja. Kaj pa glede termometra- je mogoče tam kakšna napaka. Na servis peljat me kar mine, ker pol bo spet dva tedna mimo, da bodo kaj ukrenili, pa sploh nisem ziher, da bi kaj popravli. Kako ugotoviti, če termometer zajebava. Če se pregreva, pol je to vidno na svečki, a ne ? Svečka mora biti rjava-svetlo rjava.Al ne? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Junij 27, 2004 Deli Objavljeno Junij 27, 2004 ce ga hladnega ne gonis, ne skoduje. glede termometra je pa lahko hin senzor, merilec, instalacija (v to dvomim, drugac neb nc kazal), al pa je vcasih kje zgubljalo stik, mogoce ga zdaj zgublja.. ...ne vem, no, lahk je kr dost stvari.. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SlickTomy Objavljeno Junij 27, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 27, 2004 ce ga hladnega ne gonis, ne skoduje. glede termometra je pa lahko hin senzor, merilec, instalacija (v to dvomim, drugac neb nc kazal), al pa je vcasih kje zgubljalo stik, mogoce ga zdaj zgublja.. ...ne vem, no, lahk je kr dost stvari.. :hmm: Ker po moje, ko so cilinder pa bat menjali, so zamenjali tudi glavo,ker je kabel za termometer stran odščipjen in zraven zvezan.tako da mislim, da je tudi termometer drug-ne vem a glih nov al ne. Bi lahko tisto na roko zraven zvezano motilo termometer? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SlickTomy Objavljeno April 7, 2005 Avtor Deli Objavljeno April 7, 2005 Evo, 10 mesecev po popravilu, je Peugeot spet zaribal. Pa to je za popizdit :SS :BUA: :SS :BUA: T o so eni bedaki vsi Peugeotovci na servisu in ne vem kje še !! Po mojem je pumpa za olje zatajila. Včeraj mi je sredi vožnje v trenutku obstal, kot bi na bremze polna stisnil. No, potem je vžgal in sem se peljal naprej, samo sem že vedel kolko je ura. Danes zjutraj, ko sem šel iz službe evo mi je pa ribno. To vem,ker zdaj sploh ne morem prestavit ročice za nožni vžig. No, zanima me pa če je smiselno dat pobrusit cilinder in če se dobi pripadajoči bat v nadmeri. Prosim za odgovor, ker če ne bom vse skupaj f..... v keson. :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno April 7, 2005 Deli Objavljeno April 7, 2005 Odvisno kaki ris mas do 1mm vec se da dobit v nadmeri bat. Ce ne pa kupis 70ccm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno April 8, 2005 Deli Objavljeno April 8, 2005 jao clouk, moje socustvovanje :\ Mas se v garanciji? No ce mene prasas.. kupi gus 70, pa bos mel mir:) lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SlickTomy Objavljeno April 9, 2005 Avtor Deli Objavljeno April 9, 2005 Ja sem klical,pa se pritožil,da še ni 1 leto od kar so mi zamenjali cilinder pa bat,pa je oni rekel naj ga pripeljem, tk da ga bom spet vlekel na servis. Samo če ne bojo pod garancijo popravli, jim ga sploh ne pustim popravljat. :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno April 9, 2005 Deli Objavljeno April 9, 2005 pusti da postimajo, slabse tak ne more bit! cene drugega lah itak novega zahtevas, v kolikor niso zmozni odpravit napake. Al jih pa pac s tisto garancijo izsiljujes.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unikat Objavljeno April 27, 2005 Deli Objavljeno April 27, 2005 Kaj je zdaj že zrihtano? Daj vsakič ko natankaš bencin, dodaj v tank še nekaj olja, potem ti skoraj sigurno ne bo več zaribal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_MX50_ Objavljeno April 27, 2005 Deli Objavljeno April 27, 2005 ka se daješ s temi skutrji:) kup eno hudo enduro magar čej koj 50 kubična dela pa ko ura:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno April 28, 2005 Deli Objavljeno April 28, 2005 a nisi ti pisal da se ni 2 mesca stara pa de te jebe in spraseval kako popravit? l0l. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_MX50_ Objavljeno April 28, 2005 Deli Objavljeno April 28, 2005 haha zej deva ko ura Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KEBO Objavljeno April 28, 2005 Deli Objavljeno April 28, 2005 ka se daješ s temi skutrji:) kup eno hudo enduro magar čej koj 50 kubična dela pa ko ura:) ← :eek: haha zej deva ko ura ← :eek: Ka lahk prosim bol slovensko pišeš .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SpeedFox Objavljeno April 30, 2005 Deli Objavljeno April 30, 2005 haha zej deva ko ura ← :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: pa ne mores tak pisat... :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SlickTomy Objavljeno Maj 13, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 13, 2005 Zanima me kako pri Sf2 Lc odklopit pumpo za olje, če bi hotel? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoNgL Objavljeno Maj 13, 2005 Deli Objavljeno Maj 13, 2005 Zanima me kako pri Sf2 Lc odklopit pumpo za olje, če bi hotel? ← A zdej ti motor dela uredu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
myster Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 mam skuterja peugeot trekkerja,ki sm zdj use stvari poštimu tudi zaug in zdj vsaj neki dela :OK: .veselo vse preklopim pa mi na štarterju zobnika ne požene naprej da bi motor vžigalo.štarter se vrti samo zobnika noče potisniti proti drugemu zobniku da bi zagnalo motor.a je možno da je akumulator kriv ali je kaj druga. <_< . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedfight2 Objavljeno Julij 1, 2006 Deli Objavljeno Julij 1, 2006 (popravljeno) Js sm pa peljal skuter na redni servis(5000km) in so mi menjal svečko,filter,valjčke.. nevem kaj in so mi počl še eno plastiko pa pol zlimal (sm zdej opazu) pa klučavnco ki se mi je odšraufala naj bi popravl pa zdej sploh not več ne gre :? tko da bom nazaj pelu... skuter pa tut manj gre sploh pospeški so slabi .... nevem kam naj ga sploh pelem ker kokr vem sta sam 2 pooblaščena servisa v lj pa kot vidm zdej oba zanič ... :BUA: Popravljeno Julij 1, 2006. Popravil speedfight2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Julij 2, 2006 Deli Objavljeno Julij 2, 2006 Js sm pa peljal skuter na redni servis(5000km) in so mi menjal svečko,filter,valjčke.. nevem kaj in so mi počl še eno plastiko pa pol zlimal (sm zdej opazu) pa klučavnco ki se mi je odšraufala naj bi popravl pa zdej sploh not več ne gre :? tko da bom nazaj pelu... skuter pa tut manj gre sploh pospeški so slabi .... nevem kam naj ga sploh pelem ker kokr vem sta sam 2 pooblaščena servisa v lj pa kot vidm zdej oba zanič ... :BUA: kaj češ: PEUGEOT :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ticmantl Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 pa jebe se njim..dandanes doben več ne šraufa s srcem..če ne znaš sam oz ne poznaš dobenga ko bi ti doma pomago si najebal .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se