Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

zanima me kuko se da šteuc gor na mutor.sm ga gor dajau sam mij pol za 10 kh/h več kazov!mislm daj problem u dolžini od sredine pa do feltne!zj kolk nj bi merla ta dolžina??tenx

Objavljeno

Dj mal bl natančen opiš ka bi rad k jst te ne zastopm. .)

Objavljeno

Obseg kolesa mores zmerit pa vtipkat v stevec in je to to...

Objavljeno

ja tko je treba. pa de je med magnetom pa senzorjem manj kot 5 mm, sicer pa vidm de si to že uštimu.

Objavljeno

pa dobr u špice magnet prišravfaj :D

Objavljeno

sam neki js sm napisu da bi ga na SKUTRJA DAU!!ne na bajk

Objavljeno
kašn ubseg? :wacko: kam to vftipkaš??

Ja obseg kolesa x 3,14 ce se ne motim pa dobis ven eno cifro xxxx ki jo mores v stevec vtipkat....

Objavljeno

ne.

Obseg morš ke not napisat. se pravi premer * 3.14.

o=2pi*r

.)

Objavljeno

naqjbols da to on nastima to tam ko si stevc kupu

Objavljeno

nariš z alkoholcm na gumo in na tla eno črtico. sedaj zapelji naprej, tako da je črtica na gumi zopet na tleh in spet nariši črtico na tla. sedaj pa izmeri razmik med tema dvema črticama, katere si narisal na tla,vnesi not in to je to.

Objavljeno

Kaj pa če bi v navodila pogledal kak se to vpiše O:-)

Objavljeno

men je tko v navodilih pisal.

Objavljeno

nea na koli pise koko je vlka pol pa izrcunas pa nea rais flumeka :)

Objavljeno

hoto sem rect da nakoli pise kolko je vlka pa ne rais pol merit ne??

Objavljeno
' date='31 May 2004 @ 21:11'] nariš z alkoholcm na gumo in na tla eno črtico. sedaj zapelji naprej, tako da je črtica na gumi zopet na tleh in spet nariši črtico na tla. sedaj pa izmeri razmik med tema dvema črticama, katere si narisal na tla,vnesi not in to je to.

to vpišeš, v milimetrih, aja pa namesto de bi po gumi risal uporab kr ventilček. uglavnim zmer kolk je en obrat gume. pol pa unes. :rtfm: (pr sigma: na šteucu poišeš distance, pol pa un gumb odzadi (set) držiš pa sekund pa se ti pokaže tist za upisat)

Objavljeno

A je res tak problem obseg gume zračunat in to vpisat v števc?

Objavljeno

o=pi*2r

Nevem ki je tu problem.. Od roba gume do roba gume zmeris premer, mnozis s 3.14 pa je..

Objavljeno

mene pa zanima kok na runnerci pritrdit senzor & magnet pa kam

Objavljeno

ok no js sm to naredu po mi pa premau kazov se mi zdi!pr 50(na motorju) mij na šteucu kazal 40??? :angry: z nevem kva nj nardim pa ke sm ga pulomu!

Objavljeno
ok no js sm to naredu po mi pa premau kazov se mi zdi!pr 50(na motorju) mij na šteucu kazal 40??? :angry: z nevem kva nj nardim pa ke sm ga pulomu!

Si pomislo na to da ti števec na motoru švingla :?

Objavljeno

aprilio sr maš, tak da ti digitalni števec vredu kaže ;)

Objavljeno

jaz sem glih vceraj namestil magnet pa dig stevec na runnerci

ajnfoh je

:afro1:

Objavljeno

naareo sem dve lukni v eno tako kovinsko ploscici 10mm X 40 mm (na oko) pol pa sem na eno stran pritrdil magnetek drugo pa sem prisraufal med disk pa med felno. Senzor pa sem z sponkami onimi plasticnimi pritrdil na vilco. Tak da mam zaj <5 mm od magnetka pa senzora. samo še morem zmerit premer pa zracunat obseg pa not vnest pa je stvar resena :OK:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!