SV rider Objavljeno Oktober 23, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2007 A mogoče kdo ve, kater nastavek za svečko je taprav za SV650? Nastavki v LOUIS-u Nisem siguren, če je tretji ali četrti (oznake v katalogu XD05F in XB05F).
simonsi Objavljeno Oktober 23, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2007 To je odvisno a imaš ta tanko ali ta debelo svečko. Ugotoviš lahko tudi po oznakah na svečki.
batzajla Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 kupiti moram nove gume, ker so moje že na platnu (zadnja) in sem se nekako odločevala takole: spomladi se bo že dalo dobiti dunlop roadsmart, za tak motorček mislm da super izbira. d220 in bridstonke so mal šuoh
rosse20 Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 spomladi se bo že dalo dobiti dunlop roadsmart, za tak motorček mislm da super izbira. d220 in bridstonke so mal šuoh za zdaj so mi nekako v 90% svetovali michelin pilot road 2. tako da... zaenkrat ostajam pri tej izbiri, če ne bo prišlo kaj vmes.
SuzyRider Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 priznam, nisem bral vseh postov, tako da je možno, da je bil odgovor že podan. zanima me namreč, kako ste rešili mehkobo sprednjih vilic na sv-ju? če se je kdo sploh s tem ukvarjal...
rosse20 Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 v mojem je gostejše olje. ga je dal prejšnji lastnik zamenjat in je rekel, da se malo pozna. samo meni se še vedno zdijo premehke, sploh na "letečih" policajih.
Brihta Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 priznam, nisem bral vseh postov, tako da je možno, da je bil odgovor že podan. zanima me namreč, kako ste rešili mehkobo sprednjih vilic na sv-ju? če se je kdo sploh s tem ukvarjal... Kupiš 1000-ko :)
danci1973 Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 v mojem je gostejše olje. ga je dal prejšnji lastnik zamenjat in je rekel, da se malo pozna. samo meni se še vedno zdijo premehke, sploh na "letečih" policajih. :hmm: Kaj so 'leteči' policaji? Če pa si mislila 'ležeče' policaje, bi me pa močno zanimalo, kako in zakaj se ti zdijo vilice premehke? D.
rosse20 Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 :hmm: Kaj so 'leteči' policaji? Če pa si mislila 'ležeče' policaje, bi me pa močno zanimalo, kako in zakaj se ti zdijo vilice premehke? D. ja z "letečimi" policaji sem mislila ležeče policaje. ko je kakšen višji ležeči policaj in potem ko greš čez njega že dol, ponavadi vilice gredo do konca in prav fjst rukne. tu se mi zdi premehko. če bi bile trše, potem ne bi prišlo do konca dol in se ne bi toliko čutilo.
batzajla Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 a bi kdo imel nižjega SV 650? kolega je kupil spuščenega (krajše vilice na vagi) in ker ni ravno pritlikav, bi rad standardno velik moped. kakšna dečva mogoče?
triler Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 ja z "letečimi" policaji sem mislila ležeče policaje. ko je kakšen višji ležeči policaj in potem ko greš čez njega že dol, ponavadi vilice gredo do konca in prav fjst rukne. tu se mi zdi premehko. če bi bile trše, potem ne bi prišlo do konca dol in se ne bi toliko čutilo. To pa ni OK. Treba dat vec olja v vilice al pa bolj gostga, ker se ne sme nikol zgodit da cist stisne in da udari v kriz. Sj ni cist nujno da se ti to dogaja(probi z vezico ali cim podobnim na vilci). lp Ales
danci1973 Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 ja z "letečimi" policaji sem mislila ležeče policaje. ko je kakšen višji ležeči policaj in potem ko greš čez njega že dol, ponavadi vilice gredo do konca in prav fjst rukne. tu se mi zdi premehko. če bi bile trše, potem ne bi prišlo do konca dol in se ne bi toliko čutilo. Idi čez počasneje. Če boš vilce utrdila zaradi ležečih policajev, bodo pa pretrde za normalno cesto... Razen, seveda, če imaš čez 130 kil - potem so vilce verjetno res malce premehke. :whistle: D.
trumf Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 v mojem je gostejše olje. ga je dal prejšnji lastnik zamenjat in je rekel, da se malo pozna. samo meni se še vedno zdijo premehke, sploh na "letečih" policajih. Kupi nove vzmeti, Louis okrog 90 ojrov za par. So z progresivnim navitjem, tako da ti vilic ne zabije več do konca, ker je proti koncu vzmet bolj gosto navita. Zadeva preverjeno deluje, dober mehanik pa ti jih zamenja v pol ure.
rosse20 Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 a bi kdo imel nižjega SV 650? kolega je kupil spuščenega (krajše vilice na vagi) in ker ni ravno pritlikav, bi rad standardno velik moped.kakšna dečva mogoče? če je manjša kot 163 cm, drugače bo verjetno vzela normalno velikost, kot jst :whistle: Sj ni cist nujno da se ti to dogaja(probi z vezico ali cim podobnim na vilci). kako naj to probam? ne zastopim. hvala Idi čez počasneje. Če boš vilce utrdila zaradi ležečih policajev, bodo pa pretrde za normalno cesto...Razen, seveda, če imaš čez 130 kil - potem so vilce verjetno res malce premehke. :whistle: mogoče bi lahko bile malo trše, več pa ne. saj poskušam iti čimpočasneje čez policaje. samo se včasih zgodi, da je še vedno malo prehitro. zdaj ko sem se motorja že navadla, je to lažje. od začetka je bila bolj kriza.
triler Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 kako naj to probam? ne zastopim. hvala Vezico uno plasticno das na okol ene vilce pac tam k se premika (lahko tud kaksno drugo podobno rec). Potem spodnji del vilice vezico porine gor proti krizu ko se vzmet stisne in vezica pac ostane na mestu. In tako vids koliko se dejansko stisne vzmet. Na vrh naj bi blo okol 1cm lufta v vsakem primeru (tud k cist zabije). Za boljse razumevanje se slikca (motor na sliki ma USD vilice in naj te to ne moti. Pr tebi je ta konc kje je vezica gor takoj pod krizem)
trumf Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 za zdaj so mi nekako v 90% svetovali michelin pilot road 2. tako da... zaenkrat ostajam pri tej izbiri, če ne bo prišlo kaj vmes. Kupi micheli pilot road 2, metzeler z6 (preverjeno odlične) ali pa pirelli diablo strada. Jaz imam na triumphu z6, za sabo imajo že 10k km, pa bodo še za kakšne 3k (zadnja, prednja še več). o njih lahko povem samo dobro. Ne ga srat z bridgestonom (razen morda bt-021), ker jim po mokrem odnaša prednjo gumo. Doživel z bt-020. Menda bt-014 ni kaj boljša.
rosse20 Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 Vezico uno plasticno das na okol ene vilce pac tam k se premika (lahko tud kaksno drugo podobno rec). Potem spodnji del vilice vezico porine gor proti krizu ko se vzmet stisne in vezica pac ostane na mestu. In tako vids koliko se dejansko stisne vzmet. Na vrh naj bi blo okol 1cm lufta v vsakem primeru (tud k cist zabije). Za boljse razumevanje se slikca (motor na sliki ma USD vilice in naj te to ne moti. Pr tebi je ta konc kje je vezica gor takoj pod krizem) hvala. bom poskusla. Kupi micheli pilot road 2, metzeler z6 (preverjeno odlične) ali pa pirelli diablo strada... ja nekako sem trenutno pri michelin pilot road 2, drugače metzeler z6... bomo videli v prihajajočem času.
colin Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 Imam pirelli diabolo strada.....vredu guma...drgač pa preber članek o novi dunlop gumi (sportmax roadsmart)
ICE_MAN Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 Imel na Cometu Pirelli Diablo, odlična guma sam nekoliko se hitro obrablja cirka 5500km pa je fertik, če pa zlo agresivno voziš pa še prej.
_ales_ Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 hvala. bom poskusla.ja nekako sem trenutno pri michelin pilot road 2, drugače metzeler z6... bomo videli v prihajajočem času. tut js kupujem zadnjo gumo, metzeler z6, ko boš kupovala, pa če boš enako, sporoči, bova kupila skupaj... mogoče pa kakšen količinski popust dobimo :rolleyes:
gvucko Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 Imel na Cometu Pirelli Diablo, odlična guma sam nekoliko se hitro obrablja cirka 5500km pa je fertik, če pa zlo agresivno voziš pa še prej. Pirelli Diablo Strada Te ne obrabiš tako hitro. Se opravičujem za :topic: lp,
colin Objavljeno Oktober 27, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2007 ja tam nekje med 4500-5000 se zna obrabit....res pa je od stila vožnje
SV rider Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 pomoje si kar zadel!! Sem ta vikend svečke gledal in sem ugotovil, da je nastavek na kablu, ki se natakne na svečko popolnoma zasmojen. Kabel sploh ne stoji trdno na svečki, ampak kar sam pade dol. Je pa to kabel na sprednjem cilindru. Zrihtal in naredil danes in včeraj ene 100km za zaključek sezone. :worship:
jerryspringer Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 zdravo bi imel kdo za prodat držalo za sopotnika za sv 650 letnik 2000? kje bi lahko našel dele za ta motor?
danci1973 Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 zdravobi imel kdo za prodat držalo za sopotnika za sv 650 letnik 2000? kje bi lahko našel dele za ta motor? E-Bay D.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se