jerryspringer Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 hvala! še nemško se navadm pa bo :naughty: motot jet iz maribora hoče met pa 140 evrou! :krneki:
rosse20 Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 enkrat je nekdo napisu, da ima doma viška en filter za sv-ja starejši letnik... če še imaš, te ga lahko zdaj odrešim.
Valhalla Objavljeno December 31, 2007 Opozori Objavljeno December 31, 2007 Pozdravljeni. Za začetek, tole je zelo dobra tema z veliko uporabnimi nasveti in drugimi zanimivostmi... Kot ste verjetno že opazili, je sedaj prišel ven nov SV 650 in sicer modelno leto K8. Zanima me ali kdo ve, če je poleg novih barvnih palet tudi kaj drugega, predvsem tehničnega, novega? Hvala in lep pozdrav vsem.
colin Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 heloo! Ja........ko kirga rabimo takrat smo vsi zelo ponižni in seveda na to stran napišemo....da rabimo POMOČ .....zanima me kakšno krmilo lahko dam na svojega sv650 n (l.2001).......oz.kakšno je originalo (zase ne vem al je gor original ali je bil dodan kakšen drgačen) Zaradi padca :headbang: ......sem ga kr lepo zvil.......če ima kdo kakšno informacijo.......lepo prosim LP, matjaž :worship:
PeterK Objavljeno Januar 13, 2008 Opozori Objavljeno Januar 13, 2008 Js mam na svojem ( 2001 SV650S predelan v naked ) renthals fatbar 686. http://www.pkuhar.com/moto/renthals/renthals.php Sicer full široka balanca kar men full sede. Maš pa zdej odlično priliko, da si 100% prilagodiš položaj za krmilom. Jaz sem svojo dobil na www.ebay.co.uk ( al je bil www.ebay.de , ne vem več točno ). ponudbe je precej. Pazi le, da bodo zajle in zavorna cev dovolj dolgi. lp, Peter heloo! Ja........ko kirga rabimo takrat smo vsi zelo ponižni in seveda na to stran napišemo....da rabimo POMOČ .....zanima me kakšno krmilo lahko dam na svojega sv650 n (l.2001).......oz.kakšno je originalo (zase ne vem al je gor original ali je bil dodan kakšen drgačen) Zaradi padca :headbang: ......sem ga kr lepo zvil.......če ima kdo kakšno informacijo.......lepo prosim LP, matjaž :worship:
MotoBoy Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 A mi loh kdo pove kok pride Akrapovič slip on za SV650[k5]? lp
Valhalla Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 A mi loh kdo pove kok pride Akrapovič slip on za SV650[k5]? lp Jaz sem dal 382,00€ oktobra lani. Za novega seveda. Še enkrat vprašam ali kdo ve, če obstaja kakšna tehnična razlika med K7 in K8?
Vikking Objavljeno Januar 17, 2008 Opozori Objavljeno Januar 17, 2008 Jaz sem dal 382,00€ oktobra lani. Za novega seveda. Še enkrat vprašam ali kdo ve, če obstaja kakšna tehnična razlika med K7 in K8? Razlika je samo v tem, da ima k8 novo paleto barv.
volanen Objavljeno Januar 21, 2008 Opozori Objavljeno Januar 21, 2008 Živjo! Potrebujem en sprednji disk za mojega SV650, letniki 2001. A kdo ve kje bi lahko ugodno dobil kakšen disk? LP
volanen Objavljeno Januar 22, 2008 Opozori Objavljeno Januar 22, 2008 Živ! Ali sprednji zavorni diski od Hyosunga Cometa pašejo na tastarga SV650? Hvala in LP
gebre Objavljeno Januar 22, 2008 Opozori Objavljeno Januar 22, 2008 Vprašanje, če pašejo. To bi moral premerit malo (zunanji obod in razmak lukenj za montažo). Pa tudi ne vem, če je pametno menjat samo en disk :unsure: , ker boš imel potem enega novega drugega pa za kakšen mm tanjšega. Bodo majstri povedal kako in kaj
Jure Objavljeno Januar 22, 2008 Opozori Objavljeno Januar 22, 2008 Živ! Ali sprednji zavorni diski od Hyosunga Cometa pašejo na tastarga SV650? Hvala in LP Če boš ugotovil, da paše, imam enega extra :D Drugače pa naj bi se diske menjalo skupaj.. Čeprav ne vem kje naj bi bil problem.. Tudi, če je eden tanjši, ne bodo ploščice pri drugem nič bolj grabile. Pritisk olja v čeljustih bo pri stisku ročice itak enak.. Seveda to velja, če disk nadomestiš z enakim, le da je manj oz bolj obrabljen.. Ne vem pa kako se obnaša vse skupaj če maš na eni strani disk enega proizvajalca, na drugi pa disk drugega. Verjetno se tudi sam material diskov razlikuje in vpliva na zavorno moč.. Pozanimaj se.
ICE_MAN Objavljeno Januar 22, 2008 Opozori Objavljeno Januar 22, 2008 Mislim da ma comet večje diske če se ne motim da ma comet večje diske 300mm VS 280mm...
rosse20 Objavljeno Januar 22, 2008 Opozori Objavljeno Januar 22, 2008 jst kupim regler Kupim DELUJOČ trofazni (3 navitja) regler (regulator napetosti) s petimi priključki. (ustrezni motorji: SV650, GSX750R in verjetno še kakšen). če kdo pozna koga, ki prodaja motor po delih... se priporočam
volanen Objavljeno Januar 23, 2008 Opozori Objavljeno Januar 23, 2008 Sem se pozanimal in ma comet res večje diske (300 mm) moj SV650 pa 290 mm, tko da ne pašejo. No če kdo ve za kakšen vredi disk od SV-ja prosim naj pove. LP
MotoBoy Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 Če slučajno kdo rab bug spojler za SV-ja[od letnika 99-02], čist nov, je od Ermax-a. Prodam.
danci1973 Objavljeno Februar 10, 2008 Opozori Objavljeno Februar 10, 2008 Sem se pozanimal in ma comet res večje diske (300 mm) moj SV650 pa 290 mm, tko da ne pašejo. No če kdo ve za kakšen vredi disk od SV-ja prosim naj pove. LP Ne vem, če si že našel kaj za svojega SV-ja, ti pa lahko naštejem mopede, ki uporabljajo enake diske - kar ti lahko pomaga pri iskanju: Suzuki RGV 250 89-90 GSF 400 Bandit GK75B 89-97 GSXR 400 GK73A 88-90 GSF 600 Bandit GN77B 95-99 GSF 600 Bandit WVA8 00-04 GSX 600 F GN72B 89-92 GSX 600 F WVAJ 98-02 RF 600 R GN76B 93-96 GSX 750 F AK 98-02 ... Vir - Lucas katalog in EBC Brakes Direct... D.
Frutek76 Objavljeno Februar 11, 2008 Opozori Objavljeno Februar 11, 2008 lep pozdrav!! rabil bi pomoč!! ali ima kdo od vas montirane stranske kovčke na SV letnik 01?? letos grem na kr dolgo turo (Sardinija) in bi rabil nekaj več prostora za prtlago... zdaj pa me zanima kako se to kaj odnese? in kako so nameščeni??mislim glede zanjega zica (so višje ali nižje od njega) Hvala!
Vikking Objavljeno Februar 11, 2008 Opozori Objavljeno Februar 11, 2008 lep pozdrav!! rabil bi pomoč!! ali ima kdo od vas montirane stranske kovčke na SV letnik 01?? letos grem na kr dolgo turo (Sardinija) in bi rabil nekaj več prostora za prtlago... zdaj pa me zanima kako se to kaj odnese? in kako so nameščeni??mislim glede zanjega zica (so višje ali nižje od njega) Hvala! Za stranske nevem, če pa boš brez sopotnika, lahko uporabiš tudi prostor na zadnjem sedežu:
Frutek76 Objavljeno Februar 11, 2008 Opozori Objavljeno Februar 11, 2008 Za stranske nevem, če pa boš brez sopotnika, lahko uporabiš tudi prostor na zadnjem sedežu: bom mel sopotnico tak da na zadnji zic ne morem dat nič
_ales_ Objavljeno Marec 17, 2008 Opozori Objavljeno Marec 17, 2008 (popravljeno) ali ima kdo oz če kdo koga pozna ki proda zadnji blatnik (to je celotna plastika ki sega od zadnje vzmeti pa do tablice) za stari model sv-jev od 99-03. bi ga rabil za predelavo... meni "N" verzija sveti odlično. BTW, ko smo že ravno pri lučeh, a ma kdo za prodat prednje steklo na luči, ker moje je počeno! :glare: še vedno iščem te 2 stvari, steklo (ali komplet luč) ter zadnji blatnik... mogoče kdo proda, ve, pozna itd... vsaka info. dobrodošla! Lp.Aleš Popravljeno Marec 17, 2008. Popravil PESHY BOY
_ales_ Objavljeno Marec 17, 2008 Opozori Objavljeno Marec 17, 2008 aja še nekaj, a je kdo že kdaj pr sv-ju starejšega modela nastavljal ventile, pa pri koliko kilometrih?
hydros Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 (popravljeno) Lep pozdrav vsem, Sem nabavil svoj prvi pravi motorcek in to je SV650S (l.2001). Vsecna zadevca, rad bi ga pa na zacetku ze peljal na servis, da vse pregledajo in kaj zrihtajo ce je treba (veriga zgleda da malce visi)... in tako moje vprasanje: Kam vozite svoje SVje na servis? (v okolici Ljubljane) Sem prebrskal forume in slisal cel kup dobrih priporocil za barborica v zuzemberku in to je vse kar se da najti v zvezi s tem po forumih v doglednem casu. Na strani od suzuki odar pise edini drugi servis motociklov je se autoemona v LJ in nekaj v mariboru. Zdej pa... nimam niti kombija niti prikolice, tako da je malce neprakticno se vozit do zuzemberka vsakic, se da uredit seveda, da me vsakic pele prijatelj v zuzemberk okej, ce bodo servisi redki bi slo a vseeno bi rad nekaj blizje. Ima kdo kaksne izkusnje z autoemono LJ? So racuni zelo razlicni med barboricem in autoemono? P.S. se eno pavsalno vprasanje... tezko najdem nevtralno "ler"... ce se ustavim na mestu, se je treba vcasih posteno namatrat da premaknem rocico gor. Ker je treba uporabit tolk sile, je tezko se ustavit pri prvem kolenu (in zato takoj skoci v drugo)... ko sem bral o tezavah z menjalnikom vsi pravijo olje... sej mam plan razlozit vse serviserjem in rect kaj mi predlagajo a vseeno mnenje od koga ki morda ze ima izkusnje lahko samo koristi :) lp Popravljeno April 14, 2008. Popravil hydros
Balistični Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 (popravljeno) P.S. se eno pavsalno vprasanje... tezko najdem nevtralno "ler"... ce se ustavim na mestu, se je treba vcasih posteno namatrat da premaknem rocico gor. Ker je treba uporabit tolk sile, je tezko se ustavit pri prvem kolenu (in zato takoj skoci v drugo)... ko sem bral o tezavah z menjalnikom vsi pravijo olje... sej mam plan razlozit vse serviserjem in rect kaj mi predlagajo a vseeno mnenje od koga ki morda ze ima izkusnje lahko samo koristi :)lp Glede lera ga je na SV-ju lažje najdit če iz prve rukneš v drugo in potem potisneš prestavno ročico malenkost dol. Pade v ler lažje kot če ga hočeš najdit takoj za prvo prestavo. Popravljeno April 14, 2008. Popravil Gimpl
bojcc Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 Kam vozite svoje SVje na servis? (v okolici Ljubljane) Lani sem svojega servisiral pri Juretu Primcu na Viču - s storitvijo in ceno sem bil zadovoljen.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se