Sharko Objavljeno Junij 5, 2011 Opozori Objavljeno Junij 5, 2011 Ma kdo mogoče repair manual za k4 v pdf obliki? oz. link do njega Sm tok iskou da je že google zmatran...
Vikking Objavljeno Junij 5, 2011 Opozori Objavljeno Junij 5, 2011 http://forum.svrider.com/showpost.php?p=1519661&postcount=1
Vikking Objavljeno Junij 5, 2011 Opozori Objavljeno Junij 5, 2011 Še en link: http://www.sv650.org/sv_manuals.htm Žal ne morem prejšnega urejat zato 2 posta zapored.
Sharko Objavljeno Junij 5, 2011 Opozori Objavljeno Junij 5, 2011 hvala, pa sm gledu po tistm forumu pa nism najdu...
ironbeeper Objavljeno Junij 6, 2011 Opozori Objavljeno Junij 6, 2011 al pa tu : http://www.scribd.com/doc/7530846/Suzuki-SV650K3-Workshop-Manual-Parts-Catalog#open_download mihacar 1
mito_nrg_mc_2 Objavljeno Junij 6, 2011 Opozori Objavljeno Junij 6, 2011 eno vprasanje...ali je masina od hyusonga enaka masini od suzukija sv?? zanima me namrec zaradi bugspojlerja, ce bo sel gor? lp
danci1973 Objavljeno Junij 6, 2011 Opozori Objavljeno Junij 6, 2011 eno vprasanje...ali je masina od hyusonga enaka masini od suzukija sv?? zanima me namrec zaradi bugspojlerja, ce bo sel gor? lp Mašina ni enaka, bugspoiler pa ne bo 'kar šel gor'. Verjetno pa bi se dalo naredit kakšne nosilce... D.
mihacar Objavljeno Junij 7, 2011 Opozori Objavljeno Junij 7, 2011 Ali im a ta motor kje rezervo (gorivo), ki se da z ventilom odpret?
Vikking Objavljeno Junij 7, 2011 Opozori Objavljeno Junij 7, 2011 Ali im a ta motor kje rezervo (gorivo), ki se da z ventilom odpret? Ne. Ko se prižge lučka za gorivo, imaš na voljo še cca. 50km. Z mojim sem ugotovil da nekje pri 220km začne svetit lučka pri 280km pa je mrknu. mihacar 1
Sharko Objavljeno Junij 7, 2011 Opozori Objavljeno Junij 7, 2011 Ma kdo izkušnje z downloadanjem iz tega scribdja? Hoče da se prjavm z facebook accountom, pa mi ne diši glih.... Je vredn zaupanja, al ti pol skoz smetijo ?
ironbeeper Objavljeno Junij 7, 2011 Opozori Objavljeno Junij 7, 2011 Ma kdo izkušnje z downloadanjem iz tega scribdja? Hoče da se prjavm z facebook accountom, pa mi ne diši glih.... Je vredn zaupanja, al ti pol skoz smetijo ? ni se ti treba prijavit, ker lahko service manual kar tam gledaš.
Sharko Objavljeno Junij 7, 2011 Opozori Objavljeno Junij 7, 2011 Vem , samo jz bi meu na računalniku O:-)
joshi Objavljeno Junij 8, 2011 Opozori Objavljeno Junij 8, 2011 Nekaj časa nazaj sem na ebayu po naključju za svojega SV-ja našel izpuh kitajskega proizvajalca DanMoto. Ker se ni dalo naročiti zaradi višine poštnine preko omenjene spletne strani, sem naročilo opravil na Danmoto strani. Naročil sem verzijo GP za ceno 80 EUR. Poštnina za SLO znaša 62 EUR. Plačilo preko Paypala. In glej ga zlomka. Že čez 6 dni mi pozvoni na mobitelu in tip od TNT dostavne službe pravi, da ima paket zame. Prevzamem, vidim, da je notri naročeni avspuh. Lično zapakirano, zraven račun, da zadeva stane kao 20 USD; zaradi carine. Še isti dan opravim montažo. Potrebno je bilo seveda rezanje originalnega lonca, 4.5 mm od zadnjega vara proti loncu. Montaža enostavna, vse lepo paše skupaj. Izpuh je zelo lepo izdelan, konktetno lažji od original lonca. Ko pa sem po končani montaži vžgal Suziko..Brrr.. Saj sem pričakoval da bo grmelo, pa vendar!! Grmi kot bombnik! Hec je v tem, da sem za izpuh naročil tudi dušilec oz. db-killer, vendar ta pride kasneje zaradi počasnejše in s tem cenejše dostave. Dušilec je cca. 8 EUR z dostavo vred. Motor ima sedaj noro dober zvok, vendar je realno gledano preglasen za normalno vožnjo po javnih cestah. Čakam še dušilec. Po mojem bo potem to tisto tapravo. Glih dovolj močan zvok, da mi sosedje ne bodo metali kamenja v hrbet. Slike montiranega izpuha priložim naknadno. www.danmoto.com/ mihacar in Fritz 1 1
joshi Objavljeno Junij 8, 2011 Opozori Objavljeno Junij 8, 2011 Potrebno je bilo seveda rezanje originalnega lonca, 4.5 mm od zadnjega vara proti loncu. Se opravičujem, 4.5 cm in ne 4.5 mm. Fritz in mihacar 1 1
BIZKIT Objavljeno Junij 8, 2011 Opozori Objavljeno Junij 8, 2011 Nekaj časa nazaj sem na ebayu po naključju za svojega SV-ja našel izpuh kitajskega proizvajalca DanMoto. Ker se ni dalo naročiti zaradi višine poštnine preko omenjene spletne strani, sem naročilo opravil na Danmoto strani. Naročil sem verzijo GP za ceno 80 EUR. Poštnina za SLO znaša 62 EUR. Plačilo preko Paypala. In glej ga zlomka. Že čez 6 dni mi pozvoni na mobitelu in tip od TNT dostavne službe pravi, da ima paket zame. Prevzamem, vidim, da je notri naročeni avspuh. Lično zapakirano, zraven račun, da zadeva stane kao 20 USD; zaradi carine. Še isti dan opravim montažo. Potrebno je bilo seveda rezanje originalnega lonca, 4.5 mm od zadnjega vara proti loncu. Montaža enostavna, vse lepo paše skupaj. Izpuh je zelo lepo izdelan, konktetno lažji od original lonca. Ko pa sem po končani montaži vžgal Suziko..Brrr.. Saj sem pričakoval da bo grmelo, pa vendar!! Grmi kot bombnik! Hec je v tem, da sem za izpuh naročil tudi dušilec oz. db-killer, vendar ta pride kasneje zaradi počasnejše in s tem cenejše dostave. Dušilec je cca. 8 EUR z dostavo vred. Motor ima sedaj noro dober zvok, vendar je realno gledano preglasen za normalno vožnjo po javnih cestah. Čakam še dušilec. Po mojem bo potem to tisto tapravo. Glih dovolj močan zvok, da mi sosedje ne bodo metali kamenja v hrbet. Slike montiranega izpuha priložim naknadno. www.danmoto.com/ Imajo ti izpuhi homologacijo?
joshi Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 Imajo ti izpuhi homologacijo? Homologacija ni možna. Namenjeni so samo za dirkališča oz. za srečanja s strpnimi policisti, ki še niso pozabili, da baje glasni izpuhi rešujejo življenja. Pred tehničnim pregledom montiraš nazaj original lonec. Dobiš na ebaju povezovalni člen z dvema objemkama, cena cca. 14 EUR z dostavo vred. mihacar in Fritz 1 1
joshi Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 Nekaj fotografij DanMoto izpuha. BIZKIT, ironbeeper, Fritz in 1 other 3 1
BIZKIT Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 Nekaj fotografij DanMoto izpuha. Beautiful
gasperX Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 Kaj se pravi nič od njih nemorem homologirat????
joshi Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 Kaj se pravi nič od njih nemorem homologirat???? Žal ne. Razen če kdo uspe prepričati pristojne na homologaciji, da so tisti papirji, ki jih dobiš zraven izpuha in so lepo potiskani s kitajskimi znakci in je pod njimi odtisnjena lepa velika rdeča peterokraka pravna podlaga za ureditev homologacije. ironbeeper in Fritz 1 1
motofil Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 -ne hvala,raje imam homologirano, MASS GP ,z ali brez dušilca,seka kot si samo želiš,pa lepši model mi je :evilgrin:
mihacar Objavljeno Junij 10, 2011 Opozori Objavljeno Junij 10, 2011 in kolk ste se največ peljali s temi mašincami?
Foggy Objavljeno Junij 10, 2011 Opozori Objavljeno Junij 10, 2011 SV650 S, letnik 2004, po števcu 223km/h.
motofil Objavljeno Junij 10, 2011 Opozori Objavljeno Junij 10, 2011 SV650 S, letnik 2004, po števcu 223km/h. -kolk pa z alfo?.)
ironbeeper Objavljeno Junij 14, 2011 Opozori Objavljeno Junij 14, 2011 ve kdo kje se da kupit nosilec za tablico,ki paše na ta motor? se mi je zlomla..
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se