Skoči na vsebino

Suzuki SV 650

Priporočene objave

Objavljeno

zdravo, en problem mam na sv-ju, 2004 letniku...uceri sem menjal balanco in dal gor sirso in ko sem motiral gor rocke za fas in konzole za luci, sem kr dobr mogu potegnt, da sem dal lahko gor...dans zjutri ga pa vzgem in mi na lepem crkne stevec, motor dela normalno sam stevec ne dela pa stop lampa ce pritisnem prednjo bremzo...verjetno se je snel konektor, morm se pogledat, pa me zanima ce kdo ve kje je ta konektor...lp

Objavljeno

zdaj sm prsu do tega, da mi non stop varovalko ki je na signal kuri, mi je ze 3, k sm probu, kdo kaj ve, kje bi bil problem?

Objavljeno

zdaj sm prsu do tega, da mi non stop varovalko ki je na signal kuri, mi je ze 3, k sm probu, kdo kaj ve, kje bi bil problem?

Najverjetneje kratki stik, katerega ti preko spleta težko pokažem. Predlagam da greš še vso napeljavo skoz ki si jo včeraj po rokah vlačil in verjetno boš odkril težavo...

Objavljeno

Mogoše se je pri kakšnem kablu ogulila izolacija in je prišel stik med kabli ali na okvir motorja (nekje maš kurc šlus).

Ali si pa lahko narobe kaj priključil, poglej vse kable, ki so od štop luči in od števca in 100% boš našel napako. Samo išči!

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

eno oprašanje kakšna je razlika položaju sedenja  pri sv650s ali sv650n???

Objavljeno (popravljeno)

eno oprašanje kakšna je razlika položaju sedenja  pri sv650s ali sv650n???

Isto sam da ma S mal nižje balance. Sepravi zna križ bolet po ene 150km ni pa nujno.

Popravljeno . Popravil Markko
Objavljeno

Isto sam da ma S mal nižje balance. Sepravi zna križ bolet po ene 150km ni pa nujno.

aha polej na S je drža bolj na rokah (kot na SS motorjih)

Objavljeno

aha polej na S je drža bolj na rokah (kot na SS motorjih)

Je bolj na rokah ampak tako kot na SS pa spet ne, je malo višje.

Objavljeno

aha polej edina slabost je ta da no dost S u prodaji nad 2003 letnik :D

Objavljeno

Ima kdo viška levo stopalko za sopotnika? :wallbash:

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

jest mam še čist vse original na mojmu SVju in bi rad zamenju auspuh,nosilec za tablico ter žmigavce. Mogoče kdo vem kje se da dobit kakšne pametne nosilce za pametn denar?:) pa če ma kdo kej izkušen s tem. Če odstranim sedanji original nosilec za tablico, ali je potrebno potem dokupiti še kakšen kos plastike, da zakrije luknjo?

Objavljeno

dober dan oziroma vecer sv 650 fani . stvar je taka da grem jutri pogledat enga sv 650 s v sevnico(na dolenskem). ceno ima 2000e je crne barve in oglas ima na netu. Zanima pa me ce gdo pozna ta motor in njegovo zgodovino ker se ne bi rad nategnu. hvala

Objavljeno

dober dan oziroma vecer sv 650 fani . stvar je taka da grem jutri pogledat enga sv 650 s v sevnico(na dolenskem). ceno ima 2000e je crne barve in oglas ima na netu. Zanima pa me ce gdo pozna ta motor in njegovo zgodovino ker se ne bi rad nategnu. hvala

Če je to od enega Mihata (se mi zdi, da mu je tako ime) je bil moped pošteno sesut in ga jz zagotovo ne bi nabavil! Pokliči pa napiši tu kaj si zvedel.

Ajd

jest mam še čist vse original na mojmu SVju in bi rad zamenju auspuh,nosilec za tablico ter žmigavce. Mogoče kdo vem kje se da dobit kakšne pametne nosilce za pametn denar?:) pa če ma kdo kej izkušen s tem. Če odstranim sedanji original nosilec za tablico, ali je potrebno potem dokupiti še kakšen kos plastike, da zakrije luknjo?

Kateri letnik imaš?

ajd

Objavljeno

Kateri letnik imaš?

ajd

2008

Objavljeno

Sam sem nosilec za tablico naredil kar sam - bi moralo biti nekje v tej temi zabeleženo in poslikano. Je dokaj preprosto, je pa res, da luknje nisem zapolnil popolnoma, a niti slučajno ni zamakalo preveč - 2x na leto malo z navlaženo krpo pod sedežem pobrišeš in je :P Se pa na e-bayu tudi precej ugodnih opcij najde, če so dobre, pa ne vem.

Če ne najdeš v temi mojih postov piši PM.

ajd

Objavljeno

cao sv fani. postal sem novi lastnik sv 650 s letnik 2004. Me pa zanima ali se vam zdi cena za dunlop roadsmart obe gumi z montazo 260e pretirana ali realna. aja kaj pa kj pravte na to da bi ga pelu na servis k spanu. hvala in cao

Objavljeno

cao sv fani. postal sem novi lastnik sv 650 s letnik 2004. Me pa zanima ali se vam zdi cena za dunlop roadsmart obe gumi z montazo 260e pretirana ali realna. aja kaj pa kj pravte na to da bi ga pelu na servis k spanu. hvala in cao

Kolikor sem gledal cene pri prodajalcih, se gibljejo za zadnjo gumo okoli 120 eur, sprednja pa okoli 95 eur (vsaj širnik ima take cene)... je skupaj 215+montaža...kak eur bi lahko bila tvoja ponudba cenejša...

Objavljeno

Kolikor sem gledal cene pri prodajalcih, se gibljejo za zadnjo gumo okoli 120 eur, sprednja pa okoli 95 eur (vsaj širnik ima take cene)... je skupaj 215+montaža...kak eur bi lahko bila tvoja ponudba cenejša...

se mi je zdel da lahko dobim bolso ceno. sj drgac bla cena za zadnjo 130,za prvo 96 pa montaza vsake gume 16e. mi je pa span najblizi k sm z brezovce pa se servis mi nrdi istocasno.

Objavljeno

zivjo zivjo. a mogoce kdo ve kje imajo na zalogi krmilni lezaj za sv650s letnik 2004.

Objavljeno

zivjo zivjo. a mogoce kdo ve kje imajo na zalogi krmilni lezaj za sv650s letnik 2004.

V Louis-u... ;)

D.

Objavljeno (popravljeno)

V Louis-u... ;)

D.

hvala hvala, kaj pa v sloveniji. jz sm preklical pol ljubljane pa nikjer nimajo na zalogi. ce slucajno kdo ve kje bi lahko imel.

Popravljeno . Popravil matevz82
Objavljeno

se mi je zdel da lahko dobim bolso ceno. sj drgac bla cena za zadnjo 130,za prvo 96 pa montaza vsake gume 16e. mi je pa span najblizi k sm z brezovce pa se servis mi nrdi istocasno.

jz sn plačo 18€ za montažo OBEH gum!

Objavljeno

hvala hvala, kaj pa v sloveniji. jz sm preklical pol ljubljane pa nikjer nimajo na zalogi. ce slucajno kdo ve kje bi lahko imel.

V Sloveniji bo težje... Morda najdeš kaj pri prodajalcih ležajev (SKF, FAG, ...) - dimenzija bi naj bila 30x55x17 (rabiš dva).

Priporočam, da NE vzameš originalnega Suzuki ležaja, ker bo kmalu spet fuč (imel primer SV650S s 6000km in uničenim krmilnim ležajem). Originalni ležaj je namreč kroglični, ti pri Louis-u pa so stožčasti.

D.

PS: Morda imam tudi jaz še kakšnega doma...

Objavljeno

V Sloveniji bo težje... Morda najdeš kaj pri prodajalcih ležajev (SKF, FAG, ...) - dimenzija bi naj bila 30x55x17 (rabiš dva).

Priporočam, da NE vzameš originalnega Suzuki ležaja, ker bo kmalu spet fuč (imel primer SV650S s 6000km in uničenim krmilnim ležajem). Originalni ležaj je namreč kroglični, ti pri Louis-u pa so stožčasti.

D.

PS: Morda imam tudi jaz še kakšnega doma...

ce imas se kaksnega doma ga z veseljem odkupim. hvala za info.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!