Skoči na vsebino

Suzuki SV 650

Priporočene objave

Objavljeno

ce imas se kaksnega doma ga z veseljem odkupim. hvala za info.

Imam... :)

Če še nisi našel (dosti cenejših) ležajev pri generičnih prodajalcih ležajev, se javi na PM.

D.

Objavljeno

najlepsa hvala. moram pocakat do 15.8. da se serviser vrne z dopusta da vidm kaj on prav,potem ti pa javim.

Objavljeno

mi zna kdo povedat kok pride blokada za sv650 2008. Da vidm če so me v TC-ju nategnil glede tega. Sm se odloču med dvema motorjema pa so mi rekl da pride blokada neverjetnih 1200€ kar se mi zdi pa zlo pretirano.

Objavljeno

mi zna kdo povedat kok pride blokada za sv650 2008. Da vidm če so me v TC-ju nategnil glede tega. Sm se odloču med dvema motorjema pa so mi rekl da pride blokada neverjetnih 1200€ kar se mi zdi pa zlo pretirano.

Morda so povedali ceno za 'tovarniško' blokado na 25kW, ki je izvedena z drugačnim računalnikom - to verjetno res stane 1200€.

Obstajajo pa tudi drugačni, enostavnejši načini blokade, ki prav tako imajo vse potrebne papirje in stanejo le kakšno 1/10 tega zneska - npr.

Alpha Tehnick - 105€.

Seveda je tu treba dodat še stroške vgradnje in spremembe homologacije...

D.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Morda so povedali ceno za 'tovarniško' blokado na 25kW, ki je izvedena z drugačnim računalnikom - to verjetno res stane 1200€.

Obstajajo pa tudi drugačni, enostavnejši načini blokade, ki prav tako imajo vse potrebne papirje in stanejo le kakšno 1/10 tega zneska - npr.

Alpha Tehnick - 105€.

D.

Jp. Govoru mi je za tovarniško ja. Pizda je drago. No ajd zdej itk nima veze.

Objavljeno

Alpha Tehnick - 105€.

D.

jest sm ga dal zablokirat na 25kw in me je blokada koštala 105€,delo 30€,homologacija 60€. Montiral mi je Barborič(Žužemberk).Sicer mi je pa tudi on omenil da pride tovarniška blokada okoli 800-900€.

lp

Objavljeno

jest sm ga dal zablokirat na 25kw in me je blokada koštala 105€,delo 30€,homologacija 60€. Montiral mi je Barborič(Žužemberk).Sicer mi je pa tudi on omenil da pride tovarniška blokada okoli 800-900€.

lp

men je istu reku :D

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Lep pozdrav vsem lastnikom SV. Ima mogoče kdo regulator napetosti (regler) za SV 650s letnik 2000. Oznaka dela je SH535C-12.

Objavljeno

SV650 '07. Ima mogoče kdo servisni priročnik (service manual)? Pa še to: kaj ste menjali na 18k km? Če kaj postorite sami, drugače pa kaj vam je menjal mehanik... :)

Objavljeno (popravljeno)

Kje kupujete servisne dele za ta motor (zračne, oljne filtre, itd... )? Priporoča kdo eliso?

Popravljeno . Popravil exaGee
Objavljeno

@ironbeeper imaš v mislih kaj drugega? :)

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

A je kdo od vas že prakticiral menjavo prednjega in zadnjega verižnika na SV-ju S? V mislih imam menjavo prednjega za en zob manj manjšega in zadnjega za en zob več. Za začetek mogoče samo menjavo prednjega. Je pridobitev na pospeških zaznavna? Kaj pa izguba na končni hitrosti in povečanje porabe goriva?

Objavljeno

@ironbeeper imaš v mislih kaj drugega? :)

Kaj? :)

Objavljeno

Kje kupujete servisne dele za ta motor (zračne, oljne filtre, itd... )? Priporoča kdo eliso?

Jaz.

Objavljeno

A je kdo od vas že prakticiral menjavo prednjega in zadnjega verižnika na SV-ju S? V mislih imam menjavo prednjega za en zob manj manjšega in zadnjega za en zob več. Za začetek mogoče samo menjavo prednjega. Je pridobitev na pospeških zaznavna? Kaj pa izguba na končni hitrosti in povečanje porabe goriva?

Jaz sem na SV1000s menjal zobčenike in ketno hkrati, spredaj sem dal en zob manj in je bil motor veliko bolj živahen v nizkih obratih in veliko bolj prijeten za vožnjo, kar se pa končne hitrosti tiče, mi je pa bilo čisto vseeno, če gre namesto 270 km/h sedaj recimo 250 km/h.

Verjetno je na SV650s podobna zgodba kar se voznih lastnosti tiče.

Glede porabe ti pa težko rečem, ampak po občutku mislim, da je manjša ker lahko motor sedaj voziš z nižjimi obrati za enako odzivnost.

Objavljeno

Jaz sem na SV1000s menjal zobčenike in ketno hkrati, spredaj sem dal en zob manj in je bil motor veliko bolj živahen v nizkih obratih in veliko bolj prijeten za vožnjo, kar se pa končne hitrosti tiče, mi je pa bilo čisto vseeno, če gre namesto 270 km/h sedaj recimo 250 km/h.

Verjetno je na SV650s podobna zgodba kar se voznih lastnosti tiče.

Glede porabe ti pa težko rečem, ampak po občutku mislim, da je manjša ker lahko motor sedaj voziš z nižjimi obrati za enako odzivnost.

Sem imel priložnost testirat V-stroma 650 z enim zobom manj na prednjem verižniku, pa je kar neverjetno, kako še motor vleče tako v peti kot v šesti prestavi. Sem že naročil verižnik iz Anglije, pa da vidimo, kako bo zneslo na moji Suzi.

Objavljeno

cao. mene pa samo zanima koliko km naredite na rezervi pri sv 650 s l.04

Objavljeno

cao. mene pa samo zanima koliko km naredite na rezervi pri sv 650 s l.04

Kolega jih je zanč 72.5km, notri je biv pa še en pljunk bencina :P

Objavljeno

Kolega jih je zanč 72.5km, notri je biv pa še en pljunk bencina :P

a tok al kwa. ja hvala

Objavljeno

kje pa ma ta motor sploh rezervo (pipico)?

Letnik 2003 in naprej ne, za starejšega pa ne vem.

D.

Objavljeno

Tut starejši ne, vsaj moj 2000 letnik ne.

Pač ko lučka posveti šteješ rezervo.

Objavljeno

a mogoče kdo ve kje se da dobit akrapoviča za sv 650s 03 letnik...pa kok prbližn pride :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!