_Roba_ Objavljeno Junij 9, 2004 Deli Objavljeno Junij 9, 2004 Prve so navadne,druge so MHR,tretje pa MHR synt :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Junij 9, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 9, 2004 oky, torej bodo tadruge, ce bo vse drugo zatajilo.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Junij 11, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 11, 2004 no dns sm bil pr serviserju.. Je pogledu ploscice pa je reku da je kr dost tiste neke zlitine not al kako, tko da so zlo trde.. Neki mi je namazal tko da trenuntn ne cvil.. Zdej rabm samo se potrditev.. Tadruge al tatretje (synt).. Kere vzet? Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Junij 11, 2004 Deli Objavljeno Junij 11, 2004 khm, namazal? ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Junij 11, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 11, 2004 ja z nekim sprejom.. Tk da zdej ne cvil nc.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Junij 12, 2004 Deli Objavljeno Junij 12, 2004 ja z nekim sprejom.. Tk da zdej ne cvil nc.. mhm....bi se lahko ti pozanimal točno kaki šprej? ker jaz mam nove ploščice, diski pa so že malo slabi, pa tudi cvili :) bi jaz tudi namazo malo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Junij 12, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 12, 2004 Lej, ti dam telefonsko, pa ga poklici.. Dela med tednom do 3h.. 073079090 Upam da modi ne zamerite.. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Junij 12, 2004 Deli Objavljeno Junij 12, 2004 Lej, ti dam telefonsko, pa ga poklici.. Dela med tednom do 3h.. 073079090 Upam da modi ne zamerite.. lp :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bringgg Objavljeno Oktober 10, 2004 Deli Objavljeno Oktober 10, 2004 Mene pa zanima če lahku dam disk kr postružt da bi ga poraunau. :hmm: Na robu mam ene pol mm roba na začetku pa skor nulo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 10, 2004 Deli Objavljeno Oktober 10, 2004 Mene pa zanima če lahku dam disk kr postružt da bi ga poraunau. :hmm: Na robu mam ene pol mm roba na začetku pa skor nulo. ← Ce ni sile pa da se je nekaj diska zakaj pa ne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se