Frips Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 Ampak poglej - v prejšnjih postih je bilo eno tako nevtralno mnenje do Hrvaške, kao, ja, sej je (smo se mel / se bomo mel) kr fajn, pa mal da so smotani tile Hrvatarji, ampak sej je tut drgje podobno... No, potem, ko je nekdo začel ornk pljuvati po njih, se je pa podpora hrvaškemu turizmu močno dvignila. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 .. pravzaprav lahko ti sam nastaviš, da ti forum zate ignorira kogarkoli želiš ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 pivo & totalno pijan ležat na plaži s Čiwawo na straži 14 dni in noči :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 (popravljeno) V 14-ih dneh sem zapravil 100 presernov. Kaj, če bi šel še za kak teden in zapravil še nekaj Prešernov. Bi bil na forumu nekaj časa mir. :P Pa tisti, kateri nekaj bluzite nekaj o nestrpnosti lokalcev, do slovencev, ste lahko tudi tiho, ker mlatite slamo. Wecome to the club .) Lp Cvetoo. Popravljeno Julij 25, 2006. Popravil cvetoo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 BMK! Jaz zase vem, da se ga bom letos kak dan ziher s pirom ulil tudi na hrvaški obali :grim Če mi bo pa kdo kej predolgo sral, si bo pa za posledoice sam kriv. Jebat ga. :krneki: (OžujskoKarlovačkoLaško....press) :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 (popravljeno) Meni pa grejo na kurac vsi, ko niso Štajerci. In to ful! :grim Tak da sem se odločo, da grem na nasledni dopust na Ptuj al pa vsaj Vurberk (pač odvisno kolk bo gnara). hvala lepa vapotek :angry2: :naughty: pa sem štajerce zmeri mel za dobre ljudi........ drgač pa Hrvaška :SS :SS :SS :SS :SS :SS never and ever again :SS Popravljeno Julij 25, 2006. Popravil Miha Z. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 (OžujskoKarlovačkoLaško....press) :grim :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 pa sem štajerce zmeri mel za dobre ljudi........ Dej ne prbiji :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dry Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 Po mojih izkušnjah so Prekmurci :worship: brez konkurence. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 ... pa sem štajerce zmeri mel za dobre ljudi........ Po mojih izkušnjah so Prekmurci :worship: brez konkurence. :P Meni so pa všeč Slovenke. Pa tudi ostalih žensk se ne branim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 Evo, smo že od četrtka po Dalmaciji ... vse super ... cena, hrana, pijača, sobica ... nobenih pritožb ... razen čez uradni servis od Yamahe :angry: ... drugače pa tukaj največ Madžarov, Čehov in Slovakov ... gužva velika ... FKK varianta manj gužvasta in dosti bolj znosna ... skratka prav fajn nam je ... (čenebirablišedelatvmespres) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
primozh Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 hvala lepa vapotek :angry2: :naughty: pa sem štajerce zmeri mel za dobre ljudi........ drgač pa Hrvaška :SS :SS :SS :SS :SS :SS never and ever again :SS hrvaška in hrvatje :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 Čudno, na hrvaško obalo hodim dopustovat že cca 30 let. Nikoli ni bilo nobenih slabih izkušenj. Letos grem spet. Nekam v srednjo Dalmacijo. Pa moj dopust nikoli do zdaj ni bil pijančevanje in poležavanje. In kar mi nudi hrvaška obala mi Slovenska ali katerakoli v radiju 1000 km ne more nudit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
leila Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 Čudno, na hrvaško obalo hodim dopustovat že cca 30 let. Nikoli ni bilo nobenih slabih izkušenj. Letos grem spet. Nekam v srednjo Dalmacijo. Pa moj dopust nikoli do zdaj ni bil pijančevanje in poležavanje. In kar mi nudi hrvaška obala mi Slovenska ali katerakoli v radiju 1000 km ne more nudit. Alla, to so besede... ...no ja, kaka malenkost bi bila za izpustit... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 (popravljeno) PrimozH, si kdaj pomislil, da tale forum berejo tudi hrvatje. In zdaj se čudimo, čemu nas nekateri hrvati ne marajo. Pa tudi prlimat 20 bruhic za hrvasko, je zelo neumen post. Probaj malo argumentirat svoje bruhanje. Zaradi nestrpnežev tvoje sorte na obeh straneh meje, se naroda nikoli ne bosta dobro razumela, škoda :( Popravljeno Julij 25, 2006. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 ....Pa moj dopust nikoli do zdaj ni bil pijančevanje in poležavanje..... Ne veš kaj zamujaš.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 pijančevanje in poležavanje :? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno Julij 26, 2006 Deli Objavljeno Julij 26, 2006 Pol pa hitro vsi na Pag. Baje, da jim bo začelo gostov primanjkovati, ker nimajo vode na otoku. Kar tja pa jim pejte rešit turistično sezono. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Julij 26, 2006 Deli Objavljeno Julij 26, 2006 Čudno, na hrvaško obalo hodim dopustovat že cca 30 let. Nikoli ni bilo nobenih slabih izkušenj. Letos grem spet. Nekam v srednjo Dalmacijo. Pa moj dopust nikoli do zdaj ni bil pijančevanje in poležavanje. In kar mi nudi hrvaška obala mi Slovenska ali katerakoli v radiju 1000 km ne more nudit. .. kam daš pa med tem čiwawo? :P BTW v Jadranskem morju je zaradi onesnaženosti vidljivost pod vodo (to bodo vedeli tisti, ki so tudi potapljači) samo 48% procentna in to na Kornatih! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Julij 26, 2006 Deli Objavljeno Julij 26, 2006 .. kam daš pa med tem čiwawo? :P BTW v Jadranskem morju je zaradi onesnaženosti vidljivost pod vodo (to bodo vedeli tisti, ki so tudi potapljači) samo 48% procentna in to na Kornatih! Za kakšno vrsto onesnaženosti gre? Svinjarija, blato, alge, ... ? Mogoče lahko navedeš vir? Ali imaš kakšno primerjavo z ostalimi obalami? Kje priporočaš letovanje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Julij 26, 2006 Deli Objavljeno Julij 26, 2006 .. kam daš pa med tem čiwawo? :P BTW v Jadranskem morju je zaradi onesnaženosti vidljivost pod vodo (to bodo vedeli tisti, ki so tudi potapljači) samo 48% procentna in to na Kornatih! broj jedan, nevem od kje vlečeš te podatke, moj brat se je v nedeljo vrnil z dopusta, med drugim je bil tud na kornatih, pa pravi da je morje tako čisto, da bi ga lahko pil, tud sam sem bil pred 1/2 mesca v dalmaciji, pa nisem nikjer opazil onesnsženo morje, razen v lukah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 26, 2006 Deli Objavljeno Julij 26, 2006 In kar mi nudi hrvaška obala mi Slovenska ali katerakoli v radiju 1000 km ne more nudit. Ko še nisi bila na Ptuju. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Julij 26, 2006 Deli Objavljeno Julij 26, 2006 broj jedan, nevem od kje vlečeš te podatke, moj brat se je v nedeljo vrnil z dopusta, med drugim je bil tud na kornatih, pa pravi da je morje tako čisto, da bi ga lahko pil, tud sam sem bil pred 1/2 mesca v dalmaciji, pa nisem nikjer opazil onesnsženo morje, razen v lukah Jst bil na Losinju in cistejsega morja0 se nisem videl. etos je bilo res ekstremno cisto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Julij 26, 2006 Deli Objavljeno Julij 26, 2006 .. kam daš pa med tem čiwawo? :P BTW v Jadranskem morju je zaradi onesnaženosti vidljivost pod vodo (to bodo vedeli tisti, ki so tudi potapljači) samo 48% procentna in to na Kornatih! Čiwawa oz seterman gre z mano na barko. Je rekel, da je fino jadrat. Pa glede na to, da se tudi potapljam, khm, no....glede vidljivosti se res ne bi strinjala. Predvsem ne na Kornatih, kamor zajadram vsako leto. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 26, 2006 Deli Objavljeno Julij 26, 2006 (popravljeno) v Jadranskem morju je zaradi onesnaženosti vidljivost pod vodo (to bodo vedeli tisti, ki so tudi potapljači) samo 48% procentna in to na Kornatih! Kolega, ki je eden vrhunskih potapljačev, mi je to potrdil ... je rekel, da se vidljivost zmanjšuje. In da se pač amaterjem, ki so tauhali zmer samo v jadranu, zdi sicer še vedno dobra, ker pač še niso tauhali v Egiptu ali pa kje drugje ;) Dodal je še: "cisto morje si bodo nazaj dobili, ko bodo nehali svinjat, pa s kočami strgat po dnu... morda čez kakih 10 let" (koča je pa ribiška mreža za globino, saj veste) Popravljeno Julij 26, 2006. Popravil SymRu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se