vapotek Objavljeno Avgust 7, 2008 Deli Objavljeno Avgust 7, 2008 ustavi na omv-ju pa greva nekam drugam na pjačo da ne bova pozirala tam :D Ni šans da greva drugam!!! Jaz samo svoje A4 format špegle nataknem, pa že šminkiram......kaj češ, tak pač sem. :blush: Geiger Sturzflug 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Avgust 8, 2008 Deli Objavljeno Avgust 8, 2008 (popravljeno) Šolta je vredu, samo tam rado gori, pa z mopedom si nimaš kaj dosti za počet, v 2 dneh vse vidiš. Saj Penzl ti dobro veš, da je bilo mišljeno siiiiiillllaaaaa resno........... :evilgrin: Seveda pa ker je lani tam malo bolj gorelo, to velja tudi za sedanjost in bodočnost. Na Šolti rado gori........ -_- Popravljeno Avgust 8, 2008. Popravil xr800 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 12, 2008 Deli Objavljeno Avgust 12, 2008 po enotedenskem dopustovanju pri zadru lahko porocam samo najbolje. hrvateki prijazni kljub "provokantnemu" obnasanju z moje strani: sem govoril samo slovensko. ok, vecinoma. nikjer nobenega problema spljoh. ce izvzamemo obcasno nabijanje narodnjakov z ene in druge strani nase nastanitve do oh-dark-hundred zjutraj :wacko: je bilo ok. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Avgust 12, 2008 Deli Objavljeno Avgust 12, 2008 Vidiš, Ice, to sem tudi sam enkrat zapisal. Kljub moji uporabi slovenskega jezika, nisem imel nikoli na Hrvaškem problemov. V nasprotju z nekaterimi, ki so se lomili po njihovo. Raje slišijo katerikoli jezik, samo da ni pomešan s srbskimi besedami, -vsaj tako si jaz razlagam. Pazi malo, -celo v svojem narečju sem govoril. Pa smo se vedno razumeli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 13, 2008 Deli Objavljeno Avgust 13, 2008 ocitno so uvideli, da lahko tudi s prijaznostjo cuzajo goste. ne vsi in ne povsod, ampak vseeno vcasih pomislis "zakaj nisem ostal doma". nelagodje pa vseeno ostaja, ko ne ves ali lahko "kaksno bleknes" (in kaksne bodo reakcije). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 13, 2008 Deli Objavljeno Avgust 13, 2008 Ampak vam se pa res da frustrirat okol teh naših sosedov, ki imajo prečudovito morje (ki ga ne samo mi, pač pa tudi druge dežele nimamo/jo podobnega!). So bili tudi že v Veliki Britaniji do mene arogantni (tam pa sploh!), pa v Franciji, pa v ZDA, pa v vsaki možni pizdimatrni, kamor me je pot v življenju zanesla. Bottom line je bil vedno "stay cool, get over it, don't let them frustrate you like you obviously frustrate them"). Skratka - če se ne zasekiraš, je vse čisto ok. domina, Geiger Sturzflug in thumper 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 13, 2008 Deli Objavljeno Avgust 13, 2008 So bili tudi že v Veliki Britaniji do mene arogantni (tam pa sploh!), pa v Franciji, pa v ZDA, pa v vsaki možni pizdimatrni, kamor me je pot v življenju zanesla. Vidiš, kaj pa okoli hodiš! Lepo bi doma ostal, pa te bi vsi radi meli pa cartali... :P Geiger Sturzflug 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 13, 2008 Deli Objavljeno Avgust 13, 2008 Vidiš, kaj pa okoli hodiš! Lepo bi doma ostal, pa te bi vsi radi meli pa cartali... :P Eh, tam me šele kurcajo pa zajebavajo!!!! thumper, Geiger Sturzflug in domina 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Avgust 13, 2008 Deli Objavljeno Avgust 13, 2008 Kurcajo???? :evilgrin: :naughty: http://uk.youtube.com/watch?v=tXOYvBYhgGo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
roadbuster Objavljeno Avgust 13, 2008 Deli Objavljeno Avgust 13, 2008 Ima mogoče kdo kakšnoi dobro ponudbo za par dni (5-7) med 23.8. in 1.9.? išem en pameten in ne predrag apartma na brzino,po možnosti ne v Istri....Ponudbe prosim na PM,da ne bomo tu smetili foruma ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
roadbuster Objavljeno Avgust 13, 2008 Deli Objavljeno Avgust 13, 2008 Ima mogoče kdo kakšno dobro ponudbo za par dni na hrvaški obali? Iščem en pameten in ne predrag apartma za par dni, po možnosti ne v Istri..Termin med 23.8. in 1.9., tam 5do max.7 dni.Ponudbe na PM,da ne bomo smetili po forumu.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 14, 2008 Deli Objavljeno Avgust 14, 2008 hrvati...., ki imajo prečudovito morje (ki ga ne samo mi, pač pa tudi druge dežele nimamo/jo podobnega!). hmmmmm....... ne da bi ti ugovarjal........... ampak se motis. ali pa nisi se nikjer drugje bil. ali vrivas svoje mnenje drugim. nerazgledano pisanje. oz. ups, imas prav, podobnega res nima veliko drzav. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Avgust 14, 2008 Deli Objavljeno Avgust 14, 2008 ampak se motis. ali pa nisi se nikjer drugje bil. ali vrivas svoje mnenje drugim. nerazgledano pisanje. Bil ze marsikje, pa vseeno mi je Jadran najlepsi. Pac moje, subjektivno mnenje...De gustibus non est disputandum. Vsiljevanje lepega je enako nasilno kot tvoje pametovanje in kvazi razgledanost. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jelka Objavljeno Avgust 15, 2008 Deli Objavljeno Avgust 15, 2008 Dobar dan svima, Evo moj komentar: Ove godine sam u Jelsi na Hvaru imala pet Slovenskih familija i svi su bili super(samo su mi jedni razbili 2 tanjura). Nema problema u sporazumijevanju. Tko se hoće razumijeti , će se lako dogovoriti. Inače, mislim da većina od Vas zna da je svake godine oko 1. 10. susret bikera , dolaze svi od Njemačke do Makedonije. Ako će ko doći u Jelsu evo kontakt: apartmanijelsa@gmail.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Avgust 15, 2008 Deli Objavljeno Avgust 15, 2008 Dobar dan svima,Evo moj komentar: Ove godine sam u Jelsi na Hvaru imala pet Slovenskih familija i svi su bili super(samo su mi jedni razbili 2 tanjura). Nema problema u sporazumijevanju. Tko se hoće razumijeti , će se lako dogovoriti. Inače, mislim da većina od Vas zna da je svake godine oko 1. 10. susret bikera , dolaze svi od Njemačke do Makedonije. Ako će ko doći u Jelsu evo kontakt: apartmanijelsa@gmail.com Nekdo se je izgubil ali kako? :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno Avgust 15, 2008 Deli Objavljeno Avgust 15, 2008 Dobar dan svima,Evo moj komentar: Ove godine sam u Jelsi na Hvaru imala pet Slovenskih familija i svi su bili super(samo su mi jedni razbili 2 tanjura). Nema problema u sporazumijevanju. Tko se hoće razumijeti , će se lako dogovoriti. Inače, mislim da većina od Vas zna da je svake godine oko 1. 10. susret bikera , dolaze svi od Njemačke do Makedonije. Ako će ko doći u Jelsu evo kontakt: apartmanijelsa@gmail.com Nekdo se je izgubil ali kako? :alien1: Malo EPP-ja, tako, na brzino! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 15, 2008 Deli Objavljeno Avgust 15, 2008 Bil ze marsikje, pa vseeno mi je Jadran najlepsi. Pac moje, subjektivno mnenje...De gustibus non est disputandum. Vsiljevanje lepega je enako nasilno kot tvoje pametovanje in kvazi razgledanost. oh what greatness, oh what wisdom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Avgust 15, 2008 Deli Objavljeno Avgust 15, 2008 hmmmmm....... ne da bi ti ugovarjal........... ampak se motis. ali pa nisi se nikjer drugje bil. ali vrivas svoje mnenje drugim. nerazgledano pisanje. oz. ups, imas prav, podobnega res nima veliko drzav. :whistle: bil sem že marsikje pa mi hrvaška še vedno najbolj leži glede lepot, recimo da imajo edino grki podobno lepe plaže, otoke, zalive, itd. me pa sploh ne ganejo (sprobano) peščene plaže tajske, južne amerike in podobno, ki so lepe na razglednicah v resnici pa en sam kurčev (vroč) pesek ki ga imaš povsod in par palm. meni je hrvaška OK, bom pa septembra videl še korziko pa da vidim kaj imajo tam. aja po slikah se mi dopadejo plaže škotske, norveške itd. ampak pomoje jih tam malo temperatura zraka in morja jebe :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 trinajstega gremo v UMAG v istarske vile, upam da bo ok, glede na to da so vse tam okoli že pred leti kupli španci in se kar pozna, vsaj pred leti je blo tak ko sem bil tam in me je receptorka nagovorila v slovenščini, nato pa nam sama od sebe dala večji in boljši apartma, ker so pač imeli proste kapacitete. upam da je še vedno tak. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 Matematiki... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 Matematiki... Mogoče pa dan jemljejo kao od 00 do 24, 24h pa od-do kadarkoli. :D Geiger Sturzflug 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Avgust 29, 2008 Deli Objavljeno Avgust 29, 2008 Mogoče pa dan jemljejo kao od 00 do 24, 24h pa od-do kadarkoli. :D Ali pa od sončnega vzhoda do zahoda, ker ostalo je noč/night/notte. trinajstega gremo v UMAG v istarske vile, upam da bo ok, glede na to da so vse tam okoli že pred leti kupli španci in se kar pozna, vsaj pred leti je blo tak ko sem bil tam in me je receptorka nagovorila v slovenščini, nato pa nam sama od sebe dala večji in boljši apartma, ker so pač imeli proste kapacitete. upam da je še vedno tak. Umag ali Poreč, to je zdaj vprašanje... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeBB Objavljeno Avgust 29, 2008 Deli Objavljeno Avgust 29, 2008 V dalmaciji so kr vredu, večina ljudi ! Sam nobeden te pa noče razumet po slovensko :slap: PRODAM CBR 1000 RR, klik: http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=2246026 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno September 1, 2008 Deli Objavljeno September 1, 2008 Ali pa od sončnega vzhoda do zahoda, ker ostalo je noč/night/notte. Umag ali Poreč, to je zdaj vprašanje... :evilgrin: mogoče pa probavajo cenik za pametne (in tiste malo manj) :kva2: umag, to je zdaj odgovor, pa nea me več zajebavaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pavelr Objavljeno September 1, 2008 Deli Objavljeno September 1, 2008 Pozdravljeni! Naj povem svojo zgodbo. Oce se je vracal v sredo iz Paga. Peljal se je po jadranski magistrali okoli 70km\h. Po koncu manjse ravnine na cesto skoci policaj in ga ustavi. Pomoli mu v avto radar kjer pise da je peljal 93km\h, ter mu nahitro zracuna, da ga bo ta prekrsek stal 5000 kun. Na sreco je oce prebral clanek ki je bil v casopisu, da mora goreti zelena lucka na pistoli ne pa rdeca. V tem primeru je gorela rdeca, kar pomeni, da merjenje ni bilo veljavno saj je policaj ze v naprej nastavil hitrost. Ko mu oce to pove zacne policaj spreminjat barve na obrazu in zacel prositi oceta naj ga ne prijavi. Ocetu se ni dalo jebat se z nijim, zato je uzel dokumente in se odpeljal. Toliko o hrvaski policiji. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se