motoristek Objavljeno Oktober 29, 2008 Deli Objavljeno Oktober 29, 2008 ..ma tile Hrvati....se je mal za zamislit!! To je podmornica... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 No in bomo letos kaj nogice namakali v hrvaškem morju .....pravijo, da bol malo (na turističnih agencijah)....Kaj pa vi?? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 No in bomo letos kaj nogice namakali v hrvaškem morju..... misliš jadranskem? :P Geiger Sturzflug 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 No in bomo letos kaj nogice namakali v hrvaškem morju .....pravijo, da bol malo (na turističnih agencijah)....Kaj pa vi?? :naughty: tudi lulali bomo vanj ... :-) Geiger Sturzflug, domina, thumper in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 Tapravi bajkerji ne lulamo, ampaq ščijemo. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 misliš jadranskem? :P Ne, kaj pa zdaj??? :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 Ne, kaj pa zdaj??? :evilgrin: Kaj kaj pa zdaj? Saj pa veš, klasika... :whistle: Geiger Sturzflug 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 Bosna maybe?? :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 Bosna maybe?? :naughty: :whistle: Može Republika Srpska? :naughty: Geiger Sturzflug 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 .... pridem .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 Kako se kaj obnašajo hrvaški policisti do slovenskih motoristov? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 Može Republika Srpska? :naughty: Kako da ne.... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 Kako se kaj obnašajo hrvaški policisti do slovenskih motoristov? Tako kot slovenski do hrvaških motoristov.....po mojem, da štrafajo, če se le da..... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 Tako kot slovenski do hrvaških motoristov.....po mojem, da štrafajo, če se le da..... :evilgrin: aaa nevem kolk se z našmi možeš dogovoriti :whistle: . . . in ja. bomo namakali nogice u more adrijansko. pravzaprav smo letos to že počeli. . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 Kako se kaj obnašajo hrvaški policisti do slovenskih motoristov? Odvisno, kako se slovenski motorist obnaša do njih? domina, thumper, Geiger Sturzflug in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 Odvisno, kako se slovenski motorist obnaša do njih? Podpis! če se delaš frajera boš dobil po pički.....isti šmorn kot pri nas. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 Odvisno, kako se slovenski motorist obnaša do njih? Če vprašanju dodaš vprašanje v bistvu ne odgovoriš nanj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 Če vprašanju dodaš vprašanje v bistvu ne odgovoriš nanj Nekatera vprašanja so tok neumna, da nanje odgovorov ni. Ali pa so nepotrebni, ker so itak samoumevni? Alla, domina, thumper in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 ponavad te pretepejo ... pa brez kazni spustijo naprej :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 Nekatera vprašanja so tok neumna, da nanje odgovorov ni. Ali pa so nepotrebni, ker so itak samoumevni? Či bi bil za kanček bil razgledan bi že vedel da ni neumnih vprašanj ampak samo neumni odgovori. :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 Kako se kaj obnašajo hrvaški policisti do slovenskih motoristov? 22.02 08 sva se ga z znancem v Paklenici pošteno napila in se ob ~1h zjutraj razšla.Nekje pred Senjem so me ustavili policisti.Bil sem tako bogi,da nisem upal razjahat motorja.Na vprašanje ali sem pil kaj alkohola sem jim priznal,da ga je bilo preveč za na cesto in,da se vozim proti domu.Okarala sta me,me opozorila na divjad na cesti in mi zaželela srečno vožnjo.Hvala vam hrvaški policisti,ne bo se ponovilo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: pazi na poglobitev frontala -sprednje lobanjske kosti ! :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 pazi na poglobitev frontala -sprednje lobanjske kosti ! :rolleyes: ta :slap: ni tako nevaren kot ta :headbang: !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 Kako se kaj obnašajo hrvaški policisti do slovenskih motoristov? Prejšn tedn so enega baje živega auslezali, posolili, pa med koze fuknili. Geiger Sturzflug 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 Prejšn tedn so enega baje živega auslezali, posolili, pa med koze fuknili. haha Zdaj si me pa res nasmejal :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se