Skoči na vsebino

dopust na Hrvaškem

jerry

Priporočene objave

ne, me boli kurac imam en kup osebnih razlogov zato; malo sem pa tudi nacionalistično razpoložen zadnje čase :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hehehe a tko nacional k hrvati....kupujmo samo hrvatsko...pol pa na bregani kolona zg tablic za slo :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hehehe a tko nacional k hrvati....kupujmo samo hrvatsko...pol pa na bregani kolona zg tablic za slo :D

...ki gredo čez slovenijo v avstrijo..seiersberg shopig center.... :photo:

dr.looney :alien1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lahko, da je to res......sodeč po petkih in sobotah v MB Europarku, temu ni tako....purger do purgera.....

Popravljeno . Popravil GRUNF
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lahko, da je to res......sodeč po petkih in sobotah v MB Europarku, temu ni tako....purger do purgera.....

to drži

Edina menjalnica ki magužvo v MB je v europarku, rabi pa sam kune in €

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ti povem jaz da jih je še več v avstriji ...najpogostejše reg. tablice na parkirišču pred nakupovalnem centru v seiersbergu so slovenske in hrvaške..hodim namreč enkrat mesečno ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

. . . to je samo politčno prenapihnjen balon, da se jebe.. ljudstvo med seboj, kamor koli greš je folk OK (seveda je tu odvisno od posameznika do posameznika, kakšen ima odnos do drugega so človeka) . . . B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

grem kr z motorjem čez arabski polotok ... in do Dubaja ... yeehaw :-)

valda tut čez Hrvaško :naughty:

Popravljeno . Popravil mashina
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ELO ,ker imaš vse to na hrvaškem ,si sigurno hrvat,pa mislim ,da TI NI POTREBNO DELATI TAKŠNO PRIMITIVNO REKLAMO ,ne imej nas slovence za BUDALE!!!!!!!!!!!!!!! ker smo tudi vsi budale ,da bi nasedli tvojemu razmišljanju---res pa je ,da največ SLOVENCEV ,dopustuje na hrvaškem ,pa ne zato ,da bi nasedli kakšnim BUDALAM---sory--ampak takšna je resnica

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

vsaka druga država je cenejša od hrvaške---drugod dobiš več in te še cenijo----15 LET SEM DOPUSTOVAL NA HRVAŠKEM---letos me je strah

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ELO ,ker imaš vse to na hrvaškem ,si sigurno hrvat,pa mislim ,da TI NI POTREBNO DELATI TAKŠNO PRIMITIVNO REKLAMO ,ne imej nas slovence za BUDALE!!!!!!!!!!!!!!! ker smo tudi vsi budale ,da bi nasedli tvojemu razmišljanju---res pa je ,da največ SLOVENCEV ,dopustuje na hrvaškem ,pa ne zato ,da bi nasedli kakšnim BUDALAM---sory--ampak takšna je resnica

koliko slovencev ima vikend na hrvaškem?

aja, to po tej novi definiciji sploh niso slovenci... :doze:

zanimivo tole, ni kaj...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jih grem pozdravit čez prvomajske :naughty: upam,da bo kaj toplej :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tako kot zadnjih 20 let bom tudi letos, vsaj kar se morja tiče, dopustoval predvsem na hrvaškem. v bližini pule, kjer imamo vikend, čolniček, barčico, roštilj,...

No povej kje se dobimo na :beer2: mogoče na Ceji.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sama fovšija te je in nič drugega. Cipot nihče ne dela iz nikogar budale, razen ti iz sebe.

Popravljeno . Popravil oks
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz grem tudi sem, ker mi je všeč, pa še blizu je. Do sedaj nisem imel nikoli problemov z negostoljubjem, tako da se nimam kaj za pritoževat. Res pa je da na visoko ceno dobiš drugot več storitev.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No povej kje se dobimo na :beer2: mogoče na Ceji.

brez problema!

na dopustu bom, tako kot vsako leto, v času sodnih počitnic od 15.7. do 15.8.

če si tudi ti v takem terminu dol se z veseljem potrdim že sedaj!!!

l.p.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tako kot zadnjih 20 let bom tudi letos, vsaj kar se morja tiče, dopustoval predvsem na hrvaškem. v bližini pule, kjer imamo vikend, čolniček, barčico, roštilj,... skratka sve, kar človek potrebuje za oddih od tega ponorelega sveta.

tam imamo cel kup sosedov in sovaščanov s katerimi se prav dobro oziroma odlično razumemo in s katerimi se morebitnim političnim zdraham le nasmihamo, saj vemo, da politiki iščejo svojih pet minut slave in glasove volivcev. zato delujejo populistično...

dejstvo pa je, da se povsod najdejo neuravnovešenci. tako kot ti recimo v kranju počohajo avto z mb tablico ti lahko recimo na hrvaškem počohajo avto s slo tablico. in obratno...

posploševanje kar tako na počez ni pravilen pristop.

moram reči da tudi uživam v gavrilović paštetkah in pikantnih klobasicah, tako da ne gledam preveč na to, da bi kupoval le slovensko... tudi tisti, ki so zagovorniki tega se v bistvu ne vozijo v renaultovih klijih ali tvingotih. so le hujskači.

tudi incidentnih situacij nisem deležen. je pa res, da jih niti ne iščem. bi pa sigurno znal najti kaj burnega, sploh če bi se recimo zvečer, po popitih x pivih, po puli vozil s slovensko zastavo visečo iz avta, hkrati pa se drl da je to vse slovenija...

in potem bi lahko nabunkan, v modricah in brez zob po tv-ju razlagal, kakšni huligani da so hrvati, da so me nedolžno ovčko napadli, ko sem nič hudega sluteč srebral svoj ananasov sok v lokalu poleg vrtca...

ajde, mogoče sem malo nacionalpatriota, kupujem v mercatorjevem marketu v puli. ampak ne toliko zaradi mercatorja samega, bolj zaradi nivoja trgovine, kar osebno merim z okoljem okoli oddelka mesarija-kruh in s čistočo wcjev :)

grem tja, kjer se imam lepo...

zatorej, hrvaška, pridem!!!

ELO, prav imaš! Če si idiot in nacionalist, boš hiter našal ta pravega z druge strani.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...ki gredo čez slovenijo v avstrijo..seiersberg shopig center.... :photo:

pa ne samo.

ti povem jaz da jih je še več v avstriji ...najpogostejše reg. tablice na parkirišču pred nakupovalnem centru v seiersbergu so slovenske in hrvaške..hodim namreč enkrat mesečno ...

lucky you. :rolleyes:

(skorajvsakdannekjeokolipress)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...

Jaz hodim na hrvaško obalo že leta ( dalmacija) pa nisem imel nikoli problemov, tudi letos gremo.Neprijazni ljudje so vsepovsod. :friend1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Letos sem bil že dvakrat v Zadru pa nisem imel nobenih težav.

Kvečjemu sem s kom srknil kakšen pirček al pa špricar ..... domačini kjer imam jaz prikolico ( Sukošan ) so prijazni.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!