GRUNF Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 (popravljeno) Dobro je da sem prodal prikolico pred leti.....mi je šlo na q...c toto njihovo zmišlevanje....hvala bogu, da so mi otroci gor zrastli v kampu....neprecenjljiva izkušnja za njih in tudi zame (nekako samostojni ratajo na kampiranju)....sedaj pa pač apartma 14-21 dni, kar pa je tud po svoje fajn, odkleneš-zakleneš in greš, ter prideš naslednjo sezono...ni postavljanja, razstavljanja, obešanje na ogrodje baldehina, ko je neurje.... in podobnih stvari ki so nujne pri kampiranju... :naughty: Popravljeno Avgust 18, 2009. Popravil GRUNF Fritz 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
11Matej Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 Eh, spet en mytht breaker. Ne moreš bit tiho? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 hvala bogu, da so mi otroci gor zrastli v kampu pa da so lahko vsak dan pojedli 3 šefle zrezkov... Geiger Sturzflug 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 Ma jasno da je blo tak :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 ...ni postavljanja, razstavljanja, obešanje na ogrodje baldehina, ko je neurje.... in podobnih stvari ki so nujne pri kampiranju... :naughty: Ampak je pa to luštno počet, če je prava družba :-) Alla, domina, thumper in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 Pa daj no, pusti mi en "kao" dober razlog za tolažbo.... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 (popravljeno) Pa daj no, pusti mi en "kao" dober razlog za tolažbo.... :evilgrin: Pa če je dobrva družba ,da te še v taroku vsi premagajo do jutranjih ur ... na skalah, z mizo in stoli postavljenimi v 10 cm vodi ... in leeeepo ohlajenim pivom in šnopsom (na dohvat ruke, položeno v morje ...) ... Popravljeno Avgust 18, 2009. Popravil mashina Alla, Geiger Sturzflug, domina in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 Letos bi bil pir pretopel (26 stopinj, kolk je imelo morje), tako da paše prošetat 20 m do hladilnika, pa potočit po grlu ledeno hladnega... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Avgust 20, 2009 Deli Objavljeno Avgust 20, 2009 res imajo lepo morje, sam to je pa tud vse.. po dopustu v bolgariji sem čist sigurna, da na hrvaško ne grem več. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 20, 2009 Deli Objavljeno Avgust 20, 2009 res imajo lepo morje, sam to je pa tud vse.. po dopustu v bolgariji sem čist sigurna, da na hrvaško ne grem več. odpri si temo "dopust v Bolgariji". .. a je tam tud kaj slovenskega morja za osvojit :unsure: Fritz 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Avgust 20, 2009 Deli Objavljeno Avgust 20, 2009 res imajo lepo morje, sam to je pa tud vse.. po dopustu v bolgariji sem čist sigurna, da na hrvaško ne grem več. Jst bom pa ziher šel, in to po večkrat na leto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Avgust 20, 2009 Deli Objavljeno Avgust 20, 2009 Jebem ti ja njihov narod Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 21, 2009 Deli Objavljeno Avgust 21, 2009 Jebem ti ja njihov narod js bi tut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Avgust 21, 2009 Deli Objavljeno Avgust 21, 2009 (popravljeno) js bi tut Še posebej bi ble na udaru Dalmatinke (vedno me je rajcala njihova svetost, ampak ko jo dobiš na krivi nogi, je vredna svojega dnarja) .....ihaaaaaa... Popravljeno Avgust 21, 2009. Popravil GRUNF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 21, 2009 Deli Objavljeno Avgust 21, 2009 js bi tut sm hotu napisat ... js jih tud @Grunf .. une s krivim nogam daj pa kr ti ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Avgust 21, 2009 Deli Objavljeno Avgust 21, 2009 sm hotu napisat ... js jih tud @Grunf .. une s krivim nogam daj pa kr ti ... Kja češ tud take je treba jahat.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 21, 2009 Deli Objavljeno Avgust 21, 2009 Kja češ tud take je treba jahat.... no maš prav... če ma krive noge na O ... te vsaj ne žul, ko umes uletiš ... lepo objame čez ledvice :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Avgust 21, 2009 Deli Objavljeno Avgust 21, 2009 ....še lepše je ko reče: "Mili Isus i Marija...".... :evilgrin: Fritz 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 21, 2009 Deli Objavljeno Avgust 21, 2009 ....še lepše je ko reče: "Mili Isus i Marija...".... :evilgrin: in nato doda... kaki majhen je :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Avgust 21, 2009 Deli Objavljeno Avgust 21, 2009 (popravljeno) Pravilneje bi sicer bilo: ...kaki mali je, vendar ....... ne, ne.....reče: "Mili Isus i Marija" in se pokriža. :evilgrin: Popravljeno Avgust 21, 2009. Popravil GRUNF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LongLegs Objavljeno Avgust 21, 2009 Deli Objavljeno Avgust 21, 2009 Pravilneje bi sicer bilo: ...kaki mali je, vendar ....... ne, ne.....reče: "Mili Isus i Marija" in se pokriža. :evilgrin: ohohohohoho! prides na kontrolo, grunfek? :whistle: staro mesto, stara ura? :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Avgust 21, 2009 Deli Objavljeno Avgust 21, 2009 Naturliš jebačica, naturliš....sejm aur, sejm plejs.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Avgust 21, 2009 Deli Objavljeno Avgust 21, 2009 ....še lepše je ko reče: "Mili Isus i Marija...".... :evilgrin: .... opet si se napija . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Avgust 21, 2009 Deli Objavljeno Avgust 21, 2009 .... opet si se napija . Ovo si ti reka.... :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 21, 2009 Deli Objavljeno Avgust 21, 2009 ma ko je tako rika... sad če doč barba i istuč vas šugamanima i bact vas umore :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se