LittleDevil Objavljeno Junij 12, 2004 Deli Objavljeno Junij 12, 2004 Kje bi se dalo dobiti karbonske smerokaze za motor? Kakšen link od trgovine ali pa kakšne slike smerokazov, ki jih imate? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Junij 12, 2004 Deli Objavljeno Junij 12, 2004 Kak pa to zgleda? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LittleDevil Objavljeno Junij 12, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 12, 2004 Zgledajo normalno samo namesto plastike so iz karbona. Veliko lepši so kot navadni. Sedaj imam na aprilii rs kar velike te zadeve, enkrat sem na ene motorju tako lepe videl, pa me zanima če kdo ve kje bi se dalo dobiti kakšne manjše kot so originalni... .) LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Junij 12, 2004 Deli Objavljeno Junij 12, 2004 Kontaktiraj scooterkit :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Junij 12, 2004 Deli Objavljeno Junij 12, 2004 na rs-ki se res ful čudno vidijo tile original žmigavci.....mislim tud ene manjše kupt samo newen ki bi jih kupo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno Junij 12, 2004 Deli Objavljeno Junij 12, 2004 jaz jih mam doma... če hočeš ti jih prodam je še vse zapakirano in z računom! za ceno piši na PM!! sem pa jih kupo za mojga sam so premali za enduro! :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Junij 12, 2004 Deli Objavljeno Junij 12, 2004 louis, hein gericke. .) pa seveda PuBeC. .) sicer pa se mi zdi, da bi tole bolj pasalo v temo o stylingu, kot pa kot samostojna tema. :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoRossi Objavljeno Junij 12, 2004 Deli Objavljeno Junij 12, 2004 Celega karbonskega seveda ne mores met, ker pol brez veze da imas zmigavec :) Videl sem samo take (jih ima tut en v celju na NRGju) ki so okol iz imitacije karbona, na sredi pa sipca da se zmigovc vit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Junij 12, 2004 Deli Objavljeno Junij 12, 2004 Toti carbon-style res puna dobro zgledajo na RSki... ma en na naši šoli to gor. Dobiš pa jih lahko v Stupitu, jih majo na zalogi. Če si iz MB, seveda :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LittleDevil Objavljeno Junij 13, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 13, 2004 M|t3k koliko pa stanejo? Ali ima kdo kakšno sliko? .) Zato ker so tej originalni res grdi. :angry: LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Junij 13, 2004 Deli Objavljeno Junij 13, 2004 taki so za runnerco Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Junij 13, 2004 Deli Objavljeno Junij 13, 2004 za aprilio rs 50: original karbonski beli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LittleDevil Objavljeno Junij 13, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 13, 2004 Kaj pa da bi bili kakšni manjši ni nujno da so taki kot so originalni. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Junij 13, 2004 Deli Objavljeno Junij 13, 2004 jas bi tud meu neke manjše ja......samo sem našel samo take na netu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zazy Objavljeno Junij 13, 2004 Deli Objavljeno Junij 13, 2004 kaj pa če bi probal dat gor od yugeca bi mogl tut fain zgledat res pa je da niso karbonski niti beli :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SlickTomy Objavljeno Junij 13, 2004 Deli Objavljeno Junij 13, 2004 A majo v Stupitu za vse znamke te žmigavce, bi rabo za Speedfighta :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Junij 13, 2004 Deli Objavljeno Junij 13, 2004 ce bo kdo kej klical nej prasa ce majo tud za aeroxa pa kok vrze to.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Junij 13, 2004 Deli Objavljeno Junij 13, 2004 Cene ne vem.. so pa od RMSa. Vlki pa so približno 2cmx8cm če gledaš od zadi seveda. Pri RSki je ql tut, da spredaj gleda samo oražna plastika prozorna ven, ker so žmigavci pritrjeni pol not, kot pa plastika.. Če bo možnost, bom slikal :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LittleDevil Objavljeno Junij 13, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 13, 2004 A je že kdo na netu vidu kakšne lepe slikice teh smerokazov? Linke pripopajte če se da. B) LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Junij 13, 2004 Deli Objavljeno Junij 13, 2004 jest mam karbon žmigovce... bom enkt slikov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Junij 13, 2004 Deli Objavljeno Junij 13, 2004 @M|t3k daj slikaj prosin to ka me res zanima kak to vn zgleda...... pa to so spredaj pa zadaj karbonski? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
erzo Objavljeno Junij 14, 2004 Deli Objavljeno Junij 14, 2004 kaj lahko en prosim pogleda za cene, pa za kere skutere se vse to dobi, če bo kdo hodo kaj tam okoli stupida..? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Junij 14, 2004 Deli Objavljeno Junij 14, 2004 sem danes klical v stupit......en par karbonskih stane nekje 6k sit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Junij 14, 2004 Deli Objavljeno Junij 14, 2004 phuh! sem vidu pri enemu na suzi ko je mel lepo taki prozorni trak, ki je mel take crne kvadratke.. In ko lepo nalepis cez zgleda CIST ISTO kot na uni sliki... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LittleDevil Objavljeno Junij 14, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 14, 2004 den2 ali si dobil kakšne slike, ali so ti pa vsaj povedali kako zgledajo? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se