YZFgeorge Objavljeno December 14, 2001 Deli Objavljeno December 14, 2001 ICE, naj bom prvi, ki ti čestita za 5000-či prispevek! Accelerate 'till you see God, then brake. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master_of_disaster Objavljeno December 14, 2001 Deli Objavljeno December 14, 2001 george, ob času tvoje objave je meu ICE samo 4998 objav, zato umakn čestitko, pa mu jo dej šele, ko si jo bo RES zaslužu Uredil - master_of_disaster on 14/12/2001 23:00:51 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno December 15, 2001 Deli Objavljeno December 15, 2001 Ice, tistga enga boš pa že napisou, da ne bodo fantje cele teme brisal ! Čestitke, tud 4999 ni nč dost slabše ! Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master_of_disaster Objavljeno December 15, 2001 Deli Objavljeno December 15, 2001 zdele se bo skriu za neki časa (da bomo vsi mislili da je ) pol bo pa en dan nepričakovano napisu en replay Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 15, 2001 Deli Objavljeno December 15, 2001 georgi.......HVALA,HVALA,HVALA lojzi,sem se moral prav _potruditi_ ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zarja Objavljeno December 15, 2001 Deli Objavljeno December 15, 2001 Ste me prehiteli, greboti..... Legenda (ze drugic)..cestitke Zarja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 15, 2001 Deli Objavljeno December 15, 2001 zarja tudi tebi hvala.......in seveda v primeru,da se kdo cestita tudi vsem ostalim (pa da ne bom spet poste stepal,se naenkrat zahvalim). ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master_of_disaster Objavljeno December 15, 2001 Deli Objavljeno December 15, 2001 ICE zdej ko si pa zares zaslužiš, se pa tut jest pridružujem čestitkam:) p.s. pust še kako zvezdico za nas! Uredil - masteR_of_disaster on 15/12/2001 14:51:50 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno December 15, 2001 Deli Objavljeno December 15, 2001 ice čestitke za že drugič pririnjeni naslov.... dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno December 15, 2001 Deli Objavljeno December 15, 2001 Pa naj še jaz prislužim eno objavico: Ledeni, dober si, celo izvrsten strojnik rineža si, prava legenda. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno December 16, 2001 Deli Objavljeno December 16, 2001 Čez 3 leta jih bom tudi jaz imel toliko. No ja takrat bo razmerje. RAN : ICE = 5.000 : 45.000 To je tako kot nerazviti, ki lovijo razvite, ni šans. ICE kljub "fovšariji" : lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice lady Objavljeno December 16, 2001 Deli Objavljeno December 16, 2001 Ledeni().....samo zate... Ice Lady Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno December 16, 2001 Deli Objavljeno December 16, 2001 Vse čestitke Ice za okroglo številko. Vendarle pa malo obzirnosti do ljudi, ki so par dni odsotni ne bi škodilo. Sem pravkar porabil eno uro, da sem prišel približno na tekoče z aktivnimi temami. Bye Desmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 16, 2001 Deli Objavljeno December 16, 2001 sem v dilemi....po eni strani obljubil,da ne bom prevec pisaril,po drugi pa,ce se lady NE zahvalim BOM bogi ....torej pisati je manjse zlo .... lady hvala ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno December 16, 2001 Deli Objavljeno December 16, 2001 quote: lady hvala Ja, sedaj se bosta pa kljunčkala tu po forumu Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 16, 2001 Deli Objavljeno December 16, 2001 quote: Ja, sedaj se bosta pa kljunčkala tu po forumu no ce nima nobeden nic proti,bi se raje kljunckala live v zivo 1:1 in ne na forumu ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 16, 2001 Deli Objavljeno December 16, 2001 quote: quote: Ja, sedaj se bosta pa kljunčkala tu po forumu no ce nima nobeden nic proti,bi se raje kljunckala live v zivo 1:1 in ne na forumu ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Ma naj ti bo....K SI GLIH TI...... "nimam nič proti" hahahaahahhaa(legendo)hahahah Klimbra.....preprosto neponovljiv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno December 17, 2001 Deli Objavljeno December 17, 2001 Cestitam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno December 18, 2001 Deli Objavljeno December 18, 2001 You crazy CUNT OUT OF HELL. //0iSe />aTa -=> //otos/et.co// Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 18, 2001 Deli Objavljeno December 18, 2001 noise,if you´d said dick ok,but cunt.....?? oh well.... ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno December 18, 2001 Deli Objavljeno December 18, 2001 Ice, od kdaj pa ti moderator? jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 18, 2001 Deli Objavljeno December 18, 2001 macica,tudi jaz bil presenecen .......mora biti,da je miklavz prinesel ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno December 19, 2001 Deli Objavljeno December 19, 2001 Me je miklavz uslisal, da se bom malo izzivljal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno December 20, 2001 Deli Objavljeno December 20, 2001 quote: Me je miklavz uslisal, da se bom malo izzivljal... to je moral pa biti Miklavž z veliko začetnico.. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno December 20, 2001 Deli Objavljeno December 20, 2001 Ice, sej to je pa že skor tko, kot da bi eno debelo knjigo napisu!!! LuCy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave