Zoolo Objavljeno Junij 4, 2002 Deli Objavljeno Junij 4, 2002 quote: Končno sem le postala član Boljše LENA kot nobena ItaQ da si član, ...hey, do I have to say Wellcome?! Oh well, ...Wellcome it is! Zoolo The Horrible! ***** Come in peace or stay at home! (oz. potem Medo, ostane doma in si enega u miru narola!! ) Popravil/a - zoolo dne 04/06/2002 ob 18:11:48 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Junij 4, 2002 Deli Objavljeno Junij 4, 2002 A zarad tega tak halo dviguješ? Škoda časa... Jebeš mir bez rata! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lena Objavljeno Junij 4, 2002 Deli Objavljeno Junij 4, 2002 quote: A zarad tega tak halo dviguješ? Škoda časa... Jebeš mir bez rata! ne samo izkoriščam priliko, ker mi je ostalo malce časa za zapravit... pač nimam te sreče, kot mnogi na forumu, da bi hodila na net med službenim časom...ampak nič za to...življenje je kljub temu lepo Boljše LENA kot nobena Popravil/a - lena dne 04/06/2002 ob 19:06:46 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lena Objavljeno Junij 4, 2002 Deli Objavljeno Junij 4, 2002 kakšen halo, samo svoje mišljenje jasno izražam Boljše LENA kot nobena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Junij 4, 2002 Deli Objavljeno Junij 4, 2002 Res je! Življeneje je lepo, prav tako pa tudi cifra 300! Čestitke meni! Hvala... Jebeš mir bez rata! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lena Objavljeno Junij 4, 2002 Deli Objavljeno Junij 4, 2002 ej faker umriri se mali, saj te je vsepovsod polno Boljše LENA kot nobena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Junij 4, 2002 Deli Objavljeno Junij 4, 2002 Hehehheee zgleda kot bi bil tole moj privatni forum.. Jebeš mir bez rata! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Junij 6, 2002 Deli Objavljeno Junij 6, 2002 Pa dobro kdaj bo že ta tisoči? jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Junij 6, 2002 Deli Objavljeno Junij 6, 2002 Aha, zdaj. Torej čestitam sama sebi jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strom Objavljeno Junij 6, 2002 Deli Objavljeno Junij 6, 2002 Čestitam sam sebi za post #unacifraobstrani LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Junij 7, 2002 Deli Objavljeno Junij 7, 2002 Mcacia, cestitam.... prava poriv... pardon, rinjacica si.... ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Junij 7, 2002 Deli Objavljeno Junij 7, 2002 quote: Mcacia, cestitam.... prava poriv... pardon, rinjacica si.... je rekel in še malo pritisnil Gregs, jaz pa tudi Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mali bik Objavljeno Junij 7, 2002 Deli Objavljeno Junij 7, 2002 Kak lepa cifra Macica - pa da ne bos samo sama sebi cestitala se je pridruzujem - se naprej toliko entuzijazma in .... jssssssssssst tuuuuuuuuuuut enkrat mel tisoč... Jebat ga, takav ti je život!!! Pol pa itak crkneš... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Junij 7, 2002 Deli Objavljeno Junij 7, 2002 čestitam, tudi jaz bi mel jurja! lp marijan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Junij 7, 2002 Deli Objavljeno Junij 7, 2002 Mačica, teb čestitke, men pa seveda en post + . Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Junij 7, 2002 Deli Objavljeno Junij 7, 2002 Macica bravo, bravo. ČESTITKAMO ti za tvoj 1000 post Le tako naprej z posti in kilometri na tvoji TA. U kako sm bjlutav pa sm sou odpirat nov topic. Aj jaj jaj Lepa hvala za vase opombe Lojzi, Hanzi, Viragica, Noise.... Lp Max ex AF1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Junij 7, 2002 Deli Objavljeno Junij 7, 2002 Mačica bravo,kolko kilometrov-tolko postov... S.F.S.N. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Junij 7, 2002 Deli Objavljeno Junij 7, 2002 ČESTITKE! Zdaj je pa nehala pisat. se špara na okrogli cifri. Sonce naj sveti vsak dan Popravil/a - hanzi dne 07/06/2002 ob 10:54:21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
transalp Objavljeno Junij 7, 2002 Deli Objavljeno Junij 7, 2002 Mačica, čestitke k 1k-postu! Zdaj, ko si "Vsevedinja", bo treba znati vsaj servisno knjigo od Transalpe na pamet... ------------------------------------------------------- I started out with nothing, and I still have most of it left. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Junij 7, 2002 Deli Objavljeno Junij 7, 2002 no, še ena greba........kakorkoli čestitam lp., bmw Popravil/a - bmw dne 07/06/2002 ob 20:41:52 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno Junij 7, 2002 Deli Objavljeno Junij 7, 2002 go macica, go!!! We want more! God bless the losers, for they determine the winners! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Junij 10, 2002 Deli Objavljeno Junij 10, 2002 Hvala vsem za čestitke. Hanzi, kot vidiš nisem zaspala na lovorikah Kekec, če bi hotla imet toliko postov kot kilometrov, bi lahko pol leta sam za računalom sedela in štepala poste. Kaj pa vem, mogoče pozimi Max, a veš da se mi je prav fajn zdelo, da si se tako potrudil s celim novim topicom za mojega jurja. Transalp, saj jo že znam na pol napamet. Vsaj koliko je treba nastavit zračnost ventilov in na koliko časa. He he he jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Junij 10, 2002 Deli Objavljeno Junij 10, 2002 quote: Max, a veš da se mi je prav fajn zdelo, da si se tako potrudil s celim novim topicom za mojega jurja. Macica Me veseli da je moj skromni prispevek dočakal nekaj postov, preden je prezgodaj . Sem pa poleg tega da sn kiksnu (dobronamerno) nabral nekaj postov sebi Se mal pa bo zvezdica Lp Max ex AF1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Junij 11, 2002 Deli Objavljeno Junij 11, 2002 quote: Se mal pa bo zvezdica Lp Max ex AF1 U pa res. Evo ta post s katerim se mi boš zahavlil za čestitke bo lih članski. Torej ČESTITAM za članstvo jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Junij 14, 2002 Deli Objavljeno Junij 14, 2002 Rok : Čestitam za 1000 post. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave