Wobewt Objavljeno Junij 18, 2002 Deli Objavljeno Junij 18, 2002 .....ma, sm lih hotu neki tazga napisat.... :D :D :D :wink: Cestitke usem! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Junij 19, 2002 Deli Objavljeno Junij 19, 2002 Ice-7 K-besede govorijo več kot dejstva.... :? :P :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 19, 2002 Deli Objavljeno Junij 19, 2002 Čestitam samemu sebi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Junij 19, 2002 Deli Objavljeno Junij 19, 2002 Čestitam samemu sebi. Zakaj že? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 19, 2002 Deli Objavljeno Junij 19, 2002 Ice-7 K-besede govorijo več kot dejstva.... :? :P :shock: gobec...kaj ces. :roll: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno Junij 19, 2002 Deli Objavljeno Junij 19, 2002 Čestitam samemu sebi. Zakaj že? Mogoče iz istega razloga, kot sem ga imela jaz včeraj....(RD).????? :?: Aja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Junij 19, 2002 Deli Objavljeno Junij 19, 2002 Čestitam samemu sebi. Zakaj že? Mogoče iz istega razloga, kot sem ga imela jaz včeraj....(RD).????? :?: Aja Aja, a ti se tud staraš ? Sam imaš še toliko rezerve, da ni da bi se sekiral. Ja, prejmi najlepše želje ob tvojem RD-ju. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 19, 2002 Deli Objavljeno Junij 19, 2002 Čestitam samemu sebi. Zakaj že? Mmmm... ...ker mi uspeva že cel dan v ekran od mašine buljit in nič pametnega napisat. :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 19, 2002 Deli Objavljeno Junij 19, 2002 ma tu se sam starate.. .pa nabijate poste... eh.... jst pa samo čestitam.... torej: Aja.... (ženske imajo prednost) VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN CMOKA CMOKA (pa midve naj bi šle še na kavo ne??... se slišimo) Ice: gubcač ti... bolj ko si star, bolj gubcaš.... no ja.. vseeno... ČESTITAM ZA 7K POSTOV... pa vsem ostalim tudi... za karkoli že Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno Junij 19, 2002 Deli Objavljeno Junij 19, 2002 Ran, Pupa - hvala! Na rezervo se ne zanašam.....pa se vseeno ne sekiram. Mi je fajn že 10 let, odkar sem stara 19! :lol: :lol: Aja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 19, 2002 Deli Objavljeno Junij 19, 2002 Čestitam samemu sebi. Zakaj že? Mogoče iz istega razloga, kot sem ga imela jaz včeraj....(RD).????? :?: Aja Party on, Aja. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Junij 19, 2002 Deli Objavljeno Junij 19, 2002 Lej, lej, Aja je pa stara tok kt jest... :wink: Vse najboljse... CMOKA CMOKA CMOK.... Pa Ice za 7K tudi... gobcac.... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Junij 19, 2002 Deli Objavljeno Junij 19, 2002 ICE se mi zdi, je precej vso stvar zabremzal. Števec se mu pa kar sam od sebe vrti. Ja ICe ne se dat. Še 3K do dopusta, da bo glih okrogla cifra. Pol pa mal počivat. Čestistam ! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno Junij 19, 2002 Deli Objavljeno Junij 19, 2002 Hvala vsem za čestitke..... Danes pridem na 3M, pa se bomo lahko lupčkali še v živo...(pa fanta bom doma pustila).. :P :oops: :D :D Aja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxSI Objavljeno Junij 19, 2002 Deli Objavljeno Junij 19, 2002 :lol: :lol: :lol: kaj....kje....a lubčkal se bomo......... :oops: jest sem tud zraven...................... a je kaj vstopnine :?: :?: :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Junij 19, 2002 Deli Objavljeno Junij 19, 2002 : a je kaj vstopnine :?: :?: :?: MaxSi... jp samo zate... :twisted: :twisted: :twisted: Drugace pa... cestitke vsem, ki karkoli praznujete... ice-u, aji,... pa se kdo... :D ... cmok cmok... torta se ze pece... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 19, 2002 Deli Objavljeno Junij 19, 2002 vsem hvala.....kaj bi brez vas (mirnospalpress :P :lol: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Junij 20, 2002 Deli Objavljeno Junij 20, 2002 No je ze pecena... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Junij 20, 2002 Deli Objavljeno Junij 20, 2002 No ajd bom pa sama... :cry: :( :cry: ... :twisted: :twisted: :P Vse najboljse Vragec... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 20, 2002 Deli Objavljeno Junij 20, 2002 A maš rojstni dan??? :shock: :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Junij 20, 2002 Deli Objavljeno Junij 20, 2002 A maš rojstni dan??? :shock: :shock: NE... ze en let tezim klele... :twisted: :twisted: :twisted: :P :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 20, 2002 Deli Objavljeno Junij 20, 2002 To je za zamislit se... ne pa za čestitat.... :twisted: :twisted: :twisted: :wink: :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 20, 2002 Deli Objavljeno Junij 20, 2002 A maš rojstni dan??? :shock: :shock: NE... ze en let tezim klele... :twisted: :twisted: :twisted: :P :wink: Pa daj še nekaj let takole.... :!: :!: :D :D :D Čestitam! :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Junij 20, 2002 Deli Objavljeno Junij 20, 2002 Vse ta narbuli Vragec. :D :D he, he, zdej k'sm čestitu, bom pa pu torte dubu, ane Vragec?? :wink: :D Sm hotu še lupčka narisat, pa mi je tolk nerodn!! :oops: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Junij 20, 2002 Deli Objavljeno Junij 20, 2002 Čestitke Vragica, evo ene torte samo zate Pa men je malo manj nerodn kot Horjotu: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave