Hanzi Objavljeno Junij 20, 2002 Deli Objavljeno Junij 20, 2002 quote] NE... ze en let tezim klele... :twisted: :twisted: :twisted: :P :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Junij 20, 2002 Deli Objavljeno Junij 20, 2002 Vragec, poglej! Hanzi ti je rožco prnesu. :new-bday: Klinc, ne najdem kissija! (StaracUčiSePress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Junij 20, 2002 Deli Objavljeno Junij 20, 2002 Pupek... ti kar razmisli... sam da ne bos pregorela... :twisted: :wink: :lol: ... Fury... tenx... :wink: Desmo... no... :oops: :oops: :oops: :oops: ... sej se bova ze zmenila... :D Hanzi... cestitam... nenene dolgcas bi bil brez tebe... :wink: Horjo... hehehe... hvala... full si se trudil... :lol: :wink: ... lej... zate... ... lav ja ol... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BoBo Objavljeno Junij 20, 2002 Deli Objavljeno Junij 20, 2002 Pa kaj imamo vsi 19.6. R.D.? Čestitke 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Junij 20, 2002 Deli Objavljeno Junij 20, 2002 Vragica... Vse najbolje, veliko zdravja in ljubezni! Pa da bi bla se naprej tok fejst kot si bla do zdej! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Junij 20, 2002 Deli Objavljeno Junij 20, 2002 Cestitam vsem in vsakomur... za karkoli ze... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno Junij 20, 2002 Deli Objavljeno Junij 20, 2002 Hvala enako :) FLAYO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Junij 20, 2002 Deli Objavljeno Junij 20, 2002 Hvala Gregs. Vsaj eden ki tudi meni čestita. :wink: :D :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
naka Objavljeno Junij 21, 2002 Deli Objavljeno Junij 21, 2002 Čestitam si, ker sem postala član foruma. :D :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno Junij 21, 2002 Deli Objavljeno Junij 21, 2002 Jaz si pa cestitam, ker sem ze en mesec in en dan clan :) FLAYO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 21, 2002 Deli Objavljeno Junij 21, 2002 Čestitam si, ker sem postala član foruma. :D :wink: Tudi jaz ti čestitam naka... go bejbi go!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Junij 21, 2002 Deli Objavljeno Junij 21, 2002 Čestitam si, ker sem postala član foruma. :D :wink: Dej si še kej podar, da ne bo tako mim šlo. :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
naka Objavljeno Junij 21, 2002 Deli Objavljeno Junij 21, 2002 Čestitam si, ker sem postala član foruma. :D :wink: Dej si še kej podar, da ne bo tako mim šlo. :evil: Sej mi je že forum podaril eno zvezdico. Sem skromna in s tem zadovoljna :lol: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Junij 21, 2002 Deli Objavljeno Junij 21, 2002 Čestitam si, ker sem postala član foruma. :D :wink: go naka go go... :wink: :smilecolros: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice lady Objavljeno Junij 21, 2002 Deli Objavljeno Junij 21, 2002 Torej Ice čestitke tudi od mene... :P :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Junij 22, 2002 Deli Objavljeno Junij 22, 2002 Čestitam si, da sem danes tako hitro vstal. :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Junij 24, 2002 Deli Objavljeno Junij 24, 2002 Čestitam si, da sem danes tako hitro vstal. :P :P Pa Fury ti si cel car... ka te je lulat tisal... :twisted: :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Junij 24, 2002 Deli Objavljeno Junij 24, 2002 He, he, dons pa vragici laufa!!! :wink: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Junij 24, 2002 Deli Objavljeno Junij 24, 2002 čestitam sam sebi ker sem prišel končno na forum Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Julij 2, 2002 Deli Objavljeno Julij 2, 2002 Bom pritisnil svojo prvo ključavnico in hajd v zgodovino .... Cestitke Brrrmu za njegovo prvo kljucavnico.... :wink: :P :lol: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 2, 2002 Deli Objavljeno Julij 2, 2002 čestitam sama sebi, da sem končno malo glasu dobila nazaj... ni še isti kot je bil... ampak za silo je... :wink: :wink: :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno Julij 2, 2002 Deli Objavljeno Julij 2, 2002 A si bla na slabem glasu? :twisted: FLAYO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Julij 2, 2002 Deli Objavljeno Julij 2, 2002 A si bla na slabem glasu? :twisted: FLAYO Pupa je vedno na slabem glasu :twisted: :) , če ne tko pa TKO ... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Julij 5, 2002 Deli Objavljeno Julij 5, 2002 Verjetno bom prva kr bom Horju cestitala k je prilezu do 600 postvo! Horjo cestitam kar tako pridno naprej zberi poste! Lupcka na licka ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Julij 5, 2002 Deli Objavljeno Julij 5, 2002 Verjetno bom prva kr bom Horju cestitala k je prilezu do 600 postvo! Horjo cestitam kar tako pridno naprej zberi poste! Lupcka na licka ;) Ohoj, Vrtnica, pa ti si zakon!! A veš, da še sam nisem opazil. Hvala, hvala, to sem vesel te čestitke! Ja pa lupčka vračam. Na obe lički! :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave