easyrider Objavljeno Februar 26, 2002 Objavljeno Februar 26, 2002 PONOVNE ČESTITKE PUPI ZA ŽE DRUGIČ OSVOJEN NASLOV CARICE FORUMA ! lp Easyrider
lojzi Objavljeno Februar 26, 2002 Objavljeno Februar 26, 2002 quote: PONOVNE ČESTITKE PUPI ZA ŽE DRUGIČ OSVOJEN NASLOV CARICE FORUMA ! lp Easyrider In zdej, a bo kej bolj pametna postala? Lojzi ma vas rad
pupa Objavljeno Februar 26, 2002 Objavljeno Februar 26, 2002 ja hvala hvala..... sam verjetno bodo sedaj spet mejo zvišali, pa bom spet brez titule ostala..... se počasi navajam na to I want some more!!!!
hotschko Objavljeno Februar 26, 2002 Objavljeno Februar 26, 2002 There can only be one tzar: Hotschko = TZAR. hotschko
Ice Objavljeno Februar 26, 2002 Objavljeno Februar 26, 2002 pupa cestitam........caki,da se z nojzom zmenim za nove meje ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Gregs Objavljeno Februar 27, 2002 Objavljeno Februar 27, 2002 Prvic: cestitam Pupi. Drugic, ma ne, naj kar ostanejo take meje. Tako bova z Brrrmom kmalu tam...
lojzi Objavljeno Februar 27, 2002 Objavljeno Februar 27, 2002 quote: Prvic: cestitam Pupi. Drugic, ma ne, naj kar ostanejo take meje. Tako bova z Brrrmom kmalu tam... Grebe ! Lojzi ma vas rad
Gregs Objavljeno Februar 27, 2002 Objavljeno Februar 27, 2002 quote: Grebe ! Ma kaksne grebe. Evolucija...
LuCy Objavljeno Februar 28, 2002 Objavljeno Februar 28, 2002 Jst pa čestitam sama sebi! Pravkar sem si prislužila prvo zvezdico . Mislim, da bo treba ta veliiiiik dosežek nekako proslavit!!
Ice Objavljeno Februar 28, 2002 Objavljeno Februar 28, 2002 quote: Jst pa čestitam sama sebi! Pravkar sem si prislužila prvo zvezdico . Mislim, da bo treba ta veliiiiik dosežek nekako proslavit!! ti castis rundo?! ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Ghost_R1 Objavljeno Februar 28, 2002 Objavljeno Februar 28, 2002 No če še velja jaz tudi čestito vam grebotom! Go in peace!
Ice Objavljeno Februar 28, 2002 Objavljeno Februar 28, 2002 quote: Ja, sebi!!!! skrtica! ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
LuCy Objavljeno Februar 28, 2002 Objavljeno Februar 28, 2002 Ja, ko pa "naškrtam" za en "motorinček", pol pa častim tud teb dva deci piva !!
Ice Objavljeno Februar 28, 2002 Objavljeno Februar 28, 2002 quote: ... pol pa častim tud teb dva deci piva po cemu sklepas,da pijem pivo? ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
LuCy Objavljeno Februar 28, 2002 Objavljeno Februar 28, 2002 Po trebuhu (če imaš tudi ti takega kot tale ajnštajn na tvoji slikici)
Drekavac Objavljeno Februar 28, 2002 Objavljeno Februar 28, 2002 LuCy, čestitam za zvezdico! No, zdaj pa lahko še ti meni, za mojo zvezdico... LP Drekavac drekavac@vavpycom.net www.vavpycom.net Bilo kuda, drekavac svuda
Gregs Objavljeno Marec 1, 2002 Objavljeno Marec 1, 2002 quote: Po trebuhu (če imaš tudi ti takega kot tale ajnštajn na tvoji slikici) Napaka, Lucy... Ice ima tak buši kot Enstein zaradi prevelike afinitete do hrane in premalo afinitete do športa... Pije pa vse prej kot pivo... najraje pa (A smem, Ice, preden sam napises?!) MLEKO. Cilj ni želja, temveč uresničitev!
Gregs Objavljeno Marec 1, 2002 Objavljeno Marec 1, 2002 quote: LuCy, čestitam za zvezdico! No, zdaj pa lahko še ti meni, za mojo zvezdico... Nisem Lucy, ampak vseeno: CESTITAM! Cilj ni želja, temveč uresničitev!
Ice Objavljeno Marec 1, 2002 Objavljeno Marec 1, 2002 1. cestitke obema 2. gregs smes 3. kaj imate proti mleku?? ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Gregs Objavljeno Marec 1, 2002 Objavljeno Marec 1, 2002 quote: 2. gregs smes 3. kaj imate proti mleku?? AD2: hvala AD3: nic. To je super pijaca, iz katere se dela se marsikaj drugega, zanimivega za popiti ali pojesti... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev!
LuCy Objavljeno Marec 2, 2002 Objavljeno Marec 2, 2002 "Pije pa vse prej kot pivo... najraje pa (A smem, Ice, preden sam napises?!) MLEKO." A mijavka tudi??? "No, zdaj pa lahko še ti meni, za mojo zvezdico... LP Drekavac" Čestitam,čestitam,čestitam,čestitam,čestitam,čestitam, čestitam,čestitam,čestitam,čestitam,čestitam,čestitam, čestitam,čestitam,čestitam,čestitam,čestitam,čestitam, čestitam,čestitam,čestitam,čestitam,čestitam,čestitam, čestitam,čestitam,čestitam,čestitam,čestitam,čestitam, čestitam,čestitam,čestitam,čestitam,čestitam,čestitam, čestitam,čestitam,čestitam,čestitam,čestitam,čestitam, čestitam,čestitam,čestitam,čestitam,čestitam,čestitam, čestitam,čestitam in to za vsako objavo posebej!!!! (Še dobro, da jih ni 5000, kot pri Ice-u!!!!!)
Ice Objavljeno Marec 2, 2002 Objavljeno Marec 2, 2002 quote: A mijavka tudi??? WOOF ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Brrrm Objavljeno Marec 3, 2002 Objavljeno Marec 3, 2002 quote: bova z Brrrmom kmalu tam... Gregs, nisi bil preveč priden v času moje odsotnosti. Bil sem prepričan, da me boš prehitel. Brrrm
Priporočene objave