cyc Objavljeno Marec 31, 2002 Deli Objavljeno Marec 31, 2002 quote: Ja, predvsem počasi... Pocasi se dalec pride! (Gregs ma za to noc ocitno dovolj, je nehal pometat ) -- Andraz, cyc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Marec 31, 2002 Deli Objavljeno Marec 31, 2002 quote: Pri vstopu v forum mi napiše, da je toliko in toliko članov ustvarilo 33675 postov. Torej, matematično vprašanje, koliko procentov je od tega Ice-ovih! Recimo 6000/34000, se pravi med 1/5 in 1/6 Ampak, ce tako pogledas, je tako ali tako vseeno, ker ce bomo ostali dovolj pridni, bo njegov delez limitiral proti 0, cody bo pa moral postudirat nacin kam z vsemi zvezdicami ... -- Andraz, cyc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
iggy Objavljeno Marec 31, 2002 Deli Objavljeno Marec 31, 2002 Jebemti, Cyc, si pospešil! Pa kaj si si zadal nalogo osvojiti drugo zvezdico do konca meseca? Uzdaj se u se i u svoje kljuse!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Marec 31, 2002 Deli Objavljeno Marec 31, 2002 quote: Jebemti, Cyc, si pospešil! Pa kaj si si zadal nalogo osvojiti drugo zvezdico do konca meseca? Mah kje, ce bi to hotel bi sel tja pod uporabo foruma in tja klofat/brisat poste ... jaz se ne obremenjujem s stevilom zvezdic -- Andraz, cyc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 1, 2002 Deli Objavljeno April 1, 2002 quote: (Gregs ma za to noc ocitno dovolj, je nehal pometat ) Ja, je kaj pometal? Ni videti Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 1, 2002 Deli Objavljeno April 1, 2002 Ufa, odkril veliko prednost motoratorja. Kljub temu, da je nekdo temo zaklenil, sem lahko not napisal ne da bi moral pritisniti na kak čuden gumb. Motoratorji rulz Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno April 1, 2002 Deli Objavljeno April 1, 2002 Brrrm, lahko bi malo bolj drzal s kolegom motoratorjem... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno April 1, 2002 Deli Objavljeno April 1, 2002 Ne vem, kdo je zaklenil temo, ampak jaz sem jo odklenil nazaj, ker ljudje lahko se vedno pisejo cestitke, samo cycu bomo prepovedali pisati sem, ker zadnje case res nabija poste kot za stavo... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 2, 2002 Deli Objavljeno April 2, 2002 lej lej....en vikend me ni,pa raja ze punta ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno April 2, 2002 Deli Objavljeno April 2, 2002 treba je naret en kmečki punt pa bo lp marijan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno April 2, 2002 Deli Objavljeno April 2, 2002 quote: Ne vem, kdo je zaklenil temo, ampak jaz sem jo odklenil nazaj, ker ljudje lahko se vedno pisejo cestitke, samo cycu bomo prepovedali pisati sem, ker zadnje case res nabija poste kot za stavo... No, no, Gregs, ne delaj se kot da imas pa ti same ulta smiselne poste, recimo en post pred temle ki ga quoteam, je ze tak ... In ce/ko ze pisem brezveznosti so nekje v cvekanju, pa zate sploh ni nujno Drgac pa ne gre za nabijanje postov kar tako v tri dni, vse je samo odvisno od casa, vceraj sem si zvecer pac vzel cas in sel cez forum ... Tole je dans 1. post, pa bo verjetno pri tem ostalo, ker grem naprej delat ... -- Andraz, cyc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno April 2, 2002 Deli Objavljeno April 2, 2002 quote: Tole je dans 1. post, pa bo verjetno pri tem ostalo, ker grem naprej delat ... Glede na to, da si mi danes prihranil pol ure prostega časa, imaš pivo v dobrem. Bye Desmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno April 2, 2002 Deli Objavljeno April 2, 2002 Oh, cyc, saj ni tako hudo... mal te pa moramo zezat, ne?! Ce je bilo pa res tako ocitno nastlano s tvojimi prispevki... heheehheehehe... pa res niso bili v pomembnioh temah... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 11, 2002 Deli Objavljeno April 11, 2002 Čestitke Horjotu za člansko zvezdico Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 12, 2002 Deli Objavljeno April 12, 2002 cestitke lojziju za tretjo zvezdico,naslov vseveda in pozdrav se enemu so-gobezdacu vec na MS. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno April 12, 2002 Deli Objavljeno April 12, 2002 quote: cestitke lojziju za tretjo zvezdico,naslov vseveda in pozdrav se enemu so-gobezdacu vec na MS. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Hvala, pr tko hudi konkurenci jo je blo res težko dosečt. Mislim tko hudi konkurenci gobezdačev Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno April 12, 2002 Deli Objavljeno April 12, 2002 Lojzi : Kaj si me scat pelou. Pred tabo sem začel pa poglej kje sem ostal. Ja, čestitam. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 12, 2002 Deli Objavljeno April 12, 2002 Ja bravo Lojzi, za dosežke in odgovore! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 12, 2002 Deli Objavljeno April 12, 2002 O, Lojzi, čestitam k ozvezdju. Bo treba dati gasa, se nevarno približuješ. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno April 12, 2002 Deli Objavljeno April 12, 2002 Lojzi prejmi lepe cestitke od mene pa za tretjo zvezdico lp, Sanci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno April 12, 2002 Deli Objavljeno April 12, 2002 Lojzi, a zdej si kao bolj pameten pa to? No, cestitke vsekakor cyc bo sledil svetlemu zgledu -- Andraz, cyc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno April 12, 2002 Deli Objavljeno April 12, 2002 quote: No, cestitke vsekakor cyc bo sledil svetlemu zgledu -- Andraz, cyc Joj, Cyc raj ne, kdo bo pa tok neumnosti uspel prebrat. Nikakor pa ne tiste (hitlerjeve) Naredite mi to deželo (Motosvet) spet belo-črno rumeno! Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 12, 2002 Deli Objavljeno April 12, 2002 LOJZI.......KONČNO Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno April 12, 2002 Deli Objavljeno April 12, 2002 Hehe lojzi, v bodoce se lahko nehas hvalit, da si imun na provokacije -- Andraz, cyc Popravil/a - cyc dne 12/04/2002 ob 14:27:21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno April 14, 2002 Deli Objavljeno April 14, 2002 LOJZIIIIIIIIIII.... vem, da sem pozna.... cestitam ob 1000 in cetrtem postu... za 1000i post... mah tako nekak I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave