lojzi Objavljeno Maj 15, 2002 Deli Objavljeno Maj 15, 2002 Našemu dragemu Nojzu za tretjo zvezdico čestitke podložne raje. Glasbena želja pride naknadno! Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 15, 2002 Deli Objavljeno Maj 15, 2002 Bomo Noisiju kar uno GREM NA GOLICO zapel.....če bo kdo seveda besedilo sestavu. Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Maj 17, 2002 Deli Objavljeno Maj 17, 2002 ... jaz pa čestitam samemu sebi za osvojenih 2000 postov ... ... ampak sem bil včasih bolj priden (beri: večji rinež) ... lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 17, 2002 Deli Objavljeno Maj 17, 2002 Ččččeeessttttiiitttaaammmmm Easyrider.... Ja sej smo bili včasih vsi bolj pridni..... I want some more!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 17, 2002 Deli Objavljeno Maj 17, 2002 izi....zaden cajt....saj ze dost dolgo pocas cestitke ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Maj 17, 2002 Deli Objavljeno Maj 17, 2002 quote: ... jaz pa čestitam samemu sebi za osvojenih 2000 postov ... ... ampak sem bil včasih bolj priden (beri: večji rinež) ... lp Easyrider Joj, ki je še to. Počasi grem prot 1000. Ampak se nikamor ne mudi, časa je še dovolj... jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Maj 17, 2002 Deli Objavljeno Maj 17, 2002 quote: ... jaz pa čestitam samemu sebi za osvojenih 2000 postov ... ... ampak sem bil včasih bolj priden (beri: večji rinež) ... lp Easyrider Bravo Easy, mene čaka še eno leto trdega dela, da te dohitim. hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Maj 17, 2002 Deli Objavljeno Maj 17, 2002 quote: ... mene čaka še eno leto trdega dela ... ... in kakšnih 17 administrativnih odvzemov točk ... lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Maj 17, 2002 Deli Objavljeno Maj 17, 2002 Easy : Ni jih mnogo, katerim bi ti v hrbet gledal. Čestitam!! lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Maj 17, 2002 Deli Objavljeno Maj 17, 2002 quote: ... jaz pa čestitam samemu sebi za osvojenih 2000 postov ... lp Easyrider Easy, tebi čestitke, meni pa še eno piko gor! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Maj 17, 2002 Deli Objavljeno Maj 17, 2002 quote: Easy, tebi čestitke, meni pa še eno piko gor! Se pridružujem! Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Maj 17, 2002 Deli Objavljeno Maj 17, 2002 Easy... dej rec ze HVALA... da ti lahko cestitam za 2002. post... I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Maj 17, 2002 Deli Objavljeno Maj 17, 2002 quote: quote: Easy, tebi čestitke, meni pa še eno piko gor! Se pridružujem! Lojzi ma vas rad ... jaz tudi ... BTW: ... hvala vsem za čestitke ... sedaj pa na servis po motor potem pa gasa ... lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Maj 17, 2002 Deli Objavljeno Maj 17, 2002 quote: BTW: ... hvala vsem za čestitke ... sedaj pa na servis po motor potem pa gasa ... lp Easyrider Pa sej ti imaš motor vsak teden na servisu, ups, dabu, voziš Guzzija! Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Maj 17, 2002 Deli Objavljeno Maj 17, 2002 quote:Objavljeno - 17/05/2002 ob 14:07:29 Easy, tebi čestitke, meni pa še eno piko gor! Se pridružujem! Lojzi ma vas rad ... jaz tudi ... BTW: ... hvala vsem za čestitke ... sedaj pa na servis po motor potem pa gasa ... lp Easyrider Objavljeno - 17/05/2002 ob 14:07:35 Easy, tebi čestitke, meni pa še eno piko gor! Se pridružujem! Lojzi ma vas rad ... jaz tudi ... BTW: ... hvala vsem za čestitke ... sedaj pa na servis po motor potem pa gasa ... lp Easyrider NO, ZDEJ PA VEMO, OD KJE NJEMU TOLK VELIK POSTOV... Easy pa ti si res zasluzis enga I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Maj 17, 2002 Deli Objavljeno Maj 17, 2002 Rinemo, rinemo rinemo... jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Maj 19, 2002 Deli Objavljeno Maj 19, 2002 @Lojzi: ... moped prišel z servisa ... in to ne z uradnega, ampak od res dobrega serviserja ... zrihtano vse ... in sedaj bodo intervali na 10.000 km ... @Viragica: ... sorry ... res sem dvakrat poslal en in isti mail, vendar tega nisem naredil zanalašč ... še enkrat: MEA CULPA, MEA MAXIMA CULPA! P.s.: ... ampak še enega sem pa pravkar spravil skupaj ... lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Maj 20, 2002 Deli Objavljeno Maj 20, 2002 Easy, Easy, Easy .... hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Maj 20, 2002 Deli Objavljeno Maj 20, 2002 quote: Easy, Easy, Easy .... hotschko Hotschko: ... NE ŠE ... lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Maj 20, 2002 Deli Objavljeno Maj 20, 2002 Čestitke-Hanziju za osvojeno prvo mesto na tekmovanju v spretnostni vožnji!In vsem ostalim nam za pogum in za sodelovanje!!! Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Maj 20, 2002 Deli Objavljeno Maj 20, 2002 quote: quote: Easy, tebi čestitke, meni pa še eno piko gor! Se pridružujem! Lojzi ma vas rad evo še od mene... s.F.S.N. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Maj 20, 2002 Deli Objavljeno Maj 20, 2002 quote: evo še od mene... s.F.S.N. Kekec, vidim, da se tud ti zelo hitro bližaš klubu 1000. Spet bomo ta teden čestitali! Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno Maj 20, 2002 Deli Objavljeno Maj 20, 2002 ICE Pa kaj maš računalnik na motorju, al kaj????? lp puuuuuuuuuniiiiiiiiiim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Maj 20, 2002 Deli Objavljeno Maj 20, 2002 Ne, Ice ima vgrajen racunalnik kar na levo roko... z desno pa tipka... ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 20, 2002 Deli Objavljeno Maj 20, 2002 bluetooth je zakon! ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave