kekec III Objavljeno Maj 29, 2002 Deli Objavljeno Maj 29, 2002 quote: quote: Jest si pa cestitam za 100. post ... jaz pa čestitam tebi ... grebo ... lp Easyrider in jaz obema grebotoma... S.F.S.N. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Maj 29, 2002 Deli Objavljeno Maj 29, 2002 Čestitke vsem Ni važno kaj - važno da je Bandit !!!!! LP SBN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 29, 2002 Deli Objavljeno Maj 29, 2002 quote: quote: quote: Jest si pa cestitam za 100. post ... jaz pa čestitam tebi ... grebo ... lp Easyrider in jaz obema grebotoma... S.F.S.N. Ma spet sam nabijate........ Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Maj 29, 2002 Deli Objavljeno Maj 29, 2002 quote: quote: quote: quote: Jest si pa cestitam za 100. post ... jaz pa čestitam tebi ... grebo ... lp Easyrider in jaz obema grebotoma... S.F.S.N. Ma spet sam nabijate........ Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo ... kako že gre tista pesem? ... nekaj takega kot: ... smisel življenja je poste nabijat, po forumu smetiti in moderatorje živcirat ... lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Maj 29, 2002 Deli Objavljeno Maj 29, 2002 quote: ... smisel življenja je poste nabijat, po forumu smetiti in moderatorje živcirat ... Pa kako ste lahko taki... Bye Desmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Maj 29, 2002 Deli Objavljeno Maj 29, 2002 quote: Pa kako ste lahko taki... ... čisto enostavno ... brez zavor in brez zapor ... pa še nerodno nam ni ... lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 29, 2002 Deli Objavljeno Maj 29, 2002 Jst pa enemu našemu forumašu čestitam za njegov osebni praznik. Ne pozabi TI forumaš.... da te mam rada....in da sem vedno tu zate!! I want some more!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Maj 29, 2002 Deli Objavljeno Maj 29, 2002 quote: Jst pa enemu našemu forumašu čestitam za njegov osebni praznik. Ne pozabi TI forumaš.... da te mam rada....in da sem vedno tu zate!! I want some more!!!! Hja, naš mulc ma dons rojstn dan, ja pa sej se mi zdi da ni motosvetovc, al pa je ilegalno?? Ma ne, to ne more bit, je zihr kej druzga......, ja al pa ne...., ma zdej sem pa res zmeden! PUPA, naglas povej, sicer bomo vsi študiral ko zmešan. Saj ni treba povedat kdo je "TI forumaš", ti sam povej, kdo ni! P.S.: No ja pa še jest čestitam, čeprov ne vem komu, sam lupčkov pa ne dam, da ne bom sestra! LP HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Maj 29, 2002 Deli Objavljeno Maj 29, 2002 quote: TI forumaš.... da te mam rada....in da sem vedno tu zate!! I want some more!!!! Le kaj naj bi tole pomenilo? Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Maj 29, 2002 Deli Objavljeno Maj 29, 2002 quote: quote: TI forumaš.... da te mam rada....in da sem vedno tu zate!! I want some more!!!! Le kaj naj bi tole pomenilo? Lojzi ma vas rad ... to pomeni, da je Pupi TI forumaš menda zelo pri srcu ... baje ... lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 29, 2002 Deli Objavljeno Maj 29, 2002 Hihihi... to pomeni, da ima en forumaš (pa ni to tvoj sine HHV... čeprav povej mu, da mu pošiljam za RD) rojstni dan... po premisleku sem se pa odločila, da ne povem kdo to je... če bo hotel, se bo sam zahvalil. Sicer pa ga je imel včeraj.... samo nisem uspela včeraj tega napisati. I want some more!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno Maj 29, 2002 Deli Objavljeno Maj 29, 2002 Kljub temu, da ne vem kdo je: kdorkoli ze si in kjerkoli ze si, prosim da za trenutek odlozis delo in prisluhnis voscilu od motosvetovcev: VSE NAJBOLJSE! Še tole navintlamo, mal popokamo pa gremo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Maj 30, 2002 Deli Objavljeno Maj 30, 2002 Jaz pa danes vsem motoristom čestitam in želim vse najboljše za lep sonček ki sije zunaj. LP HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Maj 30, 2002 Deli Objavljeno Maj 30, 2002 Hvala PEPE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 30, 2002 Deli Objavljeno Maj 30, 2002 vse najboljše za te vse najboljše za te vse najboljše VRLI pepe vse najboljše za te hahahahhahaha tkole mi gre bolš,kokr d pojem a neeeeeeeeeee???? Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Maj 30, 2002 Deli Objavljeno Maj 30, 2002 Hudiča Pepe, a ti si ta? Ja pol pa še z moje strani vse naj... Pa sej veš .... Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Maj 30, 2002 Deli Objavljeno Maj 30, 2002 Hebiga, se zgodi, ne zdej drame delat, k' mi je narodn PEPE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Maj 30, 2002 Deli Objavljeno Maj 30, 2002 quote: vse najboljše za te vse najboljše za te vse najboljše VRLI pepe vse najboljše za te hahahahhahaha tkole mi gre bolš,kokr d pojem a neeeeeeeeeee???? Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo pa še od mene... S.F.S.N. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Maj 30, 2002 Deli Objavljeno Maj 30, 2002 tudi od mene, ni mi pa jasno zakaj zdaj motor prodajaš a za žurko? lp marijan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Maj 30, 2002 Deli Objavljeno Maj 30, 2002 quote: tudi od mene, ni mi pa jasno zakaj zdaj motor prodajaš a za žurko? lp marijan ker dva naenkrat zelo težko vozim, sem enkrat probal - katastrofa PEPE Za svež dah in bleščeče bel nasmeh - WC NET, belilni gel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno Maj 30, 2002 Deli Objavljeno Maj 30, 2002 Vztraji, mogoče bo pa šlo Še tole navintlamo, mal popokamo pa gremo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Maj 30, 2002 Deli Objavljeno Maj 30, 2002 quote: Vztraji, mogoče bo pa šlo Na bom vztraju pa na bo šlo PEPE Za svež dah in bleščeče bel nasmeh - WC NET, belilni gel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ghost_R1 Objavljeno Maj 30, 2002 Deli Objavljeno Maj 30, 2002 Iskrene čestitke!!!!! Go in peace! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lena Objavljeno Junij 4, 2002 Deli Objavljeno Junij 4, 2002 Milslim, da si lahko po letu truda sama čestitam za pridobljeno 50-to objavo. Huh, pa mi je le uspelo Boljše LENA kot nobena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lena Objavljeno Junij 4, 2002 Deli Objavljeno Junij 4, 2002 Končno sem le postala član Boljše LENA kot nobena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave