SlickTomy Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 :rolleyes: Ne vem, če je tema že odprta, saj sem nekaj iskal z iskalnikom, pa ni našel kaj. Povejte kje ste doma,kaj vozite, da ne bomo en drugega z zavistjo gledali na cesti, ko se srečamo. :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SlickTomy Objavljeno Junij 16, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 16, 2004 Js sem iz S.G. Vozim modrega SF2. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 Povejte kje ste doma Jaz sem tu doma :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RS50 Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 Jaz sem iz sk.loke vozim pa RS-a 125. Dvomim da se bomo kdaj srecal ;) :OK: :yea2: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 hehe :) jaz sem iz MB, vozim pa črno modrega runnera spredaj vlka št. 3 :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 Okolica Domžal srebrna strela NRG :grrr :grrr :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Šuro Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 Jst sm iz Škofje Loke furam pa srebrno-črno Gilero Runner s Polini nalepkami. .) Ej RS50 a si bil ti učer ob ene 11h pred brunarico MAH? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 Nova Vas-MB vozim pa rdeče-črnega sf2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PRJATU Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 doma sm z okolice šk.loke furam pa tale skuter, če se kje vidmo vi sam trobte :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 Nova Vas-MB, samo se redko vozim po MB-ju. Možno me je pa videt povsod drugod z izjemo LJ <_< Kymco B&W... mah brezveze razlagat, če boš vido violčno-moder "nenavadn" skuter sn to jas ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 jest sm pa iz Radovljice :hmm: no ja bližnja okolica :P vozm pa tole Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 jes sm iz Most ... za tise ki ne poznate -> blizu Bleda (Gorenska :kva2: :OK: ) vozm pa rdecerumenega stalkerja .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Sl@fKo^ Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 jas sem iz maribora-tezno,furam pa rdecega firefox-a :) ajd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 Črnomelj Italjet Dragster 50 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedy-man Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 Ivančna Gorica.........speedfight2 wrc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 Moj doma je Škofja Loka , furam pa se z Aprilio sr50 DiTech GP1 replica B) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 Jest sm iz Žirovnice (10km od Bleda) Vozm pa rumeno Gilero DNA .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniak Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 jest sm z Lesc (5km stran od Bleda). Vozm pa rdečga aeroxa :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 tudi z gorenjske Breg pri Žirovnici (blizu Bleda :P ) vozu sm pa, Gilero Runner replica Poggiali #54# :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 okolica tržiča, furam pa rdeče-črnega SF 2. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukc Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 js pa z okolice krana in furam aprilio sr50 vale rossi sam daj bl ušmekan! :yea2: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furious_G Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 sami gorenjci smo tuki :D jst sm iz železnikov (16km od škofje loke), furam pa rdeče črno gilero runner. šuro a si ti doma tm zravn etnota... zadne cajte te vsak dan vidm... ful lep skuter! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PRJATU Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 povhn folka iz Šk.Loke ali okolice lohka bi se kdaj sli kam zapelat! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 Novo mesto, modr yamaha aerox Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
micho Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 ptuj furam paše zaenkrat nič Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se